השקט שנשאר.......

השקט שנשאר.......

אפשר להבין מה זאת הדממה ששוררת כאן

NirNova

New member
חשבתי שכולם ישנים..

מה קורה גייגו הכל בסדר?שוב חזרת שיכורה מהמיטש?

חחחח....

שלום שלום בוקי יקירי.... אצלי הכל סביר.... איך אצלך??????? לא... לא חזרתי שיכורה מהמיטש'.... לקחתי פסק זמן קצר מהאלכוהול..... :)

dsol

New member
מה זה לא ברור ?

כי אני לא ממש פה... אגב פרשתי מהקורס צלילה כי אני מתקשה מידי באיזה תרגיל ממש בסיסי כבר יומיים ואני עכשיו מאוד מאוכזב מעצמי ברמות שלא יתואר... אבל אני יעשה השלמה לקורס מתישהו השנה

michaliron

New member
מה אתה אומר!!! איזה תרגיל?

אל תרגיש עם זה רע, יש כ"כ הרבה (אבל באמת הרבה) שאני מכירה שלא סיימו את הקורס בגלל דברים קטנטנים אבל עקרוניים (כמו לחץ באזנים או נטייה לזנק למעלה כל הזמן או מים במסיכה)

dsol

New member
יש את התרגיל המשולב

שמורידים את המסכה לגמרי ואחרי זה מוציאים את הווסת ומעיפים אותו הצידה ואז מחפשים אותו ומחזירים לפה ואז להחזיר את המסכה ולרוקן את המיים... והקטע שלי הייתה בעיה זה אחרי שמחזירים את הווסת וצריך לנשום בלי מסכה אז בקטע הזה שאני מוציא אוויר אז הוא דוחף לי מיים לאף שעוברים לפה ואז יש תחושה של טביעה ואז אני נכנס ללחץ ומסמן שמשהו לא בסדר ומבקש לעלות למעלה... ובגלל שאני מבקש ולא עולה אוטומטית אז המדריך אמר שאני רגוע מתחת למיים ורק צריך לעבוד על זה טיפה עד שאני יגיע לעשות את ההשלמה של הקורס (ואני כן מתכוון להשלים את הקורס בזמן הקרוב ולא לוותר על הקורס כי החוויה הזו פשוט מדהימה! )

דודינק'ה והגר

דודי.... חבל לי להתעורר ולקבל הודעה שאתה לא ממשיך עם הקורס.. אבל אני מצד שני מבינה את ההרגשה... ולא נורא אולי עוד יבוא יום ואתה תשלים את הקורס... הגרוש, ג'ון לא שונא אותך ולא אף אחד ותפסיקי לדבר שטויות?!!!!!! ואתם צודקים.. בלעדיכם הפורום לא שמח....

dsol

New member
עדיתוש אני פשוט חולה עליך !

ואני מתכוון להשלים את הקורס בחנוכה או חופשת פסח...

dsol

New member
עדיתוש אני פשוט חולה עליך !

ואני מתכוון להשלים את הקורס בחנוכה או חופשת פסח...

טולייצ

New member
חנוכה?

השתגעת? אם בסוכות קפאתי באילת,אז מה יהיה בחנוכה? לא העזתי להיכנס למים בכלל

למעלה