השפלה של 2 מזרחים מול 2 אשכנזים בשידור חי !!

רינת160

New member
השפלה של 2 מזרחים מול 2 אשכנזים בשידור חי !!

המצב שנוצר ברגע שהחליטו להעמיד את אשר ועינב להדחה -הוא שיש 2 אשכנזים (צבר ושפרה) שעכשיו מרגישים יותר מתמיד - מתנשאים מעל כולם מול 2 מזרחים (עינב ואשר) שהושפלו מול כל עם ישראל לאחר שהראו בשידור חי מה הם אמרו על שפרה וצבר שבאותו רגע שהם ראו את הקטע של של עינב ואשר הם צחקו בצורה מאוד מתנשאת ומעליבה , וכל זאת גם לאחר ששפרה וצבר דיברו כל כך הרבה עליהם מאחורי הגב ודיברו עליהם בצורה מאוד מתנשאת כל הזמן וגם כל זאת לפני יום כיפור. כמו תמיד - אין צדק בעולם הזה וככה לצערינו זה ישאר!! אשר עינב ויוסי הם ה-3 הכי נורמלים והכי ואמיתיים באח הגדול - שלישיית הגמר לדעתי!!

metrosexual

New member
ישראל 2008 לא להאמין

אכלו לי שתו לי,דפקו אותי כי אני שחור! דיייייייייייייייייי! די על כל דבר קטן מפלים אותי כי אני מזרחית!אולי כי את בהמה?(במקרה של עינב) אולי כי אתה צבוע ופרימיטיבי(במקרה של אשר)! ואולי כי את מטומטמת(במקרה של רינת 160)

יNOT

New member
../images/Emo3.gif זה לא הבית של האו"ם

אז מספיק עם כותרות אשכנזים ומזרחים. מה הייתם אומרים אם וונסה הייתה מועמדת להדחה , "שיילכו הצרפתיים?" ? דברו לעיניין בלי כותרות שנועדו להתססה על רקע גזעני, זה החוקים של המשחק, הם לא עמדו בזה, ולכן נענשו (אני יודע שיש אחרים גם , אבל בינתיים הם הראשונים להיענש , צריך לחכות ולראות אם יהיו עוד שייענשו אם יפירו את החוקים, לפני שצועקים "אפלייה על רקע גזעני" ) בקשר להכי נורמלים זו דעתך
(אין לי מושג על מה היא מתבססת , לפחות ממה שאני ראיתי עד היום ) ואין לך סיבה עדיין להאמין שהם לא יהיו בגמר.
אז פעם הבאה קצת יותר איפוק, ופחות פופוליזם בכתיבת ההודעה.

Q u a Q u a

New member
את נהנית להרגיש מסכנה ומקופחת?

מה גורם לבן אדם לחוש כל כך אומלל, דחוי, מושפל ועלוב? האם תחושת המסכנות הזו זה משהו שיונקים מחלב אימך? איפה משיגים בדיוק תחושה כזו? אני ממש רוצה להבין

למעלה