השפעה על מכשירי חשמל

השפעה על מכשירי חשמל

אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון - כוונו אותי אם מישהו יודע. יש לי בעיה שרק מחמירה עם השנים.אני משפיעה על מכשירי חשמל. מכשירי חשמל מתקלקלים בנוכחותי. ביחוד כאשר אני מתרגשת. זה התחיל לפני כעשרים שנה עם ערימות של שעונים מעוררים שקילקלתי, דרך טלפונים חשמליים. מכונות כביסה, דוד חשמלי, טלפונים צבוריים מתחילים לפעול או מפסיקים לפעול בנוכחותי.(מעצמם) מתכות (כמו מאפרות ממתכת וכו') מתפוצצות לי לפעמים בידיים. נורות חשמל נשרפות שאני כועסת. אני לא מצליחה לפעמים להוציא כסף מכספומטים כי המכשיר מפסיק לעבוד בנוכחותי, מכונות אוטומט לשתיה וסנדויצ'ים מחזירות לי את הכסף בלי המוצר. אני מתחשמלת בלי סוף (חשמל סטטי) מהמכונית , מהאופניים. הצילו! אני בתהליכי גרושים כרגע, ובגלל ההמתיחות המתלווה לתהליך - כל המכשירים בבית מתקלקלים- 2 מערכות מוזיקה, 2 מכשירי די.וי.די וכו'. אין כבר שום מכשיר בבית שאפשר לשמוע מוזיקה. אפשר לנטרל את זה? מישהו יכול להסביר לי מה קורה לי? מישהו מכיר עוד אנשים כמוני? תודה מראש

תופעה מענינת

ולמען האמת מוכרת. עודף מתח חשמלי בגוף, מתח גבוה בין גרעין התא לבין הממברנה. האם את חשה זאת גם בשיניים? לרגע ניקח אותך לצד המנטלי; רצף מקרים שקרו גורמים לך לראות ובעצם לזמן את המקרה הבא, תנסי להסיר את הציפיה מהנזק הבא וכך הוא לא יזדמן. נתברכת ביכולת ריכוז אנרגיה , מדברייך עולה שהיית רוצה ללמוד לנתב אנרגיות אלו ולדעת לשלוט עליהם למטרות פרודוקטיביות. סביר שאי יכולת הניתוב הזאת גורמת לך מיחושים ואי שקט בגוף. ישנם דרכים ללמוד לנתב אנרגיות אלו ולדעת להשתמש בהם בצורה נשלטת. עצתי לך כרגע בשביל לאזן את האנרגיות האלו: ראשית התעסקי בדברים הקשורים באדמה כמו גינון, בניית ארמונות בחול, מנוחה על גבי האדמה או דשא ואפילו פיסול בחימר. לכי לים , בריכה או כל מקור מים אחר . ריקודים, ספורט, הרבה תנועה בעיקר עם הרגליים. ביחרי לך עיסוי על בסיס קבוע אצל מישהו שיודע לרוקן אנרגיות, אלו יביאו לשקט ואיזון והגוף יתמלא לאחר מכן באנרגיות חדשות ורגועות יותר. להפחית סוכרים ומעוררים אחרים. לגבי הניתוב, זהו תהליך לימודי שיצריך תירגול. ו...אל דאגה, המכשירים יחזרו לתפקד בזמן הקרוב. יום טוב

ברוכים הנמצאים

ירח בן יומו (וזה שלא ידע לשאול, לקח את היפה מכל, שילב ידו בתוך ידה וחזר איתה לאגדה) התופעה שלי מוכרת לך? בבקשה להרחיב. אני מאד אשמח להכיר אנשים כמוני. לא אני לא חשה את זה בשניים. בכפות הידיים ובקופסא. אני לא מניחה שאני מזמנת את המקרים. הם תופעות לוואי.הם שוליים אם כי הזמינות שלהם בזמן האחרון קוראת "גבעלט". "יכולת ריכוז אנרגיה" מה תוכל לספר לי על כך? לאילו מיחושים ואי שקט בגוף זה יכול לגרום? בקשר לעיצה שלך: גינון, מנוחה על הדשא, מים, ריקודים, ספורט, עיסוי - זה הכל נהדר בשבילי. מצוין. הכי טוב. קלעת בול. עכשיו צריכה "רק" לפרגן לעצמי לעשות את זה יותר. איך קוראים למקצוע של מי שיודע לרוקן אנרגיות? (בלעז אם אפשר) שאם אני אפרגן לעצמי אחד כזה, שאגיע לאדם הנכון... בבקשה תפרט לי למה התכוון המשורר באומרו: "לגבי ניתוב, זהו תהליך לימודי שיצריך תרגול" המכשירים יחזרו לתפקד בזמן הקרוב, רק אם מישהו בעל יכולת "פיזור אנרגיה" יגע בהם לפחות מספר הפעמים שאני נגעתי בהם + עוד פעם
... האמת , שכשכתבתי כאן לפני כמה ימים, לא היה לי מושג לאן הגעתי. בגלל התשובה המדהימה שלך, קראתי קצת (בפעם הראשונה)בפורום - ואופס... נדהמתי, לא ידעתי שאתם קיימים. אני חושבת שאני אעקוב אחריכם קצת... אז זה הזמן ל:ברוכה הבאה! ו ל - : ברוכים הנמצאים

כשאני אומר

תופעה מוכאת אני מתכוון שפגשתי לא מעט אנשים בעלי אנרגיות עודפות ואפילו מצאתי לחלק נכבד מהם מכנה משותף- יש להם גנים מדבריים- נצר לשושלת שבאה מאיזורים בעלי אקלים יבש,אסיה, אפריקה.... תקני אותי אם אני טועה- האם התופעות שאת מצביע עליהם קורים כל יום או יותר בתקופת החורף או עונות מעבר (נגיד כמה ימים לפני הגשם). כמו כן המיחושים, גם הם מתהווים אצל אלו שעברו אצלי תהליך בעיקר בפרקים וגם זה בתקופות שלפני הגשם. כן, פרגני לעצמך, התחברי לאדמה. יום טוב

למעלה