הרינגטון,ללא סיבה וללא אזהרה, (לדעתי, אשמח לקישור שמראה אחרת)
הוחזרתי, מחפשת ולא מוצאת.
ה. בכבודו ובעצמו, לא התאפק.
היתכן שהוא אחד מבעלי תפוז?
מי מחליט על השעיה? מנהל פורום, אדמין?
מנהל פורום, יש באפשרותו להשעות מכל תפוז? למה?
הסיבה - נאה דורש נאה מקיים,
מה בדיוק נאה כאן? זו חידת הגיון?
צפה בקובץ המצורף 122717
מי צעקה ופתחה פוסט למחוק הכפשות על גולשים אחרים?, מי שולחת דיווחים על כל הכפשה של גולשין אחרים?. אותה אחת מרשה לעצמה להכפיש גולשים אחרים. נאה דורשת, נאה מקיימת.לא, לא ברצינות,
אבל זו דעתך ואין לי בעיה,
אבל פולניה נעלבת זו אני.
ונכון, היתה הצעה ולא אזהרה,
ונאה דורש נאה מקיים?
לעניות דעתי זה היה ה. לפי הזמנים,
רק מבקשת הסבר ואולי אתה צודק.
גברתי היקרה. שמי לב איך את מביעה את עצמך.שוב תגובה אלימה של החורזת שכתבה לי מסר פרטי פוגע ומעליב וגם חוצפני,
אז בלי לצטט או להביא את המילים בצילום,
מי את מנהלת פורום חוצפנית פוגעת, פישרית שלא מבינה כלום בכלום שתציעי לי לקרוא את דבריך לאט לאט?
ועוד מוסיפה חטא על פשע ומסבירה לי שמותר לך למחוק ללא אזהרה,
מה, את ילדה בגן?
לו היית מדברת עברית כהלכה היית כנראה מבחינת הגיל יכולה להיות בתי או נכדתי,
אני לא מבקשת זכויות בגלל הגיל,
את חוצפנית חסרת בושה, מזלזלת, מי שם אותך לזלזל באנשים? למה מי את? מה את יודעת ומבינה?
בושה גדולה.
וחבל שלא התנצלת בזמן, כל עוד היתה אפשרות.
עם כל הכבוד לדיון המרתק, אם כדברייך הוא התקיים מאחורי הקלעים דינו להמשיך להתקיים שם. אגב לשאלתך למעלה, מה בדיוק גורם לאנשים לחשוב שהנהלת הפורום חייבת להם סדרה של אזהרות אישיות? כל אחת ואחד יודעים מהם כללי הפורום (ואם אינם יודעים, מן הראוי שלא יכתבו בו עד שיבררו) וממילא גם יודעים כאשר הם עוברים עליהם. משם ואילך, הצעת ההנהלה שתערכי את דברייך היא לגמרי לפנים משורת הדין. החלטתך שלא לקבל את ההצעה הנדיבה הזאת, מה לעשות, יתכנו לה השלכות.שוב תגובה אלימה של החורזת שכתבה לי מסר פרטי פוגע ומעליב וגם חוצפני,
אז בלי לצטט או להביא את המילים בצילום,
מי את מנהלת פורום חוצפנית פוגעת, פישרית שלא מבינה כלום בכלום שתציעי לי לקרוא את דבריך לאט לאט?
ועוד מוסיפה חטא על פשע ומסבירה לי שמותר לך למחוק ללא אזהרה,
מה, את ילדה בגן?
לו היית מדברת עברית כהלכה היית כנראה מבחינת הגיל יכולה להיות בתי או נכדתי,
אני לא מבקשת זכויות בגלל הגיל,
את חוצפנית חסרת בושה, מזלזלת, מי שם אותך לזלזל באנשים? למה מי את? מה את יודעת ומבינה?
בושה גדולה.
וחבל שלא התנצלת בזמן, כל עוד היתה אפשרות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.