השעון בכה מאוד...

Raffael

New member
השעון בכה מאוד...

השעון ב iPAQ שלי מגלה יוזמה בעייתית וקובע לעצמו את השעה. אני מכוון אותו והוא מתעקש לחזור, מספר שעות מאוחר יותר, שעה אחת אחורה. תמיד שעה אחת אחורה ואני תמיד מאושר שיש לי עוד המון זמן עד לפגישות שלי ( אין לי שעון על היד) עד שאני נוכח שהוא עשה לי זאת שוב... מה שנחמד בכל זה, היא העובדה שעד היום חיינו יחד בצרפת, שם באמת השעון מפגר בשעה לעומת הארץ, ללא בעיות. כשבאנו לבקר, העברתי אותו לשעון VISITING, אבל זה לא עזר, אז העברתי את השעון הראשי ל "ירושלים" וכיוונתי אותו. מאז, כאמור, הוא מקפיד להפגין את געגועיו לפריז.

ron20

New member
בגדול, אני לא מכיר בעיה כזאת ...

עולים לי בראש כמה דברים: 1. בתוכנת הסנכרון (Sync Options) יש אופציה Synchronize mobile device clock upon connecting. אולי השעון ב PC שלך לא מכוון וכל סנכרון אתה מעדכן את האייפק. 2. אפליקציה "שמשגעת" את השעון, חפש תוכנות שיש להן נגיעה כלשהי לשעון ותסיר אותן - אולי הבעיה באחת מהן... 3. ה38 לפעמים כבה תוך כדי טעינה (למרות שלא הוגדר לו) במצב זה - הדלקה מחזירה את השעון לשעת הכיבוי. (לכן 1 אצלי מסומן) אם אני אחשוב על משהו אחר אני אכתוב, ממש לא מכיר בעיה כזו.

Raffael

New member
תודה רון

זה לא הסנכרון, משום שכבר כמה ימים לא סנכרנתי. לא מצאתי תוכנה בעייתית... באשר לטעינה, במקרה כזה, סביר שזה לא היה חוזר תמיד בדיוק שעה אחורה. בכל אופן, אני אטעין עכשיו ואבדוק.

Raffael

New member
נראה לי שעלית על משהו

שימוש בדסטינטור אכן משגע את השעון. אני אעקוב אחרי הענין הזה בימים הקרובים ואדווח. בינתיים, מהערב אני יכול לספר שאחרי שימוש בדסטינטור, השעון חזר שעה לאחור. כיוונתי אותו וכיביתי. כשהדלקתי שוב, הוא היה בפיגור של 4 או 5 שעות. לאחר שימוש נוסף בתוכנה, לא היה שינוי. איזה יופי זה עם המכשירים האלה שאף פעם לא משעמם איתם. תמיד יש הפתעות.

שעון עצמאי

אם יש לך דסטניטור אז הגיוני, כל פעם שאני משתמש ב GPS השעה ב IPAQ משתנה לי בעלה של אניגודין

למעלה