השנים של ניקה כנסו כולם!!!

DJ ELAD 17 A

New member
השנים של ניקה כנסו כולם!!!

במשך השנים שמענו הרבה מניקה היא תמיד תצליח להעניין אותי לפחות קבלו השנים של ניקה השירים בשנים האחרונות 2004 See Me Now - סינגל Want 2005 It's Killing Me על המסך שלי - סינגל Naked in the Wind - סינגל 2006 בגידה - סינגל הדיסק Revolution האלבום כולל שירים חדשים Ego's been Destroyed The things i'm saying Airport Silently loud 2007 Revolution – סינגל כפול Anybody but me- צורף לסינגל Revolution Shiney And New

benLN

New member
תרשה לי לתקן ולהרחיב..

2004
סינגל see me now שהיה מוכר יותר כ Finally.
קליפ לsee me now מהופעה בTLV. הסינגל הצליח המון בארץ ובאירופה...
want או freelove -הקלטת דמו שהודלפה לאינטרנט.. השיר לא שוחרר. 2005
עם עליית הטלנובלה החדשה אז.. "טלנובלה בע"מ" ושיר הנושא.. השניים הוציאו סינגל חדש: על המסך שלי. השיר גרף הצלחות והשמעות רבות ברדיו ובמועדונים.
הופעה במצעד הגאווה.
סינגל נוסף לשניים בשם: naked in the wind שגם הוא גורף הצלחה רבה ופירסום ענק גם מחוץ לאירופה.. הושמע הרבה ברדיו ובמועדונים ברחבי הארץ..
הופעה של השניים במצעד עם בקי גריפין עם הסינגלים: see me now ו- naked in the wind.
הופעה בדודו טופז עם הסינגל see me now.
its killing me - עוד הקלטה שהודלפה לאינטרנט... השיר לא התפרסם, אבל הצמד הופיעו איתו בכמה הופעות.. 2006
הסינגל בגידה משוחרר לרדיו ובעקבותיו כמה חודשים לאחר מכן משוחרר גם הקליפ. הסינגל זוכה גם הוא לאהדה רבה.
האלבום Revolution (מהפיכה) משוחרר אחרי עיקובים רבים.. האלבום לא עושה המון רעש ובהרבה מקומות הוא משוחרר כ"מהדורה מוגבלת".. האלבום כולל 12 רצועות שמע. ו2 רצועות וידאו. (בגידה והעבודה על הדיסק) 2007
Revolution- anybody but me סינגל שלא זוכר לפירסום רב.. וכך כביכול נכשל..
shiney and new סינגל שיצא באירופה במיוחד להופעות של הנרי וניקה שם. יש שמועות על עבודה לאלבום נוסף חומר חדש ומעניין ושיתוף פעולה עם אומנים שונים.. צפוי גם חומר חדש ועצמאי מכיוון הנרי שירים בלעדיים שלו שהוא שר ומפיק בעצמו.. אין יותר מה להגיד חוץ מלאחל בהצלחה לשניים ושאנחנו מתעגעים נורא. תחזרו

DJ ELAD 17 A

New member
תודה :/

shiney and new סינגל שיצא באירופה במיוחד להופעות של הנרי וניקה שם. לא ידעתי אבל תודה יש עטיפה לעסק הזה?

למעלה