השערות לקראת שבוע הסיום של שכונה

rubmwue1234

New member
אני יותר חושב

שהקטע זה מה המזימה של הבריגדה.
כי זה ללא ספק שרחלי מיועדת להקריב את עצמה וןלהשמיד את המטה.
מה שמעבר להכל זה כנראה המזימה של הבריגדה..והכי הגיוני לחשוב שבטח הם רוצים במותה של רחלי, אבל אני חושב שזה מעבר לזה..

rubmwue1234

New member
זה יהיה מזעזע..גיורא לא יהיה עד כדי כך נוראי

בחממה הוא רצה לסיים עם זה שאלה לי באמת תתפוצץ במעבורת.
פשוט הוא הבין כמה הסופים של השמיניה ושל האי הכו ראומה בצופים שהוא לא רצה לעשות את זה שוב. אני מאמין שהוא לא יעשה את זה גם בשכונה, זה פשוט יהיה נורא קשכה לכתוב את זה, ונורא מעיק לפי דעתי מבחינת הצופים עם כמה שזה באמת נשמע משוה נורא מעניין, לי כצופה זה נראה מזעזע שדמות שכולנו הכרנו ואהבנו 2 עונות פתאום תעלם מהזכרון של כולם..לא משנה מה יקרה אחרי זה, מבחינתי זה יהיה הפיק ולא אמשיך לצפות, ממש כמו בגאליס. מבחינת הצפייה בפרקים אם וזה יקרה אני פשוט אטרף מדעתי וזה נורא יטריד אותי לפחות אישית.

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל רמבו
גם במקרה של רחלי (במידה וזה יסתיים בצורה מחרידה..) וגם במקרה של יונתן לשניהם במקרה הזה יש המשך בעונה נוספת ... ככה שגיורא יכול להשתולל... כי במילא בפרק 101 הכל יחזור למקטמו...
אצל ללי לא היה פרק 176
והסוף של האי לא היה כ"כ טראומטי ... כולה לא יודעים במי דילן בחר עד היום ...
&nbsp

dar dahan

Member
גיורא כבר הרג בהאי שתי דמויות ראשיות

את ליבי בעונה השנייה ובעונה השלישית ואת סול בעונה השלישית ככה שזה לא מופרך אם הוא יהרוג את רחלי אבל מצד שני הוא עדיין לא הרג דמות ראשית בסוף עונה.

panda0zombie

New member
גם אם זה יקרה ורחלי תעלם מהזכרונות של כולם

אני בטוחה שהיא עוד תחזור אליהם.. אין ברירה אחרת
אני חושבת שזה יכול להיות ממש מעניין אם באמת יעשו את זה למרות שזה ישאיר טעם רע בפה.
סוף כזה שרחלי נמחקת מהזכרונות של כולם היה יכול לעבוד בדרמה למבוגרים למשל.. כמו בסדרות האמריקאיות העל טבעיות. אבל בסדרה שמיועדת לילדים, לא מאמינה שגיורא באמת יעשה את זה בסופו של דבר.
אם כן זו תהיה (יחסית) הפתעה למרות שאני כן מצפה לסוף פתוח חזק

rubmwue1234

New member
השערות לקראת שבוע הסיום של שכונה

החלטתי לפתוח השערות לקראת שבוע הסיום של שכונה,
שיקרה השבוע פלוס פרק הסיום שיהיה ברביעי הבא..
אז...את כל ההשערות (או אם בא לכם הציפיות) לסיום של העונה אתם מוזמנים לכתוב כאן למטה..

לא זכור לי חוץ מהאי

קטע שבו גיורא סיים עונה (בידיעה שתהיה עוד עונה) באיזו פצצה. תמיד בחירה של מישהו (עם מי דילן? עם מי ללי? איה נכנסה לטורבו טיים או לא? וכו'). רק באי זה באמת היה קטע שבו הגיבור מת והיה קטע מותח שמסביר ששום דבר לא הסתיים.

וכן, זה שמישהו גנב את המטה. אבל לא באמת.

Roei152

Well-known member
מנהל
דילן תמיד סיים עם ליבי
מבחינתי גם בעונה השלישית הוא סיים עם ליבי ..
גיורא אף פעם לא הרג דמות , וגם שנאלץ להרוג בגלל בעיות עם השחקנים , הוא תמיד נותן איזושהי תקווה לצופים (אדם בדלת , ליבי היא הבחורה , ורוב הצופים וגם הוא חושבים ככה....)

הוא היה קרוב עם ללי

אגב אדם: אותו גיורא לא הרג על המסך, ולמרות זאת... מבחינתי קצת מוזר אם זה באמת היה הוא בסוף. צריך הסבר איך הוא שרד.

rubmwue1234

New member
אני מדבר מבחינת הסוף לא מבחינת המשך

אני בוח שגיור אמר שהוא הבין את זה הוא התכוון גם לעונות שניות שצפויות להן המשך או ראשונות...הוא נראה לי מפחד שפשוט ילדים יקבלו מזה טראומה ואני רק אחדד אני רושם טראומה מבחינת ההלם בקטע רע מהסוף..

Roei152

Well-known member
מנהל
עידו ודויד לא פחדו להרוג את יונתן...
טוב לא ממש "להרוג" אבל שים לב כמה הם רצו שזה יהיה חזק ..
אז הם החליטו ללכת על הפסקה יותר ארוכה.... שים לב בעוננות אחרות חיכו מיוני-יולי עד דצמבר כדי להמשיך פה חיכו מהקפיאה עד מרץ...

panda0zombie

New member
לא ממש השערה אבל

מה אם פתאום גיורא הורג דמות? זה יכול להיות ממש מפוצץ אם יעשו את זה נכון.. אני אישית חושבת שאפשר להרוג את איתן. לא כי הוא דמות לא חשובה אלא סתם כי נראה הכי מתאים
זה גם יכול להניע דברים בעונה הבאה וזה בטוח גם ישפיע על הצופים שיופתעו מזה שהורגים דמות ראשית

השערה נוראית ומחרידה

אני לא חושב שזה מה שיקרה, אבל אם במקרה כן- אז תזכרו מי אמר את זה.

אני חושש שרחלי עומדת לחזור בזמן אל החתונה, למנוע את הזכייה של השיינפלדים בלוטו, ובעצם למחוק את כל העונה הזאת.

כלומר, למחוק את הפרידה של אגם ואודי (כי אין סיבה שהם יפרדו, סוזי לא תהפוך לראש מועצה), למחוק את לירון ואגם (כי לא תהיה סיבה שהיא תיפרד מאודי), למחוק את אודי ומיטל (כנ"ל), אבל לא את זה שלירון יתקבל לטוטנהאם.

חושבים שזה מה שגיורא יעשה? פשוט ימחק את הכל? זה קצת בעייתי...

אגב, לכל אלו שאומרים שאין מצב שהיא תגמור כמו יונתן, אני מזכיר לכם שבסדרה הראשונה שבה גיורא שיחק עם הזמנים - האי - ככה בעצם גמר דילן... בערך. תצפו לטלפון מויקי של העתיד בסוף העונה!

סתם. רחלי לא תמות (כן, את זה כולנו כבר יודעים) כי הרי הדמות שלה תהיה במופע. אז אנחנו יודעים שהיא לא.

panda0zombie

New member
יכול להיות..

אני מניחה שרחלי תשנה משהו שיורגש בעונה הבאה אבל אם היא באמת הולכת עכשיו לבטל את כל העונה אז זה יהיה מאכזב.. מבחינת הדמויות זה כן האופציה הכי טובה אבל זה סתם יהיה מבאס אצלנו שהכל פשוט התבטל וכלום בעצם לא קרה. אבל במקרה הזה נזכה לראות את השיינפלדים עניים (אחרי הרוע שהיה להם העונה לא ממש משנה לי)
אני דווקא חושבת שאם רחלי תשנה את הזכייה של השיינפלדים זה יכול להשפיע על הקבלה של לירון לטוטנהאם. אל תשכח שהוא בכלל קיבל את ההזדמנות הזאת להיבחן (ואחר כך קיבל עוד הזדמנות להיבחן) בגלל שאגם הייתה מאוהבת בו. אם רחלי מוחקת את העונה, היא מוחקת את הפרידה של אודי ואגם וכך גם את אגם ולירון אז היא לא תתאהב בו בשביל לעזור לו כל כך.

אני מקווה שגיורא לא יעשה את זה.. זה ירגיש גם כמו הפתרון הפשוט מידי

panda0zombie

New member
הפעם השערה בעקבות הפרק

יש לי תחושה ממש חזקה שהסוף של העונה הזאת (פתוח מן הסתם) יהיה משהו ממש גדול.
הפרק של היום היה רציני ואחריו אני לא מצפה לסוף רגיל ונחמד של יד שלוקחת את המטה כמו בסוף של העונה הקודמת וכולם משחקים כדורגל בכיף. אולי הם כן ישחקו כדורגל בכיף אבל אחרי שמשהו רציני יקרה
אני לא חושבת שמוות. גיורא לא יעשה את זה בסדרת ילדים (להרוג דמות ראשית שלמוות שלה הוא יצטרך להקדיש ממש יחס והרבה זמן) אולי באמת מחיקת זכרונות? או שינוי גדול בהיסטוריה

rubmwue1234

New member
לא חושב שיוקפץ..אבל חשוב לי לשאול

מה נראה לכם אחרי הפרק הזה שיקרה בשבוע הבא?
הרי זה ברור שיישאר איזשהו קליף האנגר.
וברור שיהיה קשר לדף שהיה רשום בו שרחלי צריכה להקריב את עצמה בשביל להעלים את המטה...
ובתכלס שעכשיו חושבים על זה ברגע שהמטה ייעלם לא יהיו שום צרות

רק לי נראה שרחלי עומדת להתקע בחדר הלבן?

למעלה