?! השעו אותי?! (או: אופס)

WhQuestion

New member
?! השעו אותי?! (או: אופס)

אני לא מאמין שזה קרה...עד שהצלחתי לשים את המכירה הראשונה שלי בשמחה,השעו אותי!!! קיבלתי את ההודעה הבאה: Your eBay account has been suspended. eBay took this action after determining that your account was acting inconsistently with the letter or spirit of our policies. You are prohibited from using eBay in any way. This includes using another existing account or registering a new account. Any seller fees that are still owed are due to eBay immediately. eBay will charge any amounts that you have not previously disputed to the billing method that is currently on file. שלחתי מכתב לאיביי בשאלה למה השעו אותי @!#% ... יש למישהו רעיון למה?

roeeya

New member
עשית משהו חשוד?

כגון לשלוח מלא הודעות לאנשים דרך איביי? או השתמשת במחשב שיש עליו עוד חשבונות של איביי? לפעמים הם גם סתם עושים באקראי, במיוחד בחודש הראשון לחשבון

NETANELD

New member
אוי אוי אוי,אתה תיהיה מסכן..

אתה הולך עכשיו לטעום טוב טוב מהיחס החרא של ebay ללקוחות (וסליחה על הביטוי למרות שהוא נכון). אני הושעתי לפני יותר מחודשיים ועדיין לא נפתח לי החשבון,נקווה שלך זה יקח פחות. על כל מקרה תצפה לאדישות מרגיזה מצידם כלפיך,אל תקח את זה אישי הם עושים את זה לכל אחד.

WhQuestion

New member
...

לא עשיתי שום דבר כזה,אבל הבנתי עכשיו שהעלתי מכירה בלי לשלם את הדולר עליה...חשבתי שכשזה שאל אותי אם לשלם ועניתי כן זה משלם אוטומטי...בכל מקרה,אחרי שהשעו אותי שלחתי את הדולר הזה,ואני מחכה שהם יענו לי למכתב...

למעלה