השקדייה פורחת והחמות מצוורחת

עציון

New member
השקדייה פורחת והחמות מצוורחת../images/Emo39.gif

טו בשבט חג לאילנות. אבל לא רק...הוא גם חג של הכלות מול החמיות. זו ההזדמנות של כולכן להוכיח שהפתגם: " נותנים אגוזים למי שאין שיניים" זו סתם אמירה של אחד חולה שחשב שהוא גאון. אתם זוכרים ולבטח יודעים גם יודעים,שהחג המתקרב הוא חג של פירות ובעיקר פירות יבשים. הרבה ויכוחים היו בפורום זה לגבי המתנות שהיא נותנת או לא, שהיא מקבלת או דוחה. זו קמצנית וזו פזרנית. זו ניבזית וזו נחמדה. ובכן, כלות יקרות, זו ההזדמנות שלכן לבסס מעמדכן בעיני החמות. הרבה פירות יבשים יש בשוק ורבים מהם מתאימים לחמות. זה יכול להיות אגוזי פקאן. אגוזי המלך, קוקוס ואפילו חרובים. הכלה שתצליח תהיה זו שתדע ותשכיל לשמח את חמותה בסלסלה של פירות יבשים המסמלים כמובן את היחסים בינה לבין חמותה. יחסים יבשים. קשים לפיצוח. פשוט, לא יכול להיות יותר סימבולי מפירות יבשים על יחסי חמות -כלה.... ובכן, נצלו את החג הנופל במקרה על שבת.. בקרו אותה. הרעיפו עליה מכל טוב של היבשים ותראו לה כמה גדולות אתן יוצאות בסיפור הזה... אני מודע לכך שעל רבים מכן המשימה היא לא קלה. אבל, קחו בחשבון שטו בשבט זה רק פעם בשנה. ולסיום, נפצח בשיר לכבוד החמות שאין בילתה לא אתמול, לא היום ולא מחר: השקדיה פורחת והחמות צורחת ציפורים על ראש העץ והכל בינינו- התפוצץ טו בשבט הגיע ובחמות אני משקיע טו בשבט הלך, ואני כל כך מדוכדך..... נר לי נר לי..אופססססס זה שייך לחנוכה. סליחה!!!

עדי 4

New member
עציון,מה יהיה איתך.?

פשוט הרסת אותי. רעיון גדול לשמחתי אני בשבת אצל הוריי ולא אצל חמותי

אני אצלה

ובטח שלא יהיו פירות לא יבשים ולא רטובים בקושי מקבלים אצלה כוס קפה ואיזו ארוחת צהריים קלילה ביותר בערב שישי אוכלים בורקסים עם ביצים אוף, איך לא מתחשק לי ללכת

הגנובה

New member
עציון../images/Emo70.gif חרגת אותי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לחמתי יש סוכרת... אם אני אשלח לה פירות יבשים היא תתקשר לבעלי - או למשטרה - ותודיע על נסיון לרצח
- היא תטען שאני מנסה להרוג אותה עם הסוכר שבפירות האלה
יש לזה משפט באנגלית שאני אל יודעת איך לתרגם אותו בצורה טובה: KILLING HER WITH KINDNESS
- אני פשוט מתגלגלת מצחוק
איזה רעיון גדול
ללכת אליה
NO WAY HOZE

גם חמתי מסוכרת

רק שהיא לא פסיכית כמו חמתך ולכן היא תגיד לי "הבאת את זה רק כדי לאכול לי את הלב" בדיוק כמו שהיא אומרת בכל פעם שאני אופה עוגה או עוגיות ומביאה אליהם לשבת.

jif

New member
רעיון טוב

תמיד שאני לא פה, אתה כותב! קצת התחשבות! אין לי בעיה להביא לחמותי מכל האמור לעיל (אגוזים,שקדים וכו), שאלתי היא: מי יממן אחר כך את הסט החדש של השיניים התותבות?? אני, הכלה??

ג´יפי, התפוצצתי מצחוק../images/Emo6.gif

על השיניים התותתבות. זה טוב. אז עציון! שים לב! לפי עצת ג´יפי עדיף שאני לא ביא לחמותי שקידם ואגוזים וכו´ כי אני זאת שממנת לה את הפלטות ורק לפני חצי שנה עשיתי לה חדשות. אין תקציב עכשיו לעוד סט.

למעלה