השפעת התקשורת

odedg

New member
השפעת התקשורת

בעתונות של השבוע ההאחרון מלא בנושאי צרכנות: מכירות ל``פריארים`` שקנו אשליות במחיר גבוה, לפעמים ללא קבלת תמורה כלל, פגמים ברכב שבכל העולם כבר מזמן אולץ הצרכן על ידי הרשויות לבצע ``recall```` (קריאה להחזרה לצורך תיקון הפגם או החלפת חל), שקים בלתי סחירים כברירת מחדל, עידוד היבוא בנסיון להוריד מחירים ועוד. הלוואי ויצליחו! רק לפעמים מתגנבת הרגשה מוזרה שיש לעתונות מה לכתוב, ובעצם לאנשים לא ממש אכפת , שכן אחרי שקראו את הכתבה המבריקה (ועיתנאים לפעמים גם לא כל כך מדייקים), הם השליכו את העיתון והזמינו לביתם עוד סוכן , כן, מאלה שמוכרים חלומות..

yee1

New member
תגיד לי בבקשה עודד

יש לך יחס שלילי/חובר הערכה בסיסי לקלינט הישראלי או שזו רק תחושה מוטעת שנוצרת אצלי כאשר אני קורא הודעות שלך

odedg

New member
בעניין ההרגשות

שלום וחג אורים שמח! @k ראי מה התייחסתי לענייןל yeel אפשר עוד להרחיב בנושא, ואשמח לדון עמך בעניין !

odedg

New member
תחושות מוטעות

שלום וחג אורים שמח! זו ממש תחושה מוטעה! אבל כדי לראות מציאות באופן מדוייק יותר, אני מאמין שצריך לחדד דברים ולהציג לפעמים כך שיעורר תגובות וחומר למחשבה, משני הצדדים. ואם הבאתי מישהו להרהר בנושא הצרכני, זה כבר משהו. קשה לעשות הכללות ויש צרכנים נחמדים יותר ונחמדים פחות. בכל אופן יפה שהתייחסת, וכדאי ממש להמשיך ולתרום בתחום!

odedg

New member
עוד בעניין התחושות

ושוב בעניין ההוא, התייחסתי בעיקר לשימוש של התקשורת בנושאי הצרכנות, שחלק מהדברים ממש עוזר לקידום ושיפור הנושא, אך יש היבטים שנראים לי לא כל כך, בלשון המעטה.

yee1

New member
אינני יודע למה מתיחסת תגובה זו

אבל בקשר לתחושות וכו` אני חושב שאתה גורם בדיוק להפך ממה שהנך מתכון לו, כך לפחות הנני מרגיש שים לב כי פורום זה הנו מהפורומים היותר זנוחים בעיניני צרכנות והערה שלא מן הענין: מתי למועצה לצרכנות יהיה אתר או לפחות אימייל?

למעלה