השפעת הכוכבים המהירים במעברים על מפת קומפוזיט

אניה28

New member
השפעת הכוכבים המהירים במעברים על מפת קומפוזיט

הי לכולם
במפת קומפוזיט של ידידים (לא זוג אבל יש משיכה הדדית)
האם ונוס במעבר על אורנוס במפה היסודית
ובאותו הזמן מארס במעבר על פלוטו במפה היסודית יכול לרמז על תחילת קשר רומנטי? או להפך? (יש התאמה במפת הקומפוזיט)
האם מישהו חווה הבט כזה ואיך זה התבטא?

מתלמד 8

New member
לאניה-בקומפוזיט לא עסקתי בכלל, אבל בכוכבים -

במעברים במפה אישית אמרה לי האסטרולוגית כלל חשוב,כוכב מהיר היוצר זוית,או עובר על פני כוכב איטי ממנו אין לו שום השפעה עליו.

אולי הכלל תופס גם בקומפוזיט? לא יודע.

זה היבט שקורה פעם בשנה... ואינו משמעותי.

אם כל שנה ונוס על אורנוס היתה מסמלת התאהבות כל אחד היה סופר פלייבוי. כל ההשפעה היא בקושי של יום אחד שבו העיקר הוא צורך בספייס רגשי, ואם יש ריגוש - הוא נגמר עוד באותו היום...

מתלמד 8

New member
ליאיר -נאמר לי שגם מעברם של צדק ושבתא על-

אורנום,נפטון,או פלוטו לא משפיע.

אניה 6

New member
ברור לי שאלו הבטים של פעם בשנה

אבל השאלה שלי היא האם שניים שמאוד נמשכים אחד לשני ההבט הזה של מרס במעבר על פלוטו בקומפוזיט בשילוב עם הונוס במעבר על אורנוס עשוי להצית את מה שיש שם מימיילא בפוטנציאל זאת השאלה

אניה, לשם כך

צריך עוד זוית או שתים נוספות. במפת הלידה האישית של כל אחד מהשנים. זוית אחת בדרך כלל לא מספיקה, מה גם שהמדובר בהתייחסות לקומפוזיט שהוא חיבור דימיוני וירטואלי של שתי מפות. אבל... אם תקחי את היזמה לידים - מי יודע... ונוס לא עושה שרירים, אלא הולכת עם האוהבים.
רק אל תשכחי שזו יותר זוית של משיכה מאשר זוית של יחסים אורנוס מביא איתו מראש ריחוק מסויים, וצד אחד תמיד רוצה יותר וגם עלול להפגע כשכתפו הקרה של אורנוס מגיעה בהמשך...

אניה 6

New member
מארס במעבר גם נצמד לפלוטו בקומפו....

זה חשבתי הטריגר (פלוטו בקומפו בבית 5) בכל אופן תודה....
בסינסטרי יש משיכה והתאמה רבה

הצמידות של מרס לפלוטו

בקומפו היא לאו דווקא צמידות רומנטית, אלא בעיקר תיעול של הרבה מאוד אנרגיה עוצמתית אם למטרות חיוביות ואם לדרמות וכעסים. רומנטיקה אין כאן, אז אין מה לבנות על זה..

למעלה