קלייטון.ש
Well-known member
לנו יש מסלול קבוע ביער, שהוא יותר קצר מזה שהייתי לוקח בימי רווקותי העליזים, בהם לא עשיתי חשבון לאף אחד בקשר למסלולים שלי בחיים.
במיוחד יש שביל אחד שמוסיף 20 דקות לסיבוב. המנכ"ל חתכה אותו כי לשיטתה שעתיים הם זמן די והותר לנושא הזה.
מה גם שאני מסרב בתוקף לרוץ אפילו בחלק מהסיבוב - אומר שאני בטיול ולא בתחרות - ובמיוחד שאנחנו משאירים מכשירים בבית, מה שאומר שהמנכ"ל שעתיים בלי טלפון. וזה הרבה.
בשביל הזה צומחת שקדיה, היחידה שאני מכיר ביער. אולי יש עוד שאני לא מכיר, אבל לנו חשוב מה שאנחנו מכירים.
בפעם הקודמת שראיתי אותה נראתה במצב לא טוב, והבוקר אמרתי למנכ"ל שיש איזה ט"ו בשבט או שהיה לא מזמן, אז אולי ניקח את השביל, נשלם 20 דקות, ונראה מה שלום השקדיה.
סטינו לשביל, ואמרתי לה שתשים לב, היא צריכה להיות בצד שמאל, אחרי עליה קטנה, עץ מוזנח, קל לפספס אם לא שומרים.
הולכים בשביל ושמים לב לעצים מוזנחים ופתאום - אחרי עליה קטנה - בום!
השקדיה במלוא פריחתה, בולטת על רקע הירוק מסביבה. אפילו שקדים יש עליה.
כל כך התרגשתי שעליתי למנכ"ל לא 20 דקות אלא כפול.
גם רקפות מתחילות להופיע ובכלל פריחה, והכל פה יפה.
במיוחד יש שביל אחד שמוסיף 20 דקות לסיבוב. המנכ"ל חתכה אותו כי לשיטתה שעתיים הם זמן די והותר לנושא הזה.
מה גם שאני מסרב בתוקף לרוץ אפילו בחלק מהסיבוב - אומר שאני בטיול ולא בתחרות - ובמיוחד שאנחנו משאירים מכשירים בבית, מה שאומר שהמנכ"ל שעתיים בלי טלפון. וזה הרבה.
בשביל הזה צומחת שקדיה, היחידה שאני מכיר ביער. אולי יש עוד שאני לא מכיר, אבל לנו חשוב מה שאנחנו מכירים.
בפעם הקודמת שראיתי אותה נראתה במצב לא טוב, והבוקר אמרתי למנכ"ל שיש איזה ט"ו בשבט או שהיה לא מזמן, אז אולי ניקח את השביל, נשלם 20 דקות, ונראה מה שלום השקדיה.
סטינו לשביל, ואמרתי לה שתשים לב, היא צריכה להיות בצד שמאל, אחרי עליה קטנה, עץ מוזנח, קל לפספס אם לא שומרים.
הולכים בשביל ושמים לב לעצים מוזנחים ופתאום - אחרי עליה קטנה - בום!
השקדיה במלוא פריחתה, בולטת על רקע הירוק מסביבה. אפילו שקדים יש עליה.
כל כך התרגשתי שעליתי למנכ"ל לא 20 דקות אלא כפול.
גם רקפות מתחילות להופיע ובכלל פריחה, והכל פה יפה.