השפעת הרמדי

נצח4

New member
השפעת הרמדי

זו הסדרה השניה של רמדי שאני לוקחת שזה ALUMINA LM11 הראשונה היתה LM9 ויש תופעה מוזרה שתוקפת אותי אני כל הזמן נזכרת באירועים שהיו לי בעבר ארועים שהם או מביכים או מדכאים שום דבר שמח !רק ארועים שממש אני לא רוצה לזכור ולא נעים לזכור ! פתאום אני רואה או שומעת משהו שמזכיר לי איזשהוא ארוע וככה פתאום צצים כל מיני זכרונות שבדרכ מהזכרונות שיש לכולנו ואנו רוצים לשכוח מהם .הארועים הם ללא סדר כרונולוגי פשוט הם קופצים מגיל לגיל פעם מגיל 10 פתאום מגיל 25 וכו... כולל אנשים .חברים שנפגעתי מהם ואני רוצה לשכוח וכו... רציתי לשאול האם זה נורמלי..??? האם זה קשור להומאופתיה .. אני רוצה לציין שאני בשלב שינוי רציני בחיי אז אני די מבולבלת אם זה קשור להומאופתיה או שלא??????? בנוסף כל פעם שאני נזכרת בארוע שזה לפחות מספר פעמים ביום הזיכרון מלווה בכאב ודיכאון.....האם יש קשר ואם כן מה ? איך הם אמורים לעזור לי?

שלום לנצח

התופעה אינה קשורה לתרופה באופן ישיר אלא לתגובה האישית שלך אליה. לא כל מי שיקבל אותה יגיב כמוך. מה שקורה לך נשמע טוב. חלק מתהליך הריפוי קשור בשיחזור. בואי נאמר שיש בתוכנו ארכיאולוג. לפעמים הוא חושף כאבים ותופעות פיזיות שונות שהיו בעברנו חלפו ומזמן שכחנום. תהליך הריפוי העצמי כרוך בהזכרות של כאבים. יתכן שאת מבריאה התייעצי עם המטפל שלך. בהצלחה וזכרונות נעימים. אלישוע

למעלה