השעה ארבע בבוקר

השעה ארבע בבוקר

סיימתי לצפות במשהו בוידאו והטלויזיה פתוחה על ערוץ 3, בתחילת התוכנית "מלקולם ואדי" (לא ממש מכירה את הסדרה) ומה אני רואה? הסבא של מלקולם מתלונן שהסבתא של מלקולם תמיד מתעקשת לשאוב אבק בזמן זינה (כמובן שהוא מתעניין בתוכנית מהסיבות הכי שטחיות (המראה של זינה), לא ציפיתי למשהו אחר). אז מסקרנות אני עוקבת, וזה ממש חלק חשוב בעלילה שם. מלקולם מציע לו להגיד לה שתעשה את זה לפני או אחרי התוכנית, אבל הם רבים, והסבא עובר לגור אצלו, ואז מלקולם שואל את הסבתא אם היא לא יכולה לשאוב אבק בזמן אחר, והיא אמרה שהיא סתם רצתה להעניש את הסבא על זה שהוא ניגן בטרומבון בזמן "הרקולס". הפתרון בסוף, כפי שניחשתי, היה שהם השלימו והלכו הביתה לצפות ב-crossover. אני חושבת שאחד המדדים של ההצלחה של הסדרה זה כמות האזכורים בסדרות אחרות. ודבר אחרון, היום הייתי באונ´ ת"א וצילמתי מאמרים אקדמיים על "זינה". זה כזה כיף! זה אחד הדברים הראשונים שאני זוכרת בקשר לסדרה, עוד הרבה לפני שהתחלתי לצפות בה - העובדה שנתקלתי במאמרים אקדמיים עליה. זה הרשים אותי, אפילו שאז הייתי בטוחה שזו סדרה דבילית (לא זוכרת למה חשבתי ככה).

korinalir

New member
אני ממש מסכימה

אחד המדדים להצלחה של סידרה הם כמה מזכירים אותה בסדרות אחרות וככה יודעים שכולם יודעים על מה מדובר ומבאמת הרקולס וזינה ובעיקר זינה! השיגו את זה בגדול בהמון סדרות מזכירים את זינה בעיקר כאו סידרה שצופים בה גברים חרמנים או ככינוי לאישה המוכשרת\חזקה\מגניבה בסדרה. וזה חתיכת הישג

בואו נעשה ספירת מלאי:

כל הסרטים/הסדרות שראינו שזינה מוזכרת בהם. "מלרוז פלייס" - היה פרק שמישהי שיכורה ניסתה לפתוח את הדלת ומייקל אמר לה "take it easy, Xena" או משהו כזה. "מלקולם ואדי" - הפרק שראיתי אתמול. "וול סטריט" - הפרק הראשון. שם זה היה ממש חלק חשוב בעלילה. "משפ´ סימפסון" - אין צורך לפרט, נכון? "האובלונגס" - שם לא הוזכרה "זינה" אבל עשו פרודיה עליה, עם גיבורה בשם "ולוה" שממש מזכירה את זינה, ואפילו הועלה הנושא של הקריאה הלסבית. זה מה שאני יכולה לשלוף מהזכרון, אבל זכור לי שהיו עוד.

shiri_b

New member
יש גם את

באפי שהיה את הפרק של חג הקדושים...... ובwhose line הם היו צריכים לשחק סצנה בסגנון זינה...

korinalir

New member
עוד כמה מהזיכרון

"אבא חורג אמא חורגת"- זינה הוזכרה הרבה פעמים כסידרה האהובה על גיי טי "קלולס"- פרק בו היא פורצת דלת בבעיטה תוך כדי דמיון של עצמה כזינה "דוסון קריק"- הוזכר באחת השיחות של דוסון וג´ואי (אל תשאלו איזו הן כולם נשמעות אותו דבר:)) "סקס והעיר הגדולה" ויש עוד המון שאני לא זוכרת כרגע...

canimal

New member
אה. אם את אוהבת איזכורים..

בעונה השניה (?) של באפי.. היה פרק בשם האלווין וזה ספויילר למי שלא ראה באפי אי פעם ורוצה להתחיל: הם הפכו לתחפושות שלהם, ובאפי התחפשה לנערה תמה מהמאה ה-19, ו-ווילו אמרה: "she could dress up like xena?" קונספט שאני דרך אגב הייתי משלמת כסף טוב לראות.

canimal

New member
אה! אוקיי! מצאתי איזכור חדש!!

בתוכנית "זואי" (?) שבה כיכבה סלמה בלייר שאישית אני מתעבת ופשוט נחרדתי לראות אותה משחקת את סיאן.. היא התחפשה לזינה פעם. זה דווקא די נחמד.. כמו קריצה לסדרה שבא היא הופיע..

שלום

קוראים לי אדוה, כתבתי כאן פעם אם מישהו זוכר.. מחקתם את זה די מהר כי כשאתם לא אוהבים לשמוע משהו אתם מוחקים, בסדר זכותכם אני לא אתווכח עם זה. עכשיו לענייננו, למרות שאני לא מסכימה איתכם על כלום אני גם חולת זינה (אמנם לא אובססית עם זה כמותכם אבל אוהבת את הסידרה) ואהבתי את קויין סמית ז"ל לא ידעתי איפה עוד לכתוב אז כתבתי כאן אני המוממה איך הוא נפל?? זה עדיין בשלב של ההלם ,מסכנים. הוא היה מוכשר מאוד דמות האהובה עלי אחרי קליסטו בטח כואב לכם יותר מאשר לי ראיתי כמה אתם אוהבים אותו בכנס זינה האחרון אין לי איך לנחם אותכם רק לקוות שיהיה יותר טוב.. ובאותה ההזדמנות להביע צער למשפחות הנופלים, בפיגוע טנק המרכבה אתמול, למפקד הדובדבן שנהרג בתאונה, למשפחת ההרוג בפיגוע הירי היום. בבקשה אל תמחקו את זה הפעם זה רציני שלום קווין

למעלה