השעה היא..

ש ק ד ב ת

New member
השעה היא..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

משהו מאוד מוקדם בבוקר.. ה-
כבר השקימה קום ה-
,
,
,ו-
כבר מלבלבים בחוץ.. ורק אני נאבקת עם ה-
מהלילה.. שכל נסיונות השינה שלי לא הצליחו בגללו.. הוא עשה לי באוזן:"בז... גירשתיו.
אך הוא הגיע שוב והפםע בסגנון אחר:ז.." אז,עכשיו התעצבנתי והלכתי להצטייד ב-
ואני אראה לו מזה להפריע את מנוחתו של גוליבר בשינה.. אז ב
-ר ט
ל
-כ-
-
ם ול
-י-
ל-
ה ט-
ו-
ל-
י-
והנה אתר נחמד שמישהו שלח לי.. אני רוצה לשמוע את התוצאות שיצאו לכם..
נעים מאוד להכיר,גוליבר!

hot stuff

New member
אתר משעמם ביותר

אוקי, אז ניסיתי את האתר שעליו את ממליצה כל כך... מ-ש-ע-מ-ם!!!!!!!!!!!!!! בטירוף..... העובדה שאני יכולה לבדוק עם אילו מפורסמים אני מתאימה לא עוזרת לי בשום אופן...

Silviya Bamper

New member
הממ... אולי זה בגלל ש...

לא הלך לך כ"כ בהתאמה? ואני שואלת מה כן יעזור לך?! חצופה כזאת. לימור.

ש ק ד ב ת

New member
?!Everything is all right with u

כי חוששני שלא כל-כך, קחי את זה בהומור ובקלות, קחי זאת בחיוך
ובהבנה.. זה אחד מהאתרים..שאין בהם הרבה משמעות מלבד,לראות עם מי אף פעם אל יהיה לנו סיכוי..
ולצחוק על זה ומעביר את הזמן בייחוד לאלו שערים בשעה 7 בבוקר.. חמודה,מצטערת שלא "קלעתי"
לטעם שלך.. אולי אני אנסה בקישורים כאלה,אולי זה יותר מעניין אותך..
-שקד,-

Silviya Bamper

New member
אם ערפאת היה מופיע באתר ההוא

"הלא מועיל" הזה כפי שחברתינו הוט סטוף הגדירה, אז בטוח היה לי 100% התאמה איתו! שקד, אל תתאמצי יותר מידי כדי לשעשע אותה (כן כן, אפילו ערפאת נחשב להתאמצות יתר כשזה נוגע אליה) מי יצא לך בהתאמה?! ואם עוד מישהו נכנס ועשה... מה יצא לכם/ן? לימור.

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo39.gif... Hey you

זה מעצבן אותי..
שעות ההתחברות שלנו אף פעם לא זהות
אל תשאלי מה קרה לי...
בהתחלה התבלבלתי בתאריך בין החודש לשנה, כאילו התאריך האמיתי שלי הוא 03.08.1985 וכאילו החלפתי ל 08.03.1985... אבל גם ככה אלה שיצאו לי ,לא היו משהו.. אז התנחמתי בזה שעכשיו אני ישיםפ את התאריך הנכון ואני אראה מה התוצאות שלי אז הנה הם:
Your best matches Patrick Levis 100% Jonathan Taylor Thomas 93% Daniel Radcliffe 92% Andrew Lawrence 89% Simon Gagne 87% חצי מהם אין לי מושג מי הם.. אבל בטח הם מוצלחים ויפים ועשירים,אחרי הכל הם ייצאו כשידוך לי!
אז מה יצא לך מותק?! -שקד הצנועה בזה הבוקר-

Silviya Bamper

New member
הממ.. לי יצא-

Ian Thorpe 99% Craig David 94% Ben Savage 92% Justin Timberlake 91%- בריטני ספירס כדי לך לשמור טוב על החבר שלך... Frankie Muniz 90% אף אחד לא 100% בשבילי כמו שאפשר לראות. לימור -עוד יותר צנועה משקד- ד"א כנראה שאני טיפה´לה אאחר לפגישונת בצ´אט.

למעלה