~השפעה מבחינת מילים~

Shachaf D

New member
~השפעה מבחינת מילים~

איזה שיר של הצ'ילי הכי מדבר אליכם מבחינת המילי שלא.. בלי קשר למוזיקה רק מבחינת המילים ?? שלי זה power of equality הכי מדבר עלי !

lollapalooza

New member
שאלה טובה.

האמת היא שהמילים שלהם בד"כ לא רבות משמעות, ומהבחינה הזאת נראה לי שדווקא BTW יותר חזק, כי השירים יותר "רציניים". אני חושבת שאני הכי מתחברת ל- "My Friends".

גם אני חשבתי על זה ש- BTW

הוא אולי לא יצירת המפת שלהם מבחינה מוסיקלית אבל המילים שם מאד מדברות אליי.

backstreet girl

New member
../images/Emo6.gifאני בדיוק ההפך

המילים שם ממש לא מובנות לי. המוזיקה
אבל כמובן שאנחנו מדברים פה על המילים בשיריפ אז אני אסגור נושא.

backstreet girl

New member
ללא נושא

ל-tast the pain יש משמעות מאוד עמוקה. אמממ...המילים של breaking the girl מאוד השפיעו עליי. deep kick=מילים חזקות ונוגעות ללב. my lovely man ו-knick me down השירים על הלל מדברים אליי מאוד. והמילים של under the bridge כמובן.

Bassיסט

New member
זה שיר ענק...

מלא פעמים שמעתי אותו ורק מלשמוע אותו נהיה לי טוב (אני לא מדבר על לנגן אותו עם הלהקה...)

backstreet girl

New member
וואי נכון

i could have lied ול-otherside וואי...יש לו מילים מדהימות
וגם ל-my friends..אבל לא הזכרת אותו
וגם ל-Tearjerker

michaelblum

New member
אני דווקא ממש מתחבר

לשירים הישנים והכייפים שלהם, אני ממש מרגיש את הכייף הזה בשירים כמו GET UP AND JUMP, OUT IN L.A וכו'. שלא נדבר על המוסיקה המדהימה לדעתי שיש בשירים האלו.

sLoVaKit

New member
אצלי..

זה tear, לא ידעת למה אבל הוא מרגש אותי מאוד... כמובן שגם this is the place ו my friends... לא עולה לי כרגע עוד... ואולי זה יישמע לכם יצורי, אבל ל 99% מהשירים שלהם אני מתחברת..!

michaelblum

New member
אבל באמת שהמילים בשירים שלהם

לא מה שעשו לי את זה, אני בעיקר אוהב אותם בגלל סגנון המוסיקה היחודי שלהם, והקסם המיוחד בהם שמשלב המון דברים.

למעלה