ילד שאכל הילדתו בגיל 4 רעל עכברים האם יכולה להיות השפעה מסוימת למשך חייו,אגב הילד יצא בסופו של אישפוז בשלום, אחר נפטר,ושלישית בחבורה נשרו לה השיער וכו' תודה.
לברק אני מבין את ההרגשה הכבדה ודאי בגלל התוצאות הרעות של הארוע על שאר הילדים מומחים בנושא הרעלות יוכלו לתת לך תשובות אני בטוח שכבר באשפוז שוחחו מבית החולים עם מרכז ההרעלות הארצי יש דרכים לברר עוד מידע הפורום הנו לגסטרו ילדים ואין בידי את הכלים לסייע לך במידע נוסף בהצלחה
אני יודע שהמקום פורום גסטרו ילדים, לכן רק עוד שלושה שאלות קצרות ברשותך. 1.איפה יש מומחי הרעלות (יש גם האינטרנט?) 2.גסטרונ למבוגרים
לא בנמצא? 3.אם יש ביכולתך בעבורי לתת הסבר הבנה ל-CHRON.ENTERO-COLITIS עם ממצא מעבדתי,שילשול לעתים קרובות,--- לאותו אדם שהוא למעשה אני היה בעבר גם חידק סלמלנה, שיגלה, וכיב בתרסריון, ןדיזנטריה במהלך חייו עד כה. תודה, ושבת שלום.
מרכז הרעלות ארצי- וייעוץ בנוא הרעלות של בית החולים אסף הרופא אתה יכול לברר את מספרי הטלפון גסטרו מבוגרים- יש בדוקטורס אתר של תל השומר לגבי קרון וכיב וסלמונלה ושיגלה- אתה צריך לפנות לרופא גסטרו ולשוחח על כל הממצאים ובדיקות המעבדה והרנטגן ולקבל תשובות אחראיות בהצלחה