השפעת אכילת אגוזים ושקדים על רמת סוכר

AXRF1

New member
השפעת אכילת אגוזים ושקדים על רמת סוכר

שלום רב
בן 38 משקל תקין ומבע פעילות גופנית סדירה, לנוכח היסטוריה משפחתית של סוכרת ביצעתי בדיקה סוכר לאחר אכילת חופן אגוזים ושקדים יחד עם כוס תה +2 כפיות סוכר הממצאים לאחר:
30 - 95
45 - 91
60 - 86
90- 83
120- 96
בבדיקות הסוכר שבצעתי דרך קופ"ח ובבית רמת הסוכר בצום נעה בין 89 ל 96 ולעתים רחוקות יורדת מ 90, A1C- 5.6.
האם ירידה כזאת ברמת הסוכר לאחר אכילה הינה "נורמלאית" לאנשים ללא בעיות סכרת או המדידות נותנות אינדקציה לבעיה של תנגודת אינסולין.
תודה
 

תומרונתם

New member
מנהל
נסיון נחמד

באופן כלי חופן אגוזים ושקדים לא יזיז לך את רמת הסוכר, מה שכן, התכולה השומנית של החופן יכולה לדחות במעט את ספיגת הסוכר.
הירידה שנראית אחרי כשעה היא הגיונית לחלוטין, זו בדיוק התגובה של הגוף לסוכר שאכלת.
&nbsp
ואחרי שאמרתי את כל זה - כל חמש הבדיקות שהראית פה נופלות תחת "טעות המדידה" של המכשיר. כך שבתכלס, כל המדידות אותו דבר

&nbsp
 

deebeebee

New member
זו גם הסיבה שבגינה

מומלץ לאכול אגוזים/שקדים (כמות מוגבלת, כמובן, ומומלץ טבעי) עם פרי.
 
למעלה