השניה

השניה

השניה , שהנורה נדלקת השניה, שהרעיונות נטווים זה בזה אותה שניה יקרה מפז היא כי מאותה שניה אתה שונה. משהו בך השתחרר מצוקתך – היא מצוקתנו טוב לבך – משפיע על כולנו והמנגינה – מתנגנת באוזננו כשאנחנו שומעים את המנגינה אנחנו מוקירים בדיוק כמוך את אותה השנייה. אותה שנייה מבורכת.

האמת שאמרתי לעצמי

שצריך לכתוב שיר ארס פואטי (לאלה שעוד לא זכו לראות את התיכון - שיר שמדבר על תהליך כתיבת השירה עצמה) ואז השיר נכתב מעצמו. ואז חשבתי איך אני כותב שיר? ואמרתי לעצמי שאני מקבל הברקה בשנייה וכל המילים כבר נפרשות על הדף "הוא" בשיר זה בעצם אני ו"אנחנו" זה בעצם אתם

יפהפה../images/Emo70.gif וממש נוגע ללב ../images/Emo9.gif

העברתי תחושה למילים בצורה פשוט יפהפייה, באמת עשה לי משהו מיוחד

שינוי קל אך משמעותי :

השניה , שהנורה נדלקת השניה, שהרעיונות נטווים זה בזה אותה שניה יקרה מפז היא כי מאותה שניה אתה שונה. משהו בך השתחרר מצוקתך – היא מצוקתנו אהבתך – היא אהבתנו ומנגינת – מתנגנת בלבבנו כשאנחנו שומעים את המנגינה אנחנו מוקירים בדיוק כמוך את אותה השנייה. אותה שנייה מבורכת.

תיקון לשינוי ../images/Emo13.gif

השניה , שהנורה נדלקת השניה, שהרעיונות נטווים זה בזה אותה שניה יקרה מפז היא כי מאותה שניה אתה שונה. משהו בך השתחרר מצוקתך – היא מצוקתנו אהבתך – היא אהבתנו ומנגינת לבך – מתנגנת בלבבנו כשאנחנו שומעים את המנגינה אנחנו מוקירים בדיוק כמוך את אותה השנייה. אותה שנייה מבורכת.

למעלה