השעה הראשונה של שבת ישראלית הסתיימה

hilagilady

New member
השעה הראשונה של שבת ישראלית הסתיימה

עוד שלוש שעות מחכות לנו בערוץ 24... זה מה שהיה לנו השעה הראשונה הראל סקעת- ואת קרן פלס- זאת שבמקומי טל שגב- יום אחרון יהודה סעדו- מצחיק מידי חיים משה- כל נדרי ירדנה ארזי- הביתה שלומי ברק ואביהו שבת- חייל שלומי שבת- תנו לגדול בשקט עמיר בניון- כשאת עצובה בעז שרעבי אם את עדיין אוהבת אותי רון שובל- לפעמים מיסטר הרי- אל תשכחי אותנו

hilagilady

New member
הנה מה שמצפה לנו עד 14:00

בערוץ המוסיקה... שלום חנוך ושלמה ארצי- ירח שלמה ארצי- איסלנד דניאל סלומון - בא מכאב שימי תבורי ועוזי חיטמן- עוד סיפור אחד של אהבה מומי לוי- מי ידע שכך יהיה ריטה- מה חשוב היום שרית חדד- היום היום אהוד בנאי- היום - בהופעה בטכס פרסי עמי כנסיית השכל- ידיים למעלה שמעון בוסקילה- הייתי בגן עדן לירן טל- אין סוף לאהבה שלום מור ועמיר לב- זוהר מוכר חיים אוליאל עם עמיר לב- את הולכת לבד עכשיו טיפקס- PUSH THE BUTTON חמי רודנר- מכונת השירים הגדולה רוקפור- מכונת הזמן (המאה ה-21) אביב גפן- עם הזמן בלקפילד - HELLO סינרגיה- תראי זה אני אפרת גוש- תמיד כשאתה בא יוני בלוך- אחריות דפנה והעוגיות- קובי העברית - מסיבת כתה צורף וכהן עם פרס וסובול- לרוץ מהר יהודית רביץ- עיר קטנה אינפקציה- סרט של סקס רמי פורטיס- רד מעל מסך הטלויזיה שלי ביט 69- כמו שלך שייגעצ- המילים הכי יפות שוטי הנבואה ואיזבו- הוא שוטי הנבואה- אין אני (ללא כותרות) תומר יוסף- אל תטוסי בום פם- חתול וחתולה מירי מסיקה- באה אליכם דיקלה- בונבונירות דנה ברגר- תוך כדי תנועה

dsol

New member
פשש אני רואה פלייליסט לא רע בכלל_../images/Emo189.gif

ברובו כמובן

למעלה