השניצל מטוגן במקום פירורי לחם בפתיתית תפו"א

pirge

New member
השניצל מטוגן במקום פירורי לחם בפתיתית תפו"א

פתיתית תפוחי אדמה ---- משתלבים נפלא בפשטידות לביבות ועכשיו אחרי שניסיתי בשניצל,אז גם בשניצל
 

bigjack

New member
רעיון חדש מבית היוצר של פירגה ../images/Emo45.gif

השבבים האלו מתרככים בטיגון?
 
אילו רק הייתי מצליחה להשיג את השבבים האלה

גלי לנו היכן את משיגה אותם, פירגה. חיפשתי במגה בחולון וגם בחצי חינם ויוק. פעם מצאתי בטיב טעם משהו דומה, תוצרת חוץ, של שבבים דומים, המיועדים במקור לפירה. הוספתי לפשטידות וכל מיני מאפים מלוחים ולהסמכת רטבים - יצא אחלה, אבל יקר.
 

pirge

New member
מגישים מיד אז קריספי בטעם צ'יפסי. מומלץ.אגב,

ראיתי שיש אותם בכל סופר. יש גם באגף הטבע משהו דומה למי שמעדיף אוכל בריאות. בבקשה
 
למעלה