פולגאר
Well-known member
בן כמה היה אותו אחד?מציעה לך לצפות בסדרה "אבא" מסופר על אחד שחלומו להיות עשיר.
בן כמה היה אותו אחד?מציעה לך לצפות בסדרה "אבא" מסופר על אחד שחלומו להיות עשיר.
הבן שני בן 5 ילדים.מציעה לך לצפות בסדרה "אבא" מסופר על אחד שחלומו להיות עשיר.
מציעה לך לצפות בסדרה "אבא" מסופר על אחד שחלומו להיות עשיר.
לדעתי כדאי להגדיל את הצלבים באחוזתך הדמיונית או שאתה באמת נוצריכשאני אהיה עשיר אני אגור באחוזה ענקית רבת קומות עם בריכה אולימפית בחצר האחורית ובחצר הקדמית תחנה הלמבורגיני אוונטאדור המצופה בזהב טהור שלי
האחוזה תהיה כה גדולה, וכה גבוהה, שלמרות שהיא תהיה בית אחד, של משפחה אחת, ובשעה שמהקומה הראשונה יראו את השקיעה מגובה הרחוב, מהקומה האחרונה יראו את השקיעה כפי מה שאבי בן רואה את השקיעה מהמרפסת שלו, אם לא מגבוה יותר
האחוזה שלי תהיה בגובה של לפחות 7 קומות (אולי יהיו עוד קומות מתחת לאדמה) וכל קומה תהיה בשטח של לפחות 1,300 מטר רבוע אם לא 2,600 מטר רבוע וכל קומה תהיה בגובה 7 מטר ככה שמגג הקומה האחרונה יהיה אפשר לראות את השקיעה מגובה של בערך לפחות 49 מטר
צפה בקובץ המצורף 125380
אני לא נוצרי וזאת לא אחוזתי הדמיונית. זאת אחוזה אמיתית שאני מצרף את תמונתה מכיוון שהתמונה אמורה להוות ייצוג של האחוזה האמיתית שתהיה לי בהמשךלדעתי כדאי להגדיל את הצלבים באחוזתך הדמיונית או שאתה באמת נוצרי![]()
שיחקת אותה, יש לך יופי של נוף מהבית, שקיעה מהממת.
אכן כך!!!שיחקת אותה, יש לך יופי של נוף מהבית, שקיעה מהממת.
איזה כיף, לקום בבוקר, לשבת במרפסת ולבהות בים ובערב לראות את השקיעה.
עוגת שוקולד שכבות מלבנית ב-60 שקל מהקונדיטוריה השכונתית עם כוס בצד של חלב עזים ב-18 שקל לליטרמצבך עגום, אם לזה את קוראת טעם משובח, עוגה קנויה סתמית עם כוס חלב (פלא שלא שוקו).
עוד מעט גם תאהבי את הג'אנק שלו נקניקיות והמבורגרים ממקדונלד'ס![]()
על זה בזבזת 60 ש"ח?עוגת שוקולד שכבות מלבנית ב-60 שקל מהקונדיטוריה השכונתית עם כוס בצד של חלב עזים ב-18 שקל לליטר
אוהב הרבה פעמים לאכול אותה במרפסת שלי שבקומה שלי אחרי המקלחת שלי בשירותים והמקלחת הפרטיים שלי, הרבה פעמים עדיין מבלי שהתלבשתי, החלוק של ורסצ'ה עדיין עליי
לא רמה נמוכה כמו שחשבת, מה גם, שאם להזכיר לך את מקורותייך הצנועים, היו זמנים שגם את זה את ומשפחתך לא יכולתם להרשות לעצמכם (לפחות לא מבלי שיכאב בכיס), אז אני במקומך לא הייתי מתיימר לדבר על רמה, של אוכל, או בכלל
בנוגע למקדונלד'ס, מדובר ברשת המסעדות הפופולארית, הגדולה והאהובה בעולם, אז כנראה שגם רמתם שלהם לא מי-יודע-מה נמוכה אם הצלחתם כה גדולה, שלא לדבר על ההלם, הטענות ומענות ששמעתי מספר פעמים מהחברים לאחר ששמעו שארוחת יחיד שלי שם עולה בין 110 ל-130 שקל, שלי באופן אישי זה לא נראה כזה הרבה לארוחה, אבל אם סופרמן, אלפיני, המומחה ו-ai27 מתעקשים, שניים מהאנשים האלו עשירים דרך אגב, אז מי אני שאתווכח?
שזאת דרך אגב עוד ארוחה שהיו זמנים שאת לדוגמה לא היית יכולה לממן, או אם כן, אז בקושי רב וכאשר הדבר היה גורם לכאב לא קטן בכיס, אז מצחיק לראות אותך מתנשאת, ועוד על מי. אנחנו ממש מבולבלים היום, הא נוסטלגיה?
בנוגע לשוקו, גם אוהב, אבל משתדל שלא
לא שאם הייתי אוהב שוקו הייתה בזה בעיה, כפי מה שאין בעיה עם שאר הדברים שאני אוכל ושותה, מה גם, שיש אנשים שאין להם מה להוכיח
ועכשיו, נראה שיש משהו קטן שאת לא מבינה, משהו מסוים שפספסת אותו, אז בואי נסביר לך את הדברים ונעשה לך סדר בראש
רמה גבוהה אמיתית, לא צריכה לנסות. רמה גבוהה אמיתית, לא צריכה להתאמץ. לרמה גבוהה אמיתית, אין מה להראות, ואין מה להשוויץ, כי פשוט לא צריך.
זה למה אני יכול לשתות, לאכול, ובאופן כללי לעשות כל מה שבא לי, וגם לספר על זה אחר-כך, כי למישהו ברמה גבוהה אמיתית, כמוני, אין מה להוכיח. זה גם למה, ועל אותו המשקל, אני לא מדבר לדוגמה, ואני לא צריך לדבר לדוגמה, על הדברים הבאמת שווים לדבר עליהם, אלא אני פשוט משתף בסיפורים מתוך חיי, ואת, מרוב רמתך הנמוכה, חושבת שאפילו זה השווצה, וחושבת שאפילו אלו ניסיונות להרשים כביכול, למרות שלא, ולמרות שלמישהו ברמתי ממילא אין מה לעשות פוזות ודאווינים, בטח שלא על אנשים ברמתכם, אבל את, תיכף ומיד את קופצת לעמדת ההתגוננות, מתוך אותו נרקיסיזם פגיע:
צפה בקובץ המצורף 125485
מה שאת לא מבינה, מרוב אותה רמה נמוכה ומרוב חוסר סטנדרט, מרוב היותך פייק-אליטה ומרוב היעדר הפרספקטיבה שלך, זה שמישהו כמוני, מהאליטה האמיתית, אילו הייתי רוצה לעשות פוזות ודאווינים, לא הייתי מדבר על המשקפיים שלי ב-2,000 שקל או על הבתים במיליון דולר שבנו מטר וחצי ממני, אלא הייתי מדבר על שעון היד ב-18,000 שקל שההורים קנו לי לסוויט סיקסטין שלי, החופשות במלונות חמש כוכבים באירופה עם כרטיסי טיסה במחלקת העסקים, הבגדים היקרים באלפי שקלים לפריט, ועוד ועוד.
שזאת דרך אגב עוד אחת הדרכים הבולטות שבהן רואים שאת לא באמת אחת מאיתנו, אפילו שאת רוצה ומנסה, מלבד העניין של האובר-ניסיון שלך. העניין של היעדר הבנה באשר לרמה גבוהה אמיתית מהי, שאת רואה מישהו עם משקפיים ב-2,000 שקל או שגר רחוב ליד רחוב עם בתים במיליון דולר ואת חושבת שזה שווץ.
בחזרה לעיניין של האובר-ניסיון שלך: מה שאת לא יודעת ולא מבינה, זה שאל המעמד שלי, ואני לא מדבר על הכסף, אני מדבר ברמה הכללית יותר, על הרמה של התרבות והחינוך וכל מה שבא לך, אל המעמד שלי נולדים, לא מצטרפים, וזאת מכיוון שכפי מה שהוסבר בעבר מספר פעמים, חינוך אמיתי, תרבות אמיתית, השכלה אמיתית וכדומה', אלו דברים שנבנים לאט, עם התמדה, לאורך זמן, עם מומנטום, ובעיקר ברמה הבין-דורית, ככה שאקדמאית חדשה לא באמת יכולה להיות אחת מאיתנו, לא עכשיו ולא אף-פעם. אולי הנכדים שלך, אם משפחתך תשמור על המומנטום החיובי שהתחלתם, יוכלו להיות אליטה אמיתית, וגם זה בספק גדול.
האנשים שלי הורידו את רמת ההשכלה הגבוהה כדי שגם את תוכלי, אז עכשיו יש לך קצת השכלה וקצת כסף אז את חושבת שאת שווה לנו. צחקתי שנתיים. את פייק-אליטה ולא יותר. אנשים כמוני מריחים אנשים כמוך מקילומטר. לעולם לא תהיי אחת מאיתנו.
נסיים עם סיפור קצר מעברי שאת יכולה ללמוד ממנו הרבה, ושלמרות קוצרו, מכיל הרבה חוכמה ומוסר השכל הדרושים לך במיוחד:
בתיכון, הייתה לי מורה זונה, שהייתה מזרחית ותימנייה שהגיעה מעוני קשה והתחתנה עם מיליונר שנוטה למות כדי לזכות בכספו. היא סבלה מרגשי נחיתות, נרקיסיזם פגיע, וניסתה להציג את עצמה כאשכנזייה וכמשתכנזת כדי להוכיח כמה שהיא מיוחדת וכמה גבוה הערך שלה כבן-אדם, למרות שהיא לא מיוחדת, והערך שלה כבן-אדם אינו גבוה.
כשנולדו ילדיה, היא נתנה להם שמות מיוחדים ובכך גזרה את דינם ללעג מצידם של הילדים האחרים, כדי להוכיח לעולם כמה היא מיוחדת ואשכנזייה. היא גם ילדה אותם בביתה במקום בבית חולים, תוך כדי סיכון חייהם, כדי להוכיח כמה שהיא מיוחדת ואשכנזייה. היא גם סיפרה לכיתה שלי שהיא לא רואה טלוויזיה, ושהיא לא ראתה טלוויזיה כבר שנתיים, מתוך איזושהי אידיאולוגיה שהיא אימצה בכוח של "לא לראות טלוויזיה" כי זה "בזבוז זמן" (כדי להוכיח כמה חכמה ואשכנזייה היא כמובן). היא גם שיתפה אותנו בכל מיני סדנאות מיוחדות שהיא עוברת (כדי להוכיח כמה היא מודעת ואשכנזייה) ועוד ועוד כיוצא בזה. היא גם סיפרה כמה בריא היא אוכלת (כניסיון לאמץ את מה שהיא מדמה בעיני רוחה לאורח החיים והתזונה האשכנזיים).
בתור אדם חכם מאוד ובעל כושר הבחנה, כמו גם בתור אליטה אמיתית, הבנתי מיד והיה לי ברור שזאת מזרחית משתכנזת המנסה להעלות את ערכה בעיני עצמה ובעיני הסובבים אותה ולפלס את דרכה אל תוך האליטה האשכנזית, כאשר מה שהיא לא הבינה, זה עד כמה שאין לה סיכוי. לא להצליח לפלס את דרכה אל תוך האנשים שלי ואפילו לא להידמות אלינו, לא משנה מה תעשה. כי מי זה בן-אדם, ומה זה בן-אדם, זה דבר שמגיע הרבה יותר מתוך הבית ומתוך הילדות (וכאמור, אפילו מהדורות הקודמים) מאשר המשך החיים, וזה לא מאוד משנה מה נעשה בהמשך החיים.
שאני ילד שמנת מפונק אירופאי-רוסי זין מניאק אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה שמגיע ממשפחה עם כסף שנמצאת כבר דורות באקדמיה; בלונדיני בהיר עיניים, נצר לשושלת ארוכה של אנשי החברה הגבוהה, גיבורי מלחמה, רופאים, אנשי עסקים מולטי-מיליונרים וספורטאים בינלאומיים זוכי פרסים שכתבו עליהם בעיתונים בכל העולם
אני, מנגד, שאני ילד שמנת מפונק אירופאי-רוסי זין מניאק אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה שמגיע ממשפחה עם כסף שנמצאת כבר דורות באקדמיה; בלונדיני בהיר עיניים, נצר לשושלת ארוכה של אנשי החברה הגבוהה, גיבורי מלחמה, רופאים, אנשי עסקים מולטי-מיליונרים וספורטאים בינלאומיים זוכי פרסים שכתבו עליהם בעיתונים בכל העולם; אני, מנגד, בניגוד למורה הזונה שהייתה לי בתיכון, ובניגוד אליה, ולצורך הדוגמה, לילדים שלי יהיו שמות רגילים, אשתי תלד אותם בבית חולים, לא עברתי שום סדנאות, בזמן סגרי הקורונה טחנתי את כל נטפליקס דק-דק, אני רואה תוכניות טראש כמו האח הגדול, ולבסוף, אני לא אוכל נורא-נורא בריא, ואני אוכל במסעדות זולות ומסעדות יקרות כאחד.
כנראה שלי אין מה להוכיח
אצלך ספציפית זה לא חייב להיות בהכרח בנוגע לעניין של אשכנזים-מזרחים, אבל איפה שיש הבדלים בין הסיפור שלי ושלה, לבין שלי ושלך, אני סומך עלייך שתדעי לעשות לבד את ההשלמות וההשלכות המתאימות
מקווה שלמדת היום כמה דברים
צפה בקובץ המצורף 125491
לא אני. בדרך כלל זה אבא שקונה אותם מהקונדיטוריה.על זה בזבזת
הרבה כסף בשבילך אני מבין...60 ש"ח?
יותר טוב. ניסיתי ללמד אותך בהודעה הזאת כמה דברים על העולם, על החיים, על רמה אמיתית ועל אליטה אמיתית, שאולי יהיה לך יותר קל אם לא תדעי.סלח לי שהסתפקתי בשורה הזאת ולא המשכתי לקרוא
אני אינפנטיל בערך כמו מה שהרינגטון שקרןאת האינפנטיליות שלך.
למקרה שפספסת, זאת את שהרסת את השרשור של אבי, עם תגובת התקיפה ללא התגרות קודמת, תגובה מספר 14, בעקבות בעיות שלך עם עצמך:חבל שחורזת אפשרה לך לקלקל שרשור יפה של אבי.
אינפנטיל, כהרגלך.לא אני. בדרך כלל זה אבא שקונה אותם מהקונדיטוריה.
הרבה כסף בשבילך אני מבין...
העיקר את לועגת לי ומתנשאת עליי על ארוחות יחיד במקדונלד'ס במחיר כפול מזה
יותר טוב. ניסיתי ללמד אותך בהודעה הזאת כמה דברים על העולם, על החיים, על רמה אמיתית ועל אליטה אמיתית, שאולי יהיה לך יותר קל אם לא תדעי.
אני אינפנטיל בערך כמו מה שהרינגטון שקרן
וכל מילה נוספת, מיותרת.
למקרה שפספסת, זאת את שהרסת את השרשור של אבי, עם תגובת התקיפה ללא התגרות קודמת, תגובה מספר 14, בעקבות בעיות שלך עם עצמך:
צפה בקובץ המצורף 125568
מודעות עצמית היא לא הצד החזק שלך.
חבל שלמרות שאת התוקפת ואני המתגונן, הרינגטון בוחר ליפול על שנינו באופן שווה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.