השעמום...

RedStorm

New member
השעמום...

בוא נדון בנושא זזה! באמת השיעמום הוא תחשושה דיי מוזרה לא מוגדרת ומעניינת כוללם מכירים אותה נכון??? אנשים התאבדו בגללה יצאו למלחמות בגללה חיו עוד 40 שנה בגללה אף אחד לא מבין למה היא קיימת בכלל ולמה היא רעה...למה אנחנו מרגישים שצריך לעשות משהו למרות שאנחנו נהנים כשמשעמם לנו......- אנחנו מנסים להדחיק את התחושה הזאת את השיעמום את הדבר הזה שרציתי לדבר עליו ... תגיבו או לא אני פה משתעממם..

srullli

New member
השיעמום הוא סימן

להגיד לנו : "הלו ? אין לכם חיים ! לכו תעשו משהו חדשני עם עצמכם.....!" מאחר ואני ידועה בעצלנותי שנפלה עליי ככה פתאום לאחרונה - אז כנראה שכבר התמכרתי לשיעמום..... וזהו למעשה ברירת המחדל שלי..... באמת אני רציתי מחר (כלומר היום בבוקר) ללכת לעשות כמה סידורים בעיר....ונראה לי ששוב אני אדחה את זה...... בקרוב אני באמת אקח את עצמי בידיים. מי אמר שצריך תמיד לעשות דברים כאן ועכשיו ???? מי החוצפן ??

srullli

New member
אני כולי התמוגגות ......./images/Emo9.gif

סוף סוף משהו כאן זז....ולא צריך לכתוב מיליון פעמים את אותה הודעה כדיי שהיא תעלה לשם שינוי על המסך...... אחחחח...... אדיר !

IC4

New member
היטלר היה לדעתי בנאדם משועמם

השעמום הוא כנראה הדחף לנצל את קיומך להתפתח להתקדם או סתם לעשות דברים אחרים שגורמים לך הנאה בלי התקדמות מסוימת ואז אחרי שתעשה אותם הרבה תבין שרק הנאה היא משממת מכשלעצמה ואתה רוצה להתפתח הלאה ולעזור לאנושות :)

למעלה