השפה האוניברסאלית

מרי לי

New member
השפה האוניברסאלית

בעת קריאת הספר "האלכימאי" התחלתי לחשוב המון על "השפה האניברסאלית" שפה שהיא ללא מילים שאם לומדים להקשיב לה ולהבין אותה, מבינים את הכל ואת כולם למשל קורה לנו כ"כ הרבה פעמים שבאים לבשרלנו משהו, לצערי לרוב בשורות רעות, שעד לפני שאמר לנו במה מדובר, מיד מרגישים את זה.... זה חלק מהשפה האוניברסאלית ללא מילים....... ספרו על החוויות שלכם עמה מתי הרגשתם בקיומה לאחרונה, או בכלל אשמח לשמוע מה עוד יש לכם לומר

d i n d i n i

New member
מרי לי מרי לו..../images/Emo13.gif

וואו, איזה נושא מעניין , אין עדיין מחקרים מדעיים שיכולים ללמד אותנו להקשיב או להבין את השפה הזאת לצערי, מה שיש לנו זה את החוש השישי , שיש לכולנו! זה נקרא אינטואיציה, קול פנימי, קריאת אנרגיה ומה לא.. לי יצא בזמן האחרון המון סינכרונים עם בן זוגי, למשל חשבתי על שיר והוא זמזם אותו, רציתי לאכול והוא הציע להזמין אותו חשבתי על נושא והוא העלה אותו זה היה פשוט מדהים! ולצערי הדוגמא שנתת היא מאוד חזקה, כשיש חדשות רעות אנו נוטים לפענח אותם מהר רק מקריאת האנרגיה של האדם העומד מולנו, אולי הרגשנו את זה או ידענו שיגיע אולי השפה הזאת הרבה יותר פשוטה ממה שנדמה לנו מי יודע?

MAGIC39

New member
מבינה למה את מתכוונת מרי לי...

השבוע אחותי התקשרה אליי לספר שפרצו לדירתה של אימי, ושאלך לראות מה קורה שם, אז התייחסתי להודעתה באדישות רבה, כאילו שחשתי את המסר שהיא רוצה להעביר באופן לא מודע עוד בטרם האינפורמציה המודעת הגיעה אליי, מה שאיפשר כושר תפקוד הרבה יותר טוב מלקבל את הידיעה בבום ולא לתפקד בשניות הראשונות.. כך חשבתי לי על זה שכנראה "ידעתי " באופן לא מודע על האירוע וכשסיפרו לי זה לכאורה לא היה חדש עבורי, זה סוג של טלפתיה לדעתי, או להיות ערני וקשוב לאינפורמציה הקוסמית ולדעת להיות קשוב למסרים פנימיים או לקולות פנימיים.

מרי לי

New member
בדיוק../images/Emo70.gif

ואם כבר ב"אלכימאי" עסקינן מה שהכי הסכמתי אתו מכל הספר, זה שהכל כ"כ פשוט שאפשר לכתוב אותו ע"ג אבן קטנה
הר הפשטות היא הדבר הכי קסום שיש

kikona126

New member
יש לי בת דודה שזה קורה לנו הרבה...

אני מודעת לזה שיש ביננו קשר מסויים... נולדנו באותו היום באותה השנה בהפרש של 3-4 שעות. תבענו בבריכה פעם ביחד, ונלחמנו על החיים שלנו ביחד... העובדה שהיא חייה מאז ומתמיד בחו"ל לא מנעה ממני להרגיש הרבה דברים... שתינו התחלנו לשחק כדורעף באותה השנה. היא רצתה את מספר 6 באותה השנה, ואני את מספר 12. לא היה את 12 אז קיבלתי 6, במקרה שלה לא היה 6 והיא קיבלה את 12... לפני כשנה היא עברה ניתוח, ולא אמרו לי. חשתי כאבים עזים באיזור הגב התחתון. אמא שלי נבהלה כשסיפרתי לה ואמרה לי שבת דודה שלי נכנסה בדיוק היום לניתוח כי גילו לה שם זיהום. אני והיא לא בקשר טוב אחת עם השניה. אבל עדיין, אם נהיה באותו החדר ואני אצא לשתות משהו היא גם תרצה... מבחינת טעם אנחנו ממש דומות (אוכלות בדיוק אותו הדבר, ובעלות אותם תחביבים) מבחינה מסויימת אני מרגישה אותה. וכשאני איתה אני תמיד יודעת מה היא תגיד... אבל שוב, אנחנו לא בקשר אחת עם השניה... וכל העניין הזה של הקשר שלנו אחת עם השנייה ממש מוזר...

מרי לי

New member
באמת מוזר....

אצלי הקשר הטלפתי הזה הוא דווקא עם החברה הכי טובה שלי אנחנו חושבות את אותם הדברים המון, זה לא נדיר בכלל שנגיד את אותו המשפט בדיוק, ביחד, באותה השנייה ובאותן המילים ועוד המון דברים כאלה....

bianckalady

New member
כל בוקר

כשאני רוכבת על האופניים אני שומעת את הרוח באוזניים שלי את הסנאי מטפס על העץ, והציפורים מתחת לשיח, אני שומעת ושמחה

למעלה