השף אורן בקר יתארח בפורום ביום א
השף אורן בקר, יתארח בע"ה בפורום מבשלים כשר ביום א', ד' אדר ב'/09.03.2014, בשעה 17:00, וישמח לשתף אותנו בידיעותיו הנרחבות בכל תחומי האפייה, הקונדיטוריה ועוד.
למי שלא מכיר את השף אורן בקר, הוא החל את דרכו המקצועית בקורס מטבח ולימודי מגדנאות בבית הספר למלונאות "תדמור". לאחר מכן הגשים חלום ילדות ולמד בבית הספר המפורסם "קורדון בלו" בסידני, אוסטרליה. עם סיום לימודיו (בהצטיינות!) התקבל אורן לצוות הקונדיטורים של "סיליה ורביבה " עבד וצבר ניסיון ב"סי קפה" וברשת "רולדין". במסגרת עבודתו וקידומו, מקפיד אורן בקר להשתלם במיטב בתי הספר בפאריז - Bellouet conseil, Ecole lenotre ואחרים – ומעמיק כל העת את ידיעותיו בכל תחומי האפייה, הקונדיטוריה, טכנולוגיות מזון ועוד.
קונדיטורית 'Oren Becker Boutique', שבבעלותו, יצאה עם קולקציה חדשה במיוחד של אוזני המן טעימים ונימוחים ומתכון קלאסי מתנה לאוזני המן במילוי פרג. קולקציית אזני המן 'Oren Becker Boutique' מבוססת על חמאה, שקדים טחונים, מצטיינת בטעם ביתי עשיר ומונה מספר וריאציות שמתאימות לחיך הישראלי והאירופאי - החל ממלית פרג קלאסית (עם ובלי סוכר), מילוי אגוזי מלך ופיסטוק, בצק על בסיס פיסטוקים טחונים במלית קרמל-טופי-מקדמיה, בצק שוקולד במלית שוקולד, אוזני המן לטבעונים בלבד במלית שוקולד חרובים, ועוד.
כדי להפיק את המרב מזמנו של אורן עמנו, אני מציעה לחשוב מראש על שאלות עבור אורן – מתכון מנצח לאוזני המן, מליות מעניינות, עוגות גדושות בפרג, קינוחי ויטרינה לסעודת פורים ואפשר להקדים רפואה למכה ולשאול על קינוחים פסחיים מיוחדים.
למי מכם שלא יתאפשר להיות מול מסך המחשב ביום ראשון בחמש, שרשרו נא לכן שאלותיכם ואעביר אותם לאורן, בע"ה.
רוצו לקנות קמח...