השפעתו של צור על שלטונות קפריסין

השפעתו של צור על שלטונות קפריסין../images/Emo88.gif

לאור ההעלאה הדרסטית של האגרות והשרותים בקפריסין , אולי תפעל בשלושת כובעיך (מנהל הפורום, חבר ועד האגודה ומדריך טיסה) בנסיון להחזיר את המחירים לפרופורציות מתאימות. כמובן שהדבר יקל על בחינה מעשית של סוגיות כגון השפעת הגובה על ביצועי המטוס....

צחי נבו

New member
הקשיבו הקשיבו, לתשומת לבכם ../images/Emo61.gif

צור בנר אינו סופרמן, התנצלותי מראש למאוכזבים... למה להפיל עליו כל תיק? ובהזדמנות זו אוסיף תודה מקרב לב על כל מה שעשה וקידם עד כה !

אינך צריך להתנצל בשם צור,

הוא לא חייב לאף אחד אך הוא כבר הוכיח נחישות ויכולת ביצוע וארגון. איני מפיל עליו שום תיק אך מניסוני עם הקפריסאים - יש להם "יציאות" תקופתיות (אשר אדם כמו צור וגם אחרים שפועלים בערוצים שונים) שניתן להאבק בהם ולעיתים גם להשיב המצב לקדמותו. דוגמאות טובות לגזרות הנוכחיות: העלאת תעריפי האוטובוס מ-8 לי"ק ל- 30לי"ק . גביית 25 לי"ק נוספים גם מטיסות פרטיות ובעבר ר מטיסות מסחריות. חובת הגשת בקשת הגעה 72 שעות מראש.

צחי נבו

New member
בכוונה הקצנתי ../images/Emo122.gif

סתם נראתה לי מגמת "צור יסדר" מעבר לגבול הטעם הטוב. אבל אולי מוטב להימנע - הרי זה באמת לא ענייני. בהצלחה... אגב, אם כבר, ישנם נושאים חשובים יותר על הפרק.

צור בנר

New member
בכל מקרה זה לא יהיה בחודש הקרוב

עקב נסיעתי מחר, אך אם תזכיר לי את הנושא בעוד חודש - אשמח לראות מה אני יכול לעשות במסגרת אגודת התעופה.

למעלה