השקעה בעבודה או לימודים

השקעה בעבודה או לימודים

שלום, אשמח אם אוכל לקבל עזרה בהתלבטות. הסכמתי לעבור לתפקיד בעבודה עם יותר אחריות ומבחינתי גם הרבה יותר עניין הבעיה מבחינתי היא שהתפקיד זמני מכיוון שהבחורה בחופשת לידה ומתעתדת לחזור. לקחתי את התפקיד מכיון שהתפקיד שמילאתי היה מתחת לכישורים שלי, שיעמם אותי מאוד וגרם לי לתסכול. היתה לי גם תקווה שאם אוכיח את עצמי אולי ימצאו לי איזהו תפקיד וישאירו אותי בתפקיד דומה. נראה לי שכרגע החברה לא תגדל כך שבעוד שלושה חודשים, אני אחזור לתפקיד המשעמם שלי. וההתלבטות שלי האם להשקיע את מלוא מרצי בעבודה ולקחת סיכון שזה לחינם, כי יחזירו אותי לתפקיד הישן. או ללכת ללמוד, בשילוב העבודה (זה ידרוש יום בשבוע לעבוד חצי יום ולהקדיש את יום שישי). נראה לי שזאת כמעט ההזדמנות האחרונה לעשות תואר, לאור העובדה שאני בת 35 ג+2.

חשיבה חדשה

שלום, זה נשמע כאילו מישהו הוציא אותך מהחושך, הראה לך קצת אור ופתאום את אומרת לעצמך - לחושך הזה אני לא חוזרת. זאת התחושה ? אם כן אז התשובה האמיתית תדרוש היכרות עם כל החלקים שלך שגרמו לך להיות בחושך, כמו כן לפני שאת חושבת על לימודים חשוב מאד לערוך בדיקה יסודית של הכוחות והיכולות הייחודים כדי לראות בכלל מהו "האור" הנכון לך, היכן תבואי לידי ביטוי במלוא העוצמה שלך. ולגבי החששות כמו המצב בארגון, האיזון בהשקעת הזמן, ועוד נקודות שעוד יעלו, כל אלה נקודות שחשוב להתייחס להן בטווח הזמן המיידי אבל לא מתוכם לקבל החלטות אסטרטגיות. אני מפנה אותך למאמר שיכול לתת לך התחלת כיוון לחשיבה חדשה. בהצלחה החופש לחשוב על עצמך מחדש, תרגילי גמישות

על מה אתה מדבר?

לא היה חושך ולא היה אור. אני בן אדם שמפרנס שתי ילדות ולא יכולה לזרוק לכל הרוחות עבודה גם אם היא לא לרוחי עכשיו. וחיפשתי, עבודה מעניינת יותר, במשכורת טובה ובינתיים זיהיתי הזדמנות בעבודה להתקדם וניצלתי אותה.

למעלה