השעון הזה הרס אותי

השעון הזה הרס אותי

במקום להרויח שעה אני רק מפסידה..... בוקר אור
לכולם

עין 3

New member
את לא מפסידה... את מרוויחה

שעת ערות היא רווח הרבה יותר גדול מאשר שעת שינה...

עין 3

New member
פשוש העיר אותי...

הוא לא ישן אתמול צהריים ולכן נרדם ב-17:30, כך שלקום ב-6:00 מבחינתו זה הישג מרשים! למעלה מ-12 שעות שינה!

וואו ,12 שעות רצופות?

לא פלא שאת רואה את ההפסד שלי כרווח,נצבעו לך החיים בוורוד אחרי חרופ כזה

ליזי38

New member
../images/Emo6.gif

אכן פיסטוק עשה השקמה, התעורר וצרחות האושר שלו על כך שהגיע הבוקר הרימו אותי מיד מהמיטה על מנת שלא יעיר את שאר האינדיאנים.

עלמה 3

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif בוקר שבת ../images/Emo23.gif

איזה מדהים .... כל כך נעים וכייף , השמש זורחת.. החצר מדהימה בריחות האדמה הרטובה מאתמול... הרעפים התנקו להם במי הגשם.... יום נפלא , נעים וענוג לכולם
עלמה

rolan

New member
ממממממכככחחחחח

סליחה... בוקר טוב... מי כאן ער אמרתן?.... אני התעוררתי לפני כשעה וגם זה בקפיצה כי הייתי צריכה להעיר את הסייחה שלנו כדי לאכול... ישבנו לנו בחוץ.... איזה אוויר - נקי, צח וקריר משהו, השמש זורחת, הפועלים על הגג ואנחנו עם הקפה... ויונצ'יק - הפסד אמרת? אני דווקא חושבת כמו עין, שכל שעה שאנחנו ערים היא רווח, רק מה, אוהבת מאוד, כמוך
, לישוווווווון

rolan

New member
עומד לו?....

השעון.........? אופו אתם, תגידו? כאילו כל העולם עצר לו מלכת, או ש.... תופסים ימים אחרונים של שמש לפני החורף....

עלמה 3

New member
עומד איתן ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

אני דווקא בין המצעים, ויש אוויר נפלא... ולבנתיים מתכננת להיום את התבשילים והאפיה... ומאז נישואיי ..כל פעם אני גולשת למיניהגי בית הורי.. לכבוד יום כיפור... אז להיום אפיה ולמחר מבשלת קוסקוס .. מקווה שהשנה יצא מוצלח.. טוב אני לא מתאמנת מספיק .. מה עם עבודות הגג אצלכם ?

למעלה