השפעה פסיכוסומטית?

amazone

New member
השפעה פסיכוסומטית?

או השפעה רוחנית על הגוף? בבקשה תנסו לקחת את זה ברצינות - כבר מהשעה 5 בערב אני מרגישה שאני נלחמת בעזרת כוח המחשבה שלי במישהו ש"קילל" אותי באופן מיסטי ומנסה להשפיע עליי להיות חולה, דבר שהתבטא בחום גבוה, כאבי ראש, עייפות, קשיי נשימה וכן הלאה. החלטתי שאני לא מוכנה לקבל את זה וב-7.5 הנחתי ראש על הכרית ונרדמתי. מדי פעם התעוררתי כדי לנקות את הגוף מהמאבקים שניצחתי בהם ונאלצתי ללכת בעיניים עצומות לעשות פיפי. לא הרגשתי שהפסדתי במאבק כלשהו ולמעשה, המאבקים שלי התבטאו בסוג של חלום, בו המשימה שלי היא למצוא מישהו אבוד, להציל אותו ולהחזיר אותו הביתה. בכל מאבק, ככל שזה התפתח, סללתי את הדרך בעזרת כוח המחשבה ובין משימה למשימה חיבר צמח טיפוס של פרחים, כלומר גידלתי צמח מטפס פורח [ורדים כמו ביפיפיה הנרדמת] מנקודה לנקודה עד הנקודה הסופית. התעוררתי לפני 10 דקות כשהחום שלי ירד וכאבי הראש נעלמו לאחר שניצחתי במאבק מאוד מתקדם. זה נראה לכם הגיוני? אני מרגישה שזו לא הפעם הראשונה שזה קורה בשבועות האחרונים, כאשר כמה שבועות אני לא מצליחה להיפטר משיעול והקאות.

RainBird

New member
לפי הוודון, אם זו ישות שלילית, להיות במגע עם מלח- או בקירבה של מלח, זה יפתור את הבעיה. ואם זה כישוף שלילי או קללה פשוטה, לרחוץ במים טבעיים, כמו אגם או נהר יסלקו את האפקטים מהר ובהצלחה. אם זה משהו יותר מתקדם, סביר להניח שלא היית יודעת על זה, לא היית מנצחת, וסביר להניח היית מתה לפני שהיית חושבת פעמיים. בהצלחה.

Raidho

New member
עזבו מסורות

יצא לי להיתקל באנשים עם כ"כ הרבה פוטנציאל מאגי, שעשו כאלה דברים גם בלי ללמוד דבר וחצי דבר על מאגיה. לא ברמה כזאת, אבל בכל זאת.. קרבות אנרגטיים זה בכלל בשיגרה, אנשים פשוט לא מודעים לכלום,במיוחד לא ליכולתיהם. קיצר,יכול להיות שזה פשוט בן אדם,או כל יצור אחר... אבל חוץ מלהמשיך לנצח אין עצות בפי. אבל הייתי ממליץ להתעניין קצת יותר לעומק בכל נושא המאגיה, במיוחד בקוסמולוגיות למיניהן... נחמד לראות אורחת אינטיליגנטית בפורום, ולא כל מיני ביצים ואיברים אחרים. Wassail the night and Merry Fortune

PurpleFilth

New member
כל עוד זה עובד,

זה לא ממש משנה מה זה. =] בכל אופן, לא חושבת שיש הבדל בין השפעה פסיכוסומאטית לרוחנית.

gwizard

New member
המלצתי

א. כדי לשלול התערבות מאגית רצוי וצריך לבצע חיזוי ולנסות לקבל תשובה לגבי האם כן, אם כן אז מי ואיך. רק אחרי תשובות לשאלות אלו אפשר לתכנן דרך טובה ויעילה להתגוננות. ב. יש אינספור שיטות לעשות טקס טיהור / גירוש / הגנה. אני לא יודע מה הרקע שלך אז קשה לי לתת לך משהו ספציפי, אבל תמיד צריך לשקול שהבעיה היא לא מאגית, אלא פסיכולוגית נטו. במקרה שלך זו יכולה להיות התבטאות סמלית של התת מודע למאבק שהגוף שלך מנהל במחלה כלשהיא. אולי אפילו הרעלה ממשהו כי הסימפטומים נשמעים לי דומים למשהו שהיה לי פעם. אני לא רופא אז אל תקחי את זה כ-100% נכון, אך הייתי בחום רב ממליץ לך להתייעץ עם אחד, לעשות בדיקת דם, לראות מה ההיבט הפיסי של המצב שלך. בהצלחה.

למעלה