השקעה בבלוג

idodo cohen

New member
השקעה בבלוג

ובכן. שאלה לי אליכם אנשים. כמה זמן, בערך, אתם מקדישים לבלוג ביום? [לבלוג משתמע: כתיבת רשומות, קריאת בלוגים כולל]. האם אתם מתחזקים בכלל על רקע יומי? או פשוט כשיוצא [משתי בחינות התחזוקה]? האם אתם מגבילים את עצמכם על העברת זמן בעולם הבלוגים? האם אתם מגדירים לעצמכם מראש את החוקים שלכם? כל אחד מוזמן לפתח בעצמו את התשובה לעוד חלקים, נתתי בסיס
.

טוב לי..

יוצא להשקיע המון יחסית ב-בלוג, בעיקר עכשיו עם כל אוסקר הבלוגים. אבל אני לא משתגע עם זה.. למעשה חלק גדול מהיום אני בכלל לא על המחשב. מצאתי את זה בריא יותר, אסור לשים את המחשב במרכז חיי היום יום, זה מתכון לאסון. יש לי חוקים מוגדרים מראש.. אבל הם לא נוגעים להשקעה ולזמן שאני מבלה על המחשב אלא לאינטרנט בכלל.. חוקים אישיים.

דם דם

New member
בוגד! ../images/Emo216.gif

"אסור לשים את המחשב במרכז חיי היום יום" איך אתה יכול להגיד דבר כזה? אצלי הבית בנוי סביב המחשב

Tali1912

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני רואה שיש לך חיבה מיוחדת ל...
ולזברות

דם דם

New member
אמממ סניורה טאלילה

קא סה פאסה דה לו מינוז'ו אונו קיטו צ'יקיטיטו בונו-סטיטו? בוואנו

Tali1912

New member
צ'טערת,

עוד לא סיימתי אולפן עברית , אז אתה מצפה שאדע שפה נוספת
יא בוגד
מה עם השפה העברית? יש מתורגמן?

דם דם

New member
מתורגמן???

אין לי מושג מה קישקשתי שם ובאיזה שפה חייזרית זה אמור להיות ואת עוד דורשת מתורגמן שניה אני יבקש ממנו->
שיתרגם לך

Tali1912

New member
../images/Emo13.gif

אם מדברים על חוקים...
לא הייתי מגדירה את זה חוק, אבל החלטתי לעצמי, שרק אם יש מה לכתוב אני אכתוב, אם אין הבלוג מצידי ישאר ערירי <זה לגבי אחד הבלוגים שלי> אם אני מתחזקת? אני יכולה להגיד שכן מבחינת עיצוב ועדכון הרשימות בצד.

דם דם

New member
בעיקרון

אני בבוקר פותח את האימייל יחד עם המחשב מן הסתם וככה מתעדכן בכול מיני רשומות חדשות שפירסמו בלילה וגם תגובות או מסרים וכול מיני כאלה דברים שקרו לי בלילה. לכתיבת רשומות אני מקדיש כמה זמן שאני צריך כשיש לי "מוזה" בראש לרשומה אני לא מעדכן כול יום ממש...אבל יוצא לי לעדכן פעמיים-שלוש בשבוע שזה דיי הרבה...בקיצור אני מעדכן כול עוד יש לי מה לכתוב. וכנ"ל גם לגבי הבלוגים...אני מתעדכן בבלוגים שאני מנוי אצלהם (28 בלוגים אני נמצא שם) כשאני רואה באימייל אצלי שיש רשומה חדשה אז אני נכנס ומגיב, לא תמיד זה יוצא באותו רגע. וחוקים מראש לא ממש יש לי,אני לא פסיכוטי לבלוג,כמו כול דבר בחיים אני מקדיש גם לזה את הזמן שהוא ראוי לו.

בד''כ כמה שצריך

לפעמים לוקח לי קצת זמן לעשות דברים מסויימים שאני רוצה בבלוג, אבל בסוף הם קורים. לא כל יום אני עושה משהו בבלוג - אם זה עדכון קטן או כתיבת פוסט, אבל משתדל להשאיר אותו על מצב של "הבלוג הזה מתפקד, לא לשכוח".. יש בלוגים בהם אני משתדל לכתוב לעיתים קרובות (פעם-פעמיים בשבוע) ובבלוגים אחרים לעיתים יותר רחוקות, כל אחד ואיך שהגדרתי אותו מלכתחילה. אני לא מגביל את עצמי, אחת הסיבות היא שאני נמצא המון ברשת בעקבות עיסוקים אחרים שלי, כך שקצת בעייתי לצאת מהרשת לזמן מרוחק - מה שאומר שאני לא מגביל באופן מסויים. אני לא קורא המון בלוגים, כך שאני גם לא מקדיש לזה המון זמן.

דם דם

New member
כמה בלוגים יש לך?

כי לא הבנתי אותך ממש...אמרת יש בלוגים בהם אתה משתדל לכתוב לעיתים קרובות...זה בלוגים שיש לך אתה עצמך ואנוכך? או שסתם בלוגים שאתה קורא שם

יש לי מספר קטן של בלוגים

בהם אני כותב. בכל אחד בד''כ אני כותב באופן שונה עליו החלטתי מלכתחילה. קצת בעייתי בשבילי להכניס הכל לבלוג אחד.

דם דם

New member
בעייתי הכול בבלוג אחד

טובבב...זה כבר הרגל שלך כול הכבוד לך שאתה לא מתבלבל בין כולם פשששש....אני עם בלוג אחד ובו לא נכתבים דברים אישיים מי שצריך לדעת עלי יודע...אישית טוב לי הסיגנון שלי כמו שהוא. ונחמד שאתה מוצא זמן לכמה בלוגים אם יש לך אחד קומי, אני ישמח לבקר בו...תמיד לומדים משהו חדש מהקולגות

דם דם

New member
מה מצחיק

אתה מוכן לתרגם ת'צמי כי לא ממש הבנתי מה קישקשתי שם...נכון זה נשמע כמו פילוסופיה

דם דם

New member
פשששש מה הייתי עושה בלעדיך

מזל שפירשת לי את עצמי איפה היית לי כול הזמן הזה שהייתי זקוק לפרשנות

noyy

New member
../images/Emo28.gifהרבה זמן

ברוב הזמן שהייתי על המחשב, החלון של הניהול היה פתוח. בתקופה הזו קצת פחות, למרות שאני עדיין מתפלאת שיש מה לעדכן, להוסיף ולבדוק. השקעתי גם בקריאת בלוגים הרבה מהזמן, למרות שבתקופה האחרונה ממש הזנחתי, אני עצלנית מדיי.. אתה יודע שקשה לעקוב אחרי 100 בלוגים שונים
סה"כ הבלוגים זה החלק העיקרי אצלי כשאני על המחשב, אז אנסה להשקיע כמה שיותר. בגלל זה אין חוקים, כשיש מה לעדכן אני מעדכנת, כשיש מה לקרוא אצל אחרים אני קוראת [טוב לא ממש, אבל לפעם זה היה תקף].

reedgreenwhait

New member
אני מקדישה לכל נושא הבלוגים

המון זמן. אני קוראת עדכוני בלוגים כל יום, מתקנת פוסטים אחרונים כל יום, כותבת פוסט כל יומיים שלושה, ובודקת את הסטטיסטיקה כל יום כמעט כל היום... אני לא מגבילה את עצמי על העברת הזמן בעולם הבלוגים ואין לי חוקים, וזה רע. לעולם הבלוגים יש חלק מרכזי בחיי.

פגעסוס

Well-known member
לפחות 9 שעות ביום

בד"כ מגיע ל 12-13 (כאשר 9-10 מתוכם זה העבודה)

למעלה