השער השתגע לי..=[

השער השתגע לי..=[

שלום מה נשמע?? אממ יש לי בעיה בשבוע שבועיים האחרונים השער שלי ניהיה ממש ממש יבש!! והתלתלים לא מסתדרים לי כמו פעם [למרות שגם אז הם לא הכי הסתדרו ..אבל עדיף ממה שיש עכשיו.!!] למה זה?!!? אני לא החלפתי שמפו או מרכך או קרם..! הכל אותו דבר..!! ו..זה גיוני שבגלל שיש לי קצוות שרופים אז כל השער מתחרפן ולא מסתדר?!!? מקווה שיש לזה פיתרון.! יומטוב וחג שמח!!:)

עונה..

ואלה הכל בסיידר מה איתך?
אני ממליצה שתבדקי אם שיערך מפוצל וככה אני מציעה לך לעשות קצוות ואם זה ממש חמור אז תספורת... מה דעתך להשתמש בקרם שיער או מוס?מוס מעצב את השיער יפה וקרם יתן לשיערך לחות ויתן מראה יותר טוב....קרם מומלץ לעיצוב התלתלים הוא של נטורל פורמולה הבקבוק הפלסטיק הירוק..קחי את זה של התלתלים..יש 2-3 אם אני לא טועה לתלתלים..יש שם לסלסול לתלתלים נפוחים ולעיצוב תלתלים..כל מיניי.... יש את האפשרות הנוספת להשתמש בקרם של דוקטור פישר אבל הוא פחות טוב למקרים האלו מנטורל פורמולה וכן זה הגיוני מאוד....אני ממליצה לך להסתפר.... ואם מאמינים יש פתרון לכל דבר
חג שמח גם לך

תודה..=]

כן יש לי קצוות מפוצלים ני הולכת לעשות תספורת חדשה... אבל עדיו זה ממש מוזר שככה פתאום כל השער לא מסתדר!!..=\ גם ניהיה לי הרבה שוונצים פתאום ונשירה....למה?! ואני משתמשת בקרם של נטורל פורמלה לתלתלים הוא טוב לי...חץ זה שאחרי כמה זמן התלתל מאבד את הצורה שלו אבל בקשר לזה אני הולכת לקנות סילקון... אוףף מעצבן כ"כ!! רוצה קרחת.!!

בא לך קרחת?תעשי

אבל אני לא ממליצה מבחינת יופי
בקיצור לעניין....בקשר לנשירה(אל תשכחי שטבעי ששיער נושר) אם היא ממש אבל ממש רצינית אני מציעה שתעשי בדיקת דם פשוטה לברר את העניין ואם חסרים לך ויטמינים בגוף
וסיליקון זה מעולה-גם ממליצים עליו פה לא מעט...=]

m o r i 1 1 1

New member
מזג אוויר

יכול מאוד לשנות את השיער ... וגם שינויים הורמונלים . ברור ששיער יבש ושרוף רק מחמיר תספרי מעט וטפלי בשיער בעזרת חומרים מזינים .

למעלה