השעה 00:45, חזרתי מ"הצלצול" 2

השעה 00:45, חזרתי מ"הצלצול" 2

כל מה שיש לי להגיד זה: פאק פאק פאק פאק פאק פאק FUCK!!! לשלם 35 שקל בשביל שכל הסרט אני אשמע את הבנות מאחוריי בוכות וצועקות למה הן נכנסו לסרט הזה, למה זה כזה מפחיד, איך אפשר להסתכל על זה וכו'... ועוד אחת שכנראה יש לה טראומה למה כל פעם שהיה אפילו קטע קטן ולא רציני היא צעקה כאילו מישהו שוחט אותה
ועוד הרעש של לעיסת פופקורן חירפן אותי כל כך. מעכשיו אני אראה סרטים רק במערכת קולנוע. אין רעש, אין צרחות ואין פופקורן על הרצפה. אם יגיע TDR לקולנוע בארץ אזי אלך לסרט הזה בכיף כי זה הסרט היחיד ששווה קולנוע. את שאר הסרטים אני אשמור למערכת הקולנוע האיכותית. מוגש מטעם האגודה לשפיות דעתי

chaos567

New member
been there, done that

בכל מקום אותו הדבר - ארץ ישראל עצה שלי, לך להצגה המאוחרת ביותר (חצות!) אם זה אפשרי, שם לא יהיו ילדים קטנים ומעצבנים, ואם המקום די שומם אז אולי אפילו תהיה לך הקרנה פרטית :) אני לא מוכנה להתפשר על נוחות אז אם השתקות לא מספיקות, אין מה לעשות אלא לעבור מקום. למה אתה צריך לסבול? תכלס אם יש לך מערכת קולנוע איכותית עם סראונד וסאבוופר אז אתה חי טוב ולא צריך ללכת לקולנוע, אבל יש סרטים שלא הייתי רוצה לראות ב"29 המסכנים בסלון ואז - חובה - קולנוע.

ליעדון

New member
לא יעזור

גם להקרנת חצות הם מגיעים. כל הצפייה בקולנוע נהפכה להיות סיוטית. פץרון צולע - ללכת להצגות של 10:00 בבוקר ולהיות בקולנוע בערך רק עם עצמך.

chaos567

New member
ולראות סרט ביום?

רק אם זה אנימציה, וגם זה די עלוב... הכי פשוט לזכות בלוטו ולקנות קולנוע ביתי איכותי משו טווווווב

הבעיה היא שתמיד המקום היה שומם

פתאום דווקא כשאני רוצה לראות סרט טוב האולם מלא. בקשר למקום אז לא יכולתי לעבור כי זה היה מקום מושלם בדיוק באמצע האולם. מה שכן, להשתיק את אלה שצרחו מאחורינו הצלחנו להשתיק. אחד החברים שלי התכופף מתחת לכיסא ובדיוק ברגע שסמארה מופיעה הוא תפס לילדה ברגליים חיחיחיחיחיחי, נראה לי שהיא התעלפה או משהו כי יותר לא שמענו ממנה עד סוף הסרט
ובקשר לסרט עצמו
אז הוא לא משהו, בתור סרט המשך הוא מצויין מבחינת עלילה אבל כל המתח לא היה קיים כבר. אפילו הקטעים המקפיצים לא הקפיצו. אני יושב ומחכה והופ, הנה סמארה, כבר לא מותחים הקטעים האלה. מה שכן הקטע עם הצבאים היה נחמד, לזה לא ציפיתי. אבל אני מניח שאני פשוט לא נורמלי כי כולם מסביבי נבהלו מכל קטע קטן בסרט. בקיצור מי שאהב את הצלצול הראשון יוכל להינות מסרט ההמשך. מי שגם ככה לא אהב את הצלצול הראשון, כמוני, יילך לסרט רק בגלל נעמי ווטס...

chaos567

New member
כן היא שווה P-:

ולתפוס ברגליים של הילדה הקטנה - גאוני!!! לא סרט חזק במיוחד במובן של "יו איזה פחד" אבל הוא משאיר אותך במתח לכל אורכו, למרות שהיו קצת קטעי חרטה שלא אהבתי(רגשות תשאירו לדרמות לא לסרטי אימה). סרט טוב

מבינה אותך....

לי קרה את אותו הדבר בהקרנה של הצלצול שהיתה יום חמישי.. רק שאצלי היו כמה מתחכמים כאלה שכל הסרט צעקו כל מיני אמרות "חכמות"

וואי זה כל כך מעצבן.....

פעם אחת כמעט הורדתי לאחת בעיטה........ אי אפשר לראות ככה סרט....... אני הולכת בשעות המאוחרות...... ואז כאילו אין כמעט אף אחד...... או שאני רואה בבית....הכי טוב..... זה הורס את כל הסרט..... פשוט לקום ולהשתיק אותם.....

ll Princess ll

New member
איך הסרט דרך אגב?

מישהו יכול לספר את החוויות כי למשל אני לא ראיתי אפילו את החלק הראשון (די פחדתי..
)...אז איך?על מה הסרט,יותר מפחיד?כדאי בכל זאת ללכת לקולנוע...? תודה לכם!...

תלכי רק אחרי שתראי קודם את הראשון

הראשון היה נחמד בגלל כל המיסתורין שהיה סביב הקלטת המיסתורית, מה קורה כשצופים בה, מי מככב בה וכו'. הסרט מציג לנו את הסיפור העומד מאחורי הקלטת ולמה היא נוצרה. סרט ההמשך ממש שונה בתכלית ממקבילו היפני, תסריט אחר לגמרי וגם שתי הדמויות המרכזיות מהסרט הראשון חזרו לסרט ההמשך רק שהפעם הסרט כבר לא סובב סביב הקלטת הקטלנית אלא סביב רוחה של הילדה המתה שמנסה בכל דרך לחזור לחיים ולמצוא דמות אם. אם אני אהיה אובייקטיבי לרגע אז אני מניח שסרט ההמשך מספק יותר רגעי מתח מצמררים אבל הוא עדיין לא מתעלה על הסרט הראשון שהביא לקהל האמריקני מושג על סרטי אימה יפנים. מה גם שהקהל האמריקני חשב בדיוק אותו דבר והסרט החזיק רק שבוע אחד בראש טבלת שוברי הקופות וכרגע הוא ממוקם במקום שלישי.

ll Princess ll

New member
תודה לכם על התגובה

הייתי מתה ללכת..ואני מקווה שאני גם אלך..ואני גם מקווה שאני אמצא עם מי ללכת,כי לבד אין מצב שאני אלך! מישהו מעוניין?
בקשר לסרט הראשון נראה לי שאני קטנה עליו,כי ראיתי,כלומר ניסיתי לראות את הסרט אבל ראיתי את 10 דקות ראשונות ולא יכולתי להמשיך יותר..מצד שאני את מתה לרואת,למרות הפחד!

נכון, תלכי לראשון....

כי זה גם להבין את הסיפור בערך...... ואם הראשון קטן עליך תלכי לשני..... כאילו לפי דעתי בכל מקרה תראי ת'שני..........

גם אני הרגע חזרתי מהסרט...

וגם אצלי אותו סיפור. תקעו אותי ואת ידיד שלי בשורה ראשונה בכלל, ואת כל אלו שיש להם כרטיסים מהמבצע של סלקום שמו במקומות הטובים (איפה ההיגיון כאן? מי שקונה כרטיסים במחיר מלא מקבל את שורה ראשונה, ומי שמקבל אותם חינם מקבל מקום סבבה?!?!) בכל אופן, זה עוד לא הכול... ישבו מאחורינו שתי כונפות מפגרות שלא הפסיקו לצחוק כל הסרט. רציתי להעיף להן בעיטה!! בקיצור- סיוט. ולא בגלל הסרט. הסרט עצמו, אגב, נחמד נורא. לא כ"כ מפחיד כמו שציפיתי, אבל בקטעים שמראים בהם את סמארה זה קצת מבהיל. והסוף שלו יפה לדעתי.. זהו. אם מישהו רוצה לראות את הסרט ללא הפרעות, אני פשוט ממליצה לחכו תשהוא ייצא בדי וי די, ולראות אותו בשקט בבית. הכי בטוח.

למעלה