השפעת מצב השואל על פריסה

השפעת מצב השואל על פריסה../images/Emo7.gif

הי לכולם, בתחיל שבוע שעבר פרסתי על פוטנציאל הקשר המחודש שלי עם איקס לאור שיחה שהיתה לנו ותחמתי את השאלה לשבוע. הפירוש שקיבלתי מכן היה מאד חיובי כמו שקיוויתי... אולם בסופ"ש היה לנו פיצוץ, כנראה אני כבר לא ממש מאמינה לו מכיוון שהפיצוץ היה על המשך דפוס התנהות לא הולם מצדו שאינו משתנה למעלה משנה. הפעם נתתי לו אולטימטום אם כי ידעתי שלא אשיג בכך דבר מלבד ניתוק (אולי סופי) של הקשר. עשיתי פריסה ממוקדת הבוקר לגבי השפעת האולטימטום על המשך הקשר שלנו ויצאו כל קלפי החרבות מבשרי השחורות. 10 חרבות, 8 חרבות, 6 חרבות, יום הדין, 8 מטות - קלפים נוראיים עם סיכום - 7 מטבעות... (אני משתדלת ללמוד דרך האתר). רציתי לשאול לא לגבי הפרוש (אני גם לא זוכרת לגמרי את סדר הקלפים) אלא עד כמה השפיע מצב הרוח שלי על הפריסה שכן אני בהחלט ביאוש, הלם ועצב. אני יודעת שהאולטימטום שלי יתפרש אצלו כמעשה נחפז (8 מטות??) למרות שהגיע הזמן לעשות מעשה. מדהים (ועצוב) איך הקלפים שיקפו במכה את מה שקרה! עם פריסה כזו, היש מקום לחכות עד יעבור זעם ולראות מה קורה?רק לשם החידוד, אני לא טיפוס קשה ונתתי לו המון חופש ונחלה בקשר - שלצערי הוא ניצל...

matal girl

New member
הפריסה אכן משקפת את המציאות

המציאות בעייתית. אך הכל פתוח כי הכל צפוי והרשות נתונה. המלצתי -תני לעצמך את הזמן הדרוש למנוחה לרגיעה ולעיכול של המצב החדש ופרסי שוב בעוד שבוע. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

batgalim

New member
הי שמחה רבה../images/Emo149.gif

אני לא הייתי נוקטת בגישה של "קלפים נוראיים" לגבי כל הקלפים, קלפי החרבות לא תמיד כ"כ מבשרי שחורות... למשל - 6 חרבות מבשר דווקא על הגעה למנוחה והנחלה... מדבר על עזרה שתקבלי, על יציאה לדרך חדשה מבטיחה יותר. חבל שלא רשמת את הקלפים לפי הסדר, כך יכולנו לנסות ולפרש. לגבי מצב רוח - יכול להיות שהיית במצב רוח קיצוני, הרבה מחשבות ובלבול והקלף שייצג אותך יצא כזה - של מישהי שרואה את הסוף (10 חרבות?)... אך גם בקלף זה השמש זורחת, רק שהשואל אינו רואה, הוא כולו נתון בתוך היאוש ולא רואה שהתקופה שהיה בה נסתיימה, אך יכולה להתחיל תקופה חדשה, מוצלחת יותר. האם פרסת ליום אחד או לתקופה ארוכה? הייתי מציעה לך להמתין עד לסיום תקופה השאלה ולשאול שוב.

מצאתי

הי, לאור תגובתך החמה שינסתי מותניי, חיפשתי ומצאתי (בפח שלי...) את הפתק עליו רשמתי את התוצאה. השאלה הייתה ללא ציון תקופה, הייתי כל כך מיואשת ש"תקתקתי" את השאלה בחיפזון- מה השפעת הודעתי על עתיד הקשר ביני לבין איקס? 10 חרבות, 8 חרבות, שטן, כוח, 7 חרבות, 6 חרבות וסיכום- 7 מטבעות. זה נראה אפילו רע יותר, שכחתי את השטן מקודם...קשה לי להשלים עם כך שכל אהבתי, הויתורים והשקעתי העמוקה בקשר היו לחינם ולא הביאה למימושו, מה לעשות. אז האם אכן זה נראה סופני?? והאם יצאתי מבחינתו "השטן בהתגלמותו??" :)) שוב המון תודה לך ולילדה מטלית על ההתייחסות היום ולכולן בכלל.

batgalim

New member
הי שמחה רבה

פריסת שאלה ללא הגדרת זמן - לא יכולה להיות מדוייקת... "עתיד" טומן בחובו המון המון המון זמן... עתיד זה ענין של שניות, דקות או אולי שנים ויובלות??? מה את אומרת?
בנוסף - קלף השטן לא מתאר את השואל או כל אחד אחר כ"שטן", הפירוש לקלף זה מורכב הרבה יותר... אנא שאלי שוב, והפעם הגדירי זמן מדוייק - 1 - מה 2 - פוטנציאל היחסים הזוגיים 3 - ביני 4 - לבין איקס 5 - בעקבות הודעתי על עתיד הקשר ביננו 6 - בתקופה של החודש הקרוב + קלף סיכום

../images/Emo48.gifפרסתי../images/Emo127.gif

וואו, איזו פתיחה, לא יודעת אם טובה או לא אבל חזקה בטרוף - הקלפים של הארקנה הגדולה... שאלתי לפי המלצתך- האיש התלוי, שוטה, יום הדין, קיסר, 10 מטות, מרכבה וסיכום - מלכת המטבעות. קטונתי מלהבין...אמתין בתודה (גדולה) ושאלה קטנה - האם בגלל הניסוח הנכון אפשר לאמר שפתיחה זו יותר רלוונטית מהקודמת? האם עדיין רואים בה את התחושות והחששות שלי?

batgalim

New member
../images/Emo77.gifפרשתי../images/Emo26.gif

1 - מה - התלוי 2 - פוטנציאל היחסים הזוגיים - שוטה 3 - ביני - יום הדין 4 - לבין איקס - קיסר 5 - בעקבות הודעתי על עתיד הקשר ביננו - 10 מטות 6 - בתקופה של החודש הקרוב - מרכבה + קלף סיכום - מלכת המטבעות אין ספק שאיקס עבר טלטלה בעקבות הודעתך, הוא חש שהוא צריך להסתגל למצב החדש בו הוא נדרש להכניס עצמו למסגרת. הודעתך גרמה לו לתחושה של עומס רגשי ואנרגטי, עומס שקשה לו כרגע להתמודד מולו. את מיוצגת ע"י קלף יום הדין - מה שאומר שאת נמצאת בתהליך התעוררות עצמית, כאילו קיבלת "סטירת לחי" שגרמה לך לפעול כפי שפעלת. לגבי החודש - עדיין חסרה האנרגיה הדרושה להניע את המצב החדש קדימה, חברך נתון כרגע בבלימה עצמית, הוא אינו מוכן לראות עצמו משוחרר מהקבעון בו הוא נמצא לגבי ראייתו את הקשר ביניכם. קלף הסיכום מראה כי הדרך בה את הולכת כיום תביא אותך בטווח הרחוק למקום הטוב ביותר עבורך, ההודעה שלך גרמה למצב בו הסיכויים שלך לקשר זוגי יציב - גבוהים יותר מהמצב שהיה לפני כן. הפוטנציאל במקרה זה הוא קשר זוגי בו הכל פתוח, מערכת זוגית שתבוא ממקום של התחלה חדשה, עם המון ציפיה ואופטימיות, אך הכניסה למערכת זו פותחת פתח לעתיד לא ידוע, חדש, בו הרגש והאינטואיציות יתפסו מקום על פני ההגיון. אין כאן הליכה מודעת לקראת עתיד טוב יותר או רע יותר - אלא הכל חדש ולא ברור. עם התחושות הללו את צריכה ללכת בקשר הזה, על חבל דק אמנם, אך עם אופטימיות ושמחה, שמעי רק בקול ליבך ואל תרגישי כאילו הקרבת את אהבתך על מזבח העקרון. פורים שמח

batgalim

New member
לגבי שאלתך -

אם הפריסה אינה נכונה, עדיף לא לפרש, וככה אני מתייחסת אליה...

תודה

מה שלא יהיה, רק האנרגיות שלך וההיענות מורידות ממני ק"ג של באסה. הניתוח שלך מאד מדויק לגבי ולגביו, כאילו סיפרת את הסיפור שלנו. אני מלאת הערכה לכישרון ולנכונות שלך. כל הכבוד והמון תודה. מקווה לעדכן חיובי...

למעלה