השפעת הסובבים אותנו

השפעת הסובבים אותנו

אני חייה לפי התאוריה של "הסוד" כבר הרבה שנים ומנסה ללמד את התאוריה במילים שלי. חשוב מאד לזכור שהזמנה אנרגתית מגיעה אלינו כמו שביקשנו ולכן חשוב לבקש מאד במדוייק מה אנחנו רוצים ולבדוק האם אנחנו באמת מוכנים לקבל זאת בחיינו. הבט נוסף שצריך לייחס לו חשיבות זה מה הסובבים אותנו חושבים על הנושא כי גם למחשבות שלהם יש השפעה על התוצאה, אז תבררו אם האנשים החיים סביבכם מה דעתם ואם היא תואמת זה נפלא, אבל אם לא אז קודם יש לכם משימה לשנות את הגישה שלהם לנושא ורק לאחר מכן להזמין אותו לחייכם. זכרו תמיד - סוף מעשה במחשבה תחילה כל החושים שלנו קולטים ומקבלים, רק הפה שלנו הוא המוציא לפועל לכן השתדלו לומר (ולחשוב כמובן) משפטים חיוביים. גם אם אתם דואגים תמיד תוסיפו בסוף המשפט - יהיה בסדר וזה ישנה את האנרגיה שאתם שולחים לקוסמוס. אוהבת את החיים ומתקשרת עם המתים שבת שלום וחג שמח www.talyanachmiac.area.co.il

ע ו פ ר ה

New member
היי טליה

העלית פה נקודה מעניינת. כשהסובבים אותנו חושבים אחרת וזה מפריע לנו, משמע הם משקפים לנו צדדים בנו שעדיין לא שלמים עם מה שאנחנו עושים / חושבים. אז הדבר היחיד אותו עלינו לעשות, זה לברר עם עצמנו אם אכן אנחנו באמת מאמינים בדבר ואולי מאמינים רק חלקית. השינוי תמיד יהיה בנו עצמנו ולא בסביבתנו. הסביבה תקבל אותנו ותשנה את עצמה, רק כשנהיה מאה אחוז בהוויה. באהבה עופרה

"השינוי תמיד יהיה בנו עצמנו ולא בסביבתנו"../images/Emo23.gif

אהבתי עופרה,

ברור

כמובן אנחנו תמיד נוכל ללמוד מההשתקפות מסביבינו על המקום שבו אנו נמצאים אך אני עדיין חושבת שיש לצערי אנרגיות שנשלחות ממקום של צרות עין וקנאה, במקום פרגון. אז או לא להעלות את הנושא בכלל בכדי לא להעיר דובים משנתם או למצא דרך לקבל פרגון. תודה על ההתייחסות

ע ו פ ר ה

New member
במקרה כזה

זה מעלה בי את השאלה: "מדוע אני עדיין מזמנת לעצמי אנרגיות שליליות?" וזה עדיין משאיר אותי במרכז. מכאן שהשינוי עדיין נשאר בי עצמי ולא בסביבה. וסליחה שאני ממשיכה להקשות עליך. באהבה עופרה

אני עובדת

לא מקשה, בדיוק על זה אני מרבה לדבר עם קולגות, אסור ללכת יחפים בתחום שלנו, חייבים להמשיך ללמוד ולהתמודד כל הזמן אחרת למה אנחנו כאן?! תודה שוב על ההתייחסות, אני באמת אחפש תשובה לכך תודה

kikona126

New member
מה? שאני אתחיל להנהיג גם בפורום

הסוד את המירוץ לגביע??? (אני התחלתי עם זה בפורום חלומות...)

פנינה51

New member
עופרה יקירתי

את תותחית אין אין עלייך את הגדולה מכלן מגיע לך לא גביע אחד אלא כמה גביעים נשיקות

ע ו פ ר ה

New member
פנינה יקירה

אני כמעט מסמיקה
מה שלומך? הרי רק מלקרוא את הדברים שאת כותבת בפורום, אפשר לקבל המון כוחות. שיהיה לך שבוע נפלא באהבה עופרה

פנינה51

New member
עופרה שלי

אצלי הכל מצויין אני שמחה שאת מקבלת המון כוחות מהדברים שאני כותבת נשיקות

מרי לי

New member
בגלל זה מאוד חשוב

לדעת מההתחלה מה אנחנו רוצים ולהיות יציבים עם ההחלטה. אם אנחנו מספיק יציבים גם הסביבה תשתכנע.

למעלה