השקעה בנדל"ן בקוסטה ריקה

השקעה בנדל"ן בקוסטה ריקה

בסכומים קטנים יחסית ( עד 50,000$ ) ניתן לבצע השקעות נדל"ן במדינה מתפתחת ויציבה . מי שמעוניין בפרטים נוספים שיצור קשר .

buisness

New member
הלוואות??

ניתן לקבל גם הלוואות לרכישת נדלן בקוסטה ריקה ?? ובחו"ל בכלל?? תודה מראש

גםCNBC יש פרסומות על אדמות שם !

החברה הזאת מפרסמת בCNBC....אני יודע על הרבה ישראלים שהתחילו לקנות אדמות שם לפני 15 שנה בגרושים... האיזור בטוח מקסים...אבל לבנות תשתית שם זאת על בטוח השקעה שלא נדע מצרות ...חוץ מהעובדה שזה אחלה מרחק מציוויליזצייה במרכז אמריקה. אני מאמין רק בתחום ארהב,היכן שאפשר לעבוד עם בנק אמריקאי שילווה לך כסף תמורת האדמה או הרכוש כשתצטרך... הנה הקישור מCNBC מהפרסומות על קוסטה ריקה

בנק אמריקאי לא ייתן לך משכנתא...

על רכוש מחוץ לארהב... בנק אמריקאי וגופים פיננסיים ייתנו לך הלוואה תחרותית רק נגד רכוש שהוא יכול לשים את ידיו עליו בתוך תחום ארהב. בארהב, הלוואה בריבית קצוצה היא לא חוקית ואפשר לתבוע גופים או אנשים לדין שעושים את זה בניגוד לחוק. מה החכמה לקחת הלואה בריבית קצוצה מאלי מזרחי (סתם שם שהמצאתי) בעל אדמות בקוסטה ריקה?? כל מנייאק ששולט ברכוש מחוץ לארהב ייתן לפרייר התורןשקונה אדמה ממנו הלואה בריבית קצוצה, כי כשהפרייר התורן מפסיק לשלם את התשלומים המנופחים,המוכר(ששמו עדיין על בעלות האדמה) מעקל הרכוש ומוצא לו פרייר תורן חדש אחר למכור לו את הרכוש בריבית קצוצה... פריירים לא מתים הם רק מתחלפים זה טריק די אלמנטרי...בואו לא נסבך כלכלה פשוטה. זהו

פרטים נוספים לגבי קוסטה ריקה

כתשובה לmentorit ואחרים . השקעה בנדל"ן בקוסטה ריקה תופסת תאוצה בעשור האחרון לא רק ע"י מספר ישראלים אלא גם על מאות אלפי אמריקאים . כמובן שצריך לדעת ולהכיר ולהחליט איפה כדאי ואיפה לא (אזור החוף המרכזי בצד בפסיפי כבר מיצה את עצמו במחירים של 100,000$ לדונם באזור החוף ). כמשקיע בנדל"ן בארה"ב מ1993 ומכיר את השוק האמריקאי יכול להזהיר את מהשקעה בתקופה זו . צריך להכיר טוב טוב טוב... בכל אופן מהפעמים האחרונות שביקרתי בקוסטה ריקה ולמדתי את הנושא ראיתי מדינה מתפחת בקצב טוב ( תוך שמירה קפדנית על ערכי הטבע ) , כלכלה ופוליטיקה יציבה ( מושקעת ונתמכת ע"י ארה"ב ). הנני מגבש קבוצה של משקיעים ישראלים וכמובן לכל מי שמודאג מקומבינות ועוקצים למיניהן - אין צורך לשלם דולר אחד לפני שהכל ברור ומוסדר ע"י עו"ד . מי שמעוניין - נא ליצור קשר ...

מי שהולך להשקיע בקוסטה ריקה...

צריך לתת לפחות 30 שנה לאיזור להתפתח... דעתי שהאיזור הראשון שייתפתח זה צפון מקסיקו. בחצי האי BAHA מדרום לקליפורנייה חיים כבר עשרות אלפי אמריקאיים שנהנים משינוי החוק המקסיקאי שמאפשר להם להיות בעלי אדמות על חוף הים במקסיקו. המחירים בBAHA ממש מצחיקים לעומת נדלן בדרום קליפורנייה...בגלל זה המשיכה לגור שם. אבל בית חולים, עבודה וללכת לבנק אמריקאי? הם צריכים לעבור את הגבול חזרה לארהב... פשע ואלימות במקסיקו ומרכז אמריקה חיים קיימים ואמיתיים...אל תאמינו לאף אחד שאומר לכם שאתם בטוחים כמו שבתוך גבולות ארהב. אין לממשל האמריקאי שליטה מוחלטת על מה שנעשה מחוץ לגבולות ארהב. חוסר יציבות מביא לירידת ערך של כל השקעה(שווקים פיננסיים) ואפילו נדלן. זהו

medalssy

New member
קוסטה ריקה

שלום לכולם שמי מאיר אני גר במונטראל קנדהת עוסק ביבוא ושיווק של מוצרי עור מסין פקיסטן והודו זה כבר כמה שבועות שאני עוקב אחרי הפורום ונראה לי שיכול להיות פה אחלה. אז אים יש שאלות בקשר לקנדה אשמח לעזור . בקשר לאדמות בקוסטה ריקה :קבר כמה חודש'ם שאני מחפש להשקיע שם אבל עדיין לא מצאתי את הקשר הנכוןץהייתי מעוניין לחבור לאנשי עסקים שמעוניינים לפתח כפר תיירותי eco-tourism בקוסטה ריקה. בכול מקרה אפשר ליצור איתי קשר [email protected] חן חן לפורום החדש מקווה שיהיה מעניין

ran132

New member
אשמח לקבל פרטים

אני שוקל מעבר מגורים עם המשפחה לקוסטה ריקה אשמח לשמוע על הזדמנויות נדל"ן בבקוסטה ריקה. כמו כן אשמח לדעת ממך פרטים לגבי מעבר מגורים בקוסטה ריקה והזדמנויות עסקיות באיזור.

למעלה