השעות הקטנות של הלילה...

עצמי

New member
השעות הקטנות של הלילה...

נכון פה זה לא פורום היצירה.. אבל אם לכתוב את זה... אז רציתי רק כאן. מקווה שזה בסדר.. השעות הקטנות של הלילה. השעות האלה הקטנות של הלילה, אוחזות בתוכן זיכרונות ורמזים, רסיסים של תמונות או מחשבה שעולה לה, בתוך קופסאות אטומות ארוזים... ואז בהינף של שניה שחולפת, הבזק אור מהיר או חלום בלהות, ארגז אחד מתנפץ בעלטה העוטפת, ומשהו נוסף מתגלה מול עיני התוהות. והגוף מתכווץ לו ברעד מוזר, מנסה לאחוז מתמלא בכאב, שולח יד לגעת , במה שהיה וחזר, מול אימת המראות והולם הלב.. מול דברים שעולים, בתחושה מעורבת, ברגש כזה, ספק מוכר, ספק חדש כמו סצנה כזו שאותי אליה סוחבת, ואני בלית ברירה צופה בה בחשש.. מביטה, מרגישה, וחווה כמו בסרט, שבו הדמויות אל האולם מתפרצות, וקולות, וריחות, בעוצמה מסחררת, מציפים את כולי, ואני אובדת עיצות.. ובתוך העלטה שאת החדר עוטפת, מבעד לאור יחיד שהושאר מבעוד יום אני את עצמי, ברטט אוספת, מנסה לנער, ולסלק החלום... ודקות ארוכות אחר כך, והלב עוד הולם, והגוף כה רגיש, לכל צליל או תגובה.. והראש – אף שער הוא , כמו עדין חולם, ואני בתוכי רק מחפשת שלווה... השעות האלה הקטנות של הלילה, כשהגוף מבקש לו מנוחה מהיום בשבילי הם מקום לילדות שעולה לה.. ולא נותנת מנוח, וממשיכה להלום.....

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
השעות הקטנות

עצמי, השעות האלו מקשות עלייך כי זכרונות קשים עולים וצפים... ואת לבד-לבד, את והמראות... היי חזקה... נקווה שתעברי את זה...

כדי להפיק...

עצמי, מה שכתבת הזכיר לי שיר (נדמה לי של יהודה עמיחי) שאומר: "כדי להפיק מכינורי צלילים צלולים, ניסה אותי האל במכאובים" אני לא זוכר את ההמשך, אבל העניין הוא שלמרות הסבל, יש לך כלי ביטוי טוב לפרוק משהו ממנו. וזה כל כך חשוב!! מסכימה איתי?

עצמי

New member
אני מוותרת

אני חושבת שעם כל הכאב לאמר זה... הייתי מוותרת על הכלי הנפלא הזה שאני כל כך אוהבת.. ואשר היה ידיד הטוב זה שנים... אילו זה היה לוקח ממני את כל המכאובים... וכן זה חשוב. אבל אתה יודע מה? כל מה שאני רוצה זה את חיי בחזרה. רצוי - טובים יותר.
עצמי

רומי1770

New member
עצמי יקרה

אני בטוחה שניתן למצוא את הדרך שתאפשר לך להנות מכל העולמות, דהיינו, גם כתיבה יצירתית וגם חיים איכותיים אני בטוחה שזה אפשרי, אני יודעת שהחיים מלאים הפתעות אולי אפילו מעבר לפינה... אופטימיות זו תכונה לא רעה, מה את אומרת? רומי

עצמי

New member
אוי אני מאד אופטימית

רק בזכות זה אני עדין כאן, בעולם הזה, בין החיים. רק בזכות זה יש לי את מה שבניתי עד היום... רק שכרגע, לפעמים זה מרגיש כאילו, אופטימיות לא מספיקה... צריך גם נס קטן... ודחיפה מבחוץ, ותמיכה מאנשים , ואהבה, וקבלה וחום שכל כך חסר לי עד היום... אבל זה בסדר. חייב להיות. עצמי

למעלה