השעה 2.00

עיניים

New member
השעה 2.00

עוד יום התווסף לי לנוסטלגיה. היום, לפני כמה עשרות שנים, עשיתי עמידת ידיים עם הרגליים על הקיר, עמידת ראש עם משולש, הייתי בשיעור בלט ורקדתי "שפיץ", עשיתי "שפגאת" בלי שום בעיה, הלכתי מכות עם הבנים מהשכונה, שיחקתי כדורגל (שוב עם הבנים) טיפסתי על עצים, שיחקתי מחבואים, והיום - נותרו לי רק צלקות על הרגליים למזכרת,,, וזכרונות מהילדות הנפלאה הזו, והמון המון געגועים,,, איפה הימים ההם, איפה????

magy

New member
איפה הימים ההם, עיניים?

ודעי לך.....שבלילה.....החל מ- 11 קשה לי להכנס בגלל עומס ממש נורא........ ואז אני מאבדת אתכם.......לא יוצא לי לראות אתכם על המסך.... שוב הפניתי את השאלה אל הגורמים המתאימים......מחכה לתשובה.....

עיניים

New member
התפוז גדל

נוספו לו פלחים, התמלא בשר והרבה מיץ,,, ככה זה, הם מאבדים מהטעם כשהם גדלים יותר מדי,,,,,,

magy

New member
הבטיחו לי לטפל בבעיה

עומסים כבדים....... והם מטפלים............... קיבלתי גם כתובת חליפית........אמסור אותך אחר כך....... כי אני רצה לעשות איזה.......קניות......... כמה שאני שונאת קניותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת סי יו עיניייייייייים שלי............

שקדי

New member
לכל דבר מחיר............... ../images/Emo122.gif

לדל ולעשיר לפתוח ת´גרון זה שיר המחירון לה לה לה לה לה לה לה לה לה................. רק לזה.....
עוד אין מחיר ולזה.....
אין חלקי חילוף

רגע, רגע

בעצם אני טועה ל-
יש חלק חילוף: תחליף אלא אם זה סיפור עצוב על אמת פנטזיה ברגע של שיחה עם עצמה

למעלה