השעות הקטנות של הלילה.............. |יר

שקדי

New member
השעות הקטנות של הלילה.............. |יר

השעות הקטנות של הלילה הן אולי הגדולות באמת בשעות הקטנות של הלילה העולם את ההגה שומט ונקי מתככים ומבצע ותמים כתינוק בן יומו הוא דולה מאוקינוס הנצח המוני אלמוגי חלומות אז הרוח עובר חרישית ונושק לצמרות הברושים ומרגיע בים סערה וכבר שתים פחות עשרה בשעות הקטנות של הלילה מלווים אל ביתן אהובות בשעות הקטנות של הלילה נעורים מנקי הרחובות וחורשות התנים והאורן ממתיקות עם הואדי סודות וחובשים את פצעי הבצורת הטללים היורדים בשדות בקר טוב ויום נהדר לכולנו....................

עיניים

New member
חלון עם אור עמום

הולך לבד ברחובות בחושך עם עצמו לא יודע, לא מרגיש שאני איתו. והרחוב ישן, שקט כמעט בלי בן-אנוש צועד לבד על מדרכה עסוק בתוך הראש. כל חלונות הראווה כיבו את האורות רק פנסי רחוב דולקים באלף נגוהות. ושם אצלו, אל מול עיניו - חלון עם אור עמום ובראשו יש המולה ולא רואה עוד כלום. ואני – משום מקום עם נר קטן מאיר תרה אחרי דרכים לזרות לו אור בהיר. יושבת שם, בשום מקום ראשי עלי סחרחר, לבי כואב מגעגוע – ומה יהיה מחר??? והוא הולך לו לבדו סגור בתוך עצמו, ולא יודע, לא מבין כמה אני איתו..... ספטמבר 2000 בוקר לכולם ושבוע טוב גם לך שקדי.

שקדי

New member
הסתקרנתי עיוני............. ../images/Emo57.gif

ואם זה לא קשה לכבודה לענות כאן קבל עולם ופורום למה התכוונה המשוררת כלומר .....השיר די ברור ונוגע ונשאר סתום הרקע ...........אפשר??????

עיניים

New member
סיקרנתי אותך?? ההממ.........

אז הרקע - נשלף מאי שם, מאחד מדפי אלבום הזכרונות הפרטי,,,, ולא. לא הצלחתי להאיר את הדרך. הכל נותר שם, בחשיכה,,, אבל אני ==== פ ה !
עין
לקצת.

שקדי

New member
ההפסד שלו................ ../images/Emo5.gif

הרווח שלנו..................
ובהפשטת צ´יפ חטוב תנוחמי..................

עיניים

New member
אני??? אני שרופה ../images/Emo10.gif

אבל אולי תצא לי בסוף קריירה כמו - ל "ש ר ו ף" ,,,,, ו... צ´יפים לא מסוגלים לנחם אותי, מזומנים - כן !
) ואגב - יש לכם ד"ש מזהבוש. כיבדתי את בקשתה ושוחחתי עימה היום בטלפון. היא נשמעת בחורה על הכיפאק !

למעלה