השעה טובה הוזמן טייפון!

yuvalfra

New member
השעה טובה הוזמן טייפון!

לאחר אינספור התלבטויות קשות ושרשורים כאן בפורום (שוב, מצטער!) החלטתי לחזור לבחירה הראשונה שלי שרובכם המלצתם עליה - טייפון. החלטתי גם שאני לא יטרח עם יד שניה ויוסיף עוד מספר אלפיות בשביל כלי חדש עם אחריות חברה ובלי בעיות. בעוד כמה ימים אני יהיה הבעלים המאושר של טייפון 50 בצבע כחול מטאלי. תודה לכל מי שעזר ואני יעדכן עם התרשמויות מהכלי. יובל

מאיהק

New member
תתחדש!!!!!

גם אני הלכתי על טייפון , ההרצה זה חלק קצת מבעס < כל הזמן יושב לי שטן קצת על הכתפ ואומר :"מהר יותר", "הינה עליה מגניבה בואי נראה אם מצליחים">
.

guy0987

New member
נה נה נה נה נה מזל טוב!!!

חחח אחי אני זוכר שפעם ראשונה כתבת פה, חח היו לך פוול שאלות וזה... ראסמי אחי מהתרשמותי מהטייפון זה הכלי מספר אחת בעולם.. סתם אחי אין לי רשיון... ככה או ככה אחי מזל טוב, גם אני עוד מעט יעשה את הבחירה שלי ויקנה משהו.. וזה באמת מרגש.

micmuk

New member
welcome to the club

טייפון - תמיד ידעתי שהוא הכלי
מיק (אגב, לי יש צהוב)

yuvalfra

New member
תודה תודה

אני לא יכול לחכות שהוא יגיע כבר....מת ליסוע עליו...הוא נראה פשוט מעולה בצבע כחול מטאלי!! הבעיה היחידה זה שאני לא יודע איך אני יחזיק מעמד 1000 ק"מ ב-50 קמ"ש....אוי אוי.

Hell ad

New member
איזה שנה?

וכמה עלה? ואני משער שחיפשת קצת יד שניה, אם כן אז איזה טייפון אפשר להשיג ב4000-5000?

yuvalfra

New member
איזה שנה?

מן הסתם אם הזמנתי טייפון חדש אז השנה היא 2004
כולל הוצאות רישוי ובולים 11,078 ש"ח. חיפשתי המון יד שניה, טייפון, ספידפייט, ויוה סיטי, ג'ילרה ראנר, הכל...עשיתי רשימות, מחקרים, טלפונים (רק הטלפונים עברו את ה-11,000 שעלה הטייפון) ובסוף החלטתי לזרוק הכל לפח ולהשקיע בחדש. 4000-5000 יקנה לך לצערי רק טייפון 97-98 שמצבם של כלים כאלו לרוב על הפנים, אבל יש יוצאי דופן...

gavnuk

New member
אני עדיין מחפש טייפון 98...

ולא מוצא, כלום. הבעיה שאין לי גם כסף להוסיף לחדש, הייתי לוקח בכיף. נראה לי שאני ארד מהטייפון ואחפש לי אוף רואד של פז'ו למרות שאני לא אוהב כל כלי תחבורה צרפתי.

למעלה