השפעת התרופה

yigalak

New member
השפעת התרופה

שלום רב, הבן שלי בן ה 5 קיבל רמדי הומיאופתי ( אין לי מושג איזה רמדי) עוד באותו יום וגם קצת למחרת הוא התנהג מוזר - קצת כמו שיכור שלא אכפת לו מה קורה סביבו וזה ילד שבדרך כלל מקשיב ועושה מה שאומרים לו כעבור יומיים חזרו סימפטומים שהיו לו בעבר עד לטיפול הומיאופתי אותו קיבל מאותו הומיאופת לפני כחצי שנה סימפטומים שלשמחתי עברו לאחר הרמדי הקודם. וכאמור חזרו עכשיו לאחר הרמדי הנוכחי. עליי לציין שכשעה לאחר קבלת הרמדי הנוכחי הילד הלך עם סבתא למקדונלד ושתה קולה (?!) האם הקולה ביטלה את השפעת התרופה ואולי גם את ההשפעה הקודמת ? האם יתכן שהרמדי הנוכחי ביטל את ההשפעה של הרמדי הקודם? הגענו אל ההומיאופת לאחר שהמצב של הילד החל לסגת במובן הפיסי בשבועות האחרונים וגם קצת רגשי וגם קצת מאוד שכלי. האם יתכן שהרמדי הנוכחי היה חזק מדי ? וההשפעות הן של הרמדי ויש להמתין ? בקיצור - לא לכך ייחלתי שהסימפטומים הישנים שכבר חלפו יחזרו האם אני צריך להודיע על כך להומיאופת או לחכות עד למפגש הבא בעוד כשלושה שבועת ? תודה יגאל.

השפעת התרופהו

שלום יגאל לא נראה לי שהקולה ביטלה את השפעת הרמדי. לגבי שאר השאלות שלך אני נזהר מלענות מפני שאני לא מכיר את המקרה. בכל אופן כדאי לך לידע את ההומאופת שמטפל בילד ולא לחכות. בברכה שמואל שלו

למעלה