השעו אותי מבית ספר:)

amir haddad

New member
השעו אותי מבית ספר:)

וואו איזה כיף לייייייייי פעם ראשונההההההה! אני מושעת ליום אחד ,יאלה שביתה:) חבל שזה רק יום אחד... איזה בלאגן הלך אצלנו היום אתם לא מבינים הודיעו לנו שאין גדנ"ע בסוף וכל השכבה שלי התחילה לעשות הפגנה ,כי תמיד השכבה שלנו נדפקת בדברים שצריכים להיות ותמיד משהו חייב להשתבש אז כולם יצאו להפגנה ,הוצאנו שולחנות בלאגנים חח התחילו לצעוק שם חצי שכבה הלכה באמצע היום .. ועכשיו המורה מתקשרת אלי על הברזה חחחחחחח איזה מטומטמת היא בחייאת חצי שכבה הולכת והיא משעה אותי? ודוגרי זכותנו לשבות על כזה דבר ,זה זכויות התלמיד למה שיבטלו לנו משהו שאנחנו אמורים לקבל כמו כולם ועוד אחר כך אנחנו צריכים ללמוד כרגיל ואני אומרת את זה למורה שלי אז היא עושה לי לפחות היית עוברת דרכי אז אני עושה למה את היית משחררת אותנו? לא נכון? אז יופי... קיצר סתומים הם... וההורים שלי כיאלו בעדי ,הם יודעים שהלכתי והם לא כועסים הם משהו ..

כיף?אני היתי מתההההה

אם היו משעים אותי... ועייייייייייי אמרתי לך שכדאי לך להפסיק להבריז ואם הית פה היו משעים אותך חח אמרתי או לא אמרתי

קבלי איזה ניק דפקתי

amir haddad

New member
מתי דיברת איתי על הברזות?

חחחח תאמינו לי עכשיו אני מסכימה עם כל מילה של יפתי בקשר ללימודים לימודים זה חראאאאאאאאא ,כל ההשקעות של כל השנים לא שווים כלום כמו הבגרויות ,רק הבגרויות חשובות ודוגרי אפילו אליהם אפשר ללמוד ולהצליח גם בחצי שנה בבית בלי בית ספר בכלל.. סתם אוהבים להלחיץ,ולאיים בעונשים ואני יודעת מה... אבל יאלה מי מקשיב להם ,שנה הבאה זה שנה אחרונה שלי ואל תראו אותי ככה אני ילדה טובה בחיים שלי לא השעו אותי או משהו אבל עכשיו שזה הפעם הראשונה אני פשוט מצטערת שזה לא 3 ימים של השעייה אבל גם יום אחד זה טוב חח:) אני ישאר עם יפתי הכי טוב נכון יפתי?......

amir haddad

New member
תראו אני רציתי את הגדנ"ע הזאת

כי אני יודעת מזה להפסיד דבר כזה ואז לבוא לצבא ולקבל ת'שוק של הפעם הראשונה אבל חשבתי שאם ידחו זה היה יותר טוב כי תקעו לנו את זה בזמנים שיש לנו הכי הרבה לחץ ואף אחד לא מוכן לזה בכלל וגם לא הכינו אותנו לכלום ואי אפשר לצאת ככה..... אבל לבטל לגמרי?....זה באמת מאכזב... ואל זה מגיע לנו לעשות שביתה חחחחח המורים שלי עכשיו משעים את כל השכבה איזה חכמים הם נכון ?חח......עוד משעים אותי ביום הכי קצר שיש לי איזה קקות...

HeNoOsH

New member
אייי כמה שאני רוצה להתחלף איתך !!

ממש אין לי כוח ללכת מחר לבצפר...יש לי מבחן בהיסטוריה ואני עומדת להשתגע מהכמות חומר שנתנו לנו. אה ובקשר למה שכתבת- הם חוצפנים! לפני שנתיים-שלוש לא רצו להוציא את שכבת י"ב מהבצפר שלי לטיול שנתי האחרון שלהם לאילת. ברור שהם לקחו את זה קשה כי זה טיול אחרון שלהם אז מה זה מבטלים להם ולא נותנים להם לצאת?! קיצר הם עשו הפגנות מלא..כל יום באו לבצפר [לא בשביל ללמוד] ופשוט הפגינו שם כל היום ועשו רעש. חחח הם הגיעו גם לחדשות אני זוכרת. אההה ובסוף הוציאו אותם! אז תמשיכו לעשות ת'הפגנות האלה...אולי זה בסוף יעזור. אני לא הייתי השנה בגדנ"ע אבל שמעתי שזאת אחת החוויות היותר כיפיות ומאתגרות שיש וחבל לוותר על זה. מקווה שתצליחו :]

HeNoOsH

New member
תודה ! :]

מבחן אחרון בהיסטוריההה =] [וכן, אני יודעת שיש לי עוד מתכונת ובגרות =\ ]

amir haddad

New member
בהצלחה:))))

תאמינו לי אני בין המשקיעות שיש בכיתה שלי אני נחשבת כמעט לחרשנית וזה שהשעו אותי פתאום אני מרגישה וואו אחד גדול תאמינו לי אבל הפעם נמאס לי להיות הילדה הטובה שבאה תמיד ולהצדיק את המורים כי הפעם אני יודעת שאנחנו צודקים.........

HeNoOsH

New member
תודה =]

וברור שאתם צודקים ואתם צריכים לעמוד על שלכם!! ועדיף להיות מושעת מהבצפר בגלל סיבה כזאת [שהיא מוצדקת] ולא בגלל בעיות משמעת והתנהגות וכל זה. ויש לך בצפר דפוק. קצת מוזר שמשעים בגלל סיבה כזאת ובכלל שהשעו דווקא אותך כשיש עוד מלא ילדים שלקחו בזה חלק..אבל שיהיה...

amir haddad

New member
השעו 15 תלמידים

חחחח יאלה למי אכפת בכלל תנו לי להנות מהפעם הראשונה חח:)

למעלה