השקעה על פגישות ראשונות- כן או לא?

מיטללל

New member
השקעה על פגישות ראשונות- כן או לא?

> יש פה יותר מדי כחול. זה עושה לי כבר כואב בעיניים. שנו את זה
< יש לכם בגדול "חוקים" בנוגע למתי יש להתחיל ממש להשקיע בפגישות עם המין השני? לדעתכם לגיטימי כבר בפגישה הראשונה לתכנן פגישה מדהימה ומורכבת? בפגישה השניה להכין הפתעות? בפגישה השלישית לכתוב שיר? ובפגישה רביעית לקנות שעון יוקרתי? או שאתם מעדיפים להימנע ולחכות מעט עם זה, גם אם בא לכם? או פשוט שמרגישים מרגישים.....

white star

New member
../images/Emo54.gif לדעתי

כמו שאין חוקים באהבה, אין חוקים לגבי פגישות. פוגשים את הבן אדם, מכירים, וזורמים לאן שהולך. הרי אם את מרגישה שלפי החוקים הגיע הזמן לנשיקה על הלחי, אבל את לא בטוחה, אז תלחי לפי צו הלב נכון? אותו הדבר. קשר הוא דבר יפה, חוקים לא

Bassman

New member
אף פעם לא התחלתי קשר בדייט רשמי

אז אני לא ממש יכול להביע את דעתי אבל לדעתי לרושם הראשוני יש הרבההההה מאוד מה להגיד בקשר לשאר הקשר. פגישה ראשונה טובה, אמורה לתת הכל ורעה להרוס הכל. אם הייתי מתכנן פגישה ראשונה לא הייתי מנסה להרשים, כי לפעמים מאבדים משהו אם מוסיפים יותר מדי אטרקציות. הכי סביר שהייתי לוקח אותה למקום שאנחנו יכולים לדבר הרבה. אם אני יודע שהבחורה סגורה קצת, ה ייתי לוקח אותה למקום שיתן לנו משהו משותף להתחיל לדבר עליו ומשם לזרום, למשל סרט או הופעה. ארבל.

בשלולית

New member
פגישה ראשונה?..

יעני דייט ראשון? ממש לא הייתי משקיעה.. רק לבוש ואיפור וכאלה.. אבל לא הפתעות ושירים.. ממש ממש לא... גם הגעתי למסקנה שזהו, היה לי כבר את החבר הזה של התיכון, שקונים מתנות כל חודש... סתם הוצאתי את כל הכסף על זה.. ואני בטוחה שמעכשיו, אין דבר כזה יותר "וואלה היום זה התאריך שלנו.." בקטנות.. נותנים לזמן לעבור ונהנים.. בלי שטויות

למעלה