השקעתי הרבה זמן ב

השקעתי הרבה זמן ב

בטבלאת מחירים לשירותים המיוחדים שנותנות החברות הסלולריות (לא תעריפי שיחה) בכל מקרה הנה זה ואני גם אפרסם את זה באתר שאני בונה בנושא אז אשמח לקבל הערות

1אריאלה

New member
הרבה טעויות......./images/Emo4.gif

1)הודעות: ברשת אורנג´ המחיר ללקוחות חדשים הוא 28 אג´. 2)את סעיף הביטוח הראשון אתה צריך לשנות ל"אחריות", והמחיר בסלקום הוא 13 ש"ח בשנה הראשונה ו 24 ש"ח בשנה השניה (לא כולל מע"מ).באמיגו המחיר הוא 13 ש"ח בשנה ראשונה 32 ש"ח בשנה שנייה. מחיר שרות ביטוח באמיגו הוא 27 ש"ח. שרות משולב של שתיהם עולה בשנה ראשונה 32 ש"ח ובשנה שנייה 42 ש"ח. 3)הודעת תמונה: חלק ממכשירי סלקום כן תומכים בתכונה זו (אלא אם אתה מתכוון לאייקונים) 4)משיבון בסלקום: המשיבון הבסיסי הוא חינם, ובחלק מהמסלולים גם מקבלים משיבון פלוס המספק חיווי על הצג אם התקבלה הודעה. ניתן לצרף לכל מסלול את החבילה בה מקבלים משיבון זה בתשלום שמתקזז בזמן אוויר. 5)שיחת ועידה היא בתשלום במסלול משפחה בסלקום. 6) ההשוואה שלך מתיחחסת למסלול משפחה בסלקום ולא לסופרסטאר. 7)מה עם וואפ? 8) מה עם שרותי תוכן? 9) תיבת פקס באמיגו - 9ש"ח. 10) מספר חברים במסלול למעט משלם החשבון- בסלקום 4, באורנג´ ופלאפון 3. 11) למיטב ידיעתי אמיגו אינה גובה עדיין את הקישוריות לרשת אחרת בליחת הודעות SMS. 12) נכון להיום אין שום מסלול בפלאפון המציע שיחות בתוך המשפחה בתעריף מוזל. 13) כדאי גם להשוות תעריפי השתתפות עצמית במקרה של תביעת ביטוח.

Nokia Fan

New member
בקשר לסעיף 12...

אריאלה, את שוכחת את מבצע ה-12 אגורות של פלאפון: מחיר מוזל של 12 אגורות ללילה/לסופשבוע/ליעדים נבחרים (משפחה) במחיר 9.90 ש"ח לחודש. ירון

1אריאלה

New member
כן, אבל זה לא חלק מהתוכנית

דובר פה על "קשר משפחתי" כלומר מס´ טלפון מוזלים שמקבלים ללא תשלום, גם בסלקום ואמיגו ניתן להוסיף תוכניות כאלה בתשלום

PingPong18

New member
עוד טעויות באמיגו!...

מחיר שליחת SMS לרשת אחרת זהה לשליחת SMS בתוך הרשת... והמחיר הוא 15 אג´!!! לא משנה לאן שולחים!

eranavni

New member
כשתיגמור לבנות

את האתר אז תן לנו תכתובת שלו אני אוהב אתרים על פלאפונים
רן,,
בני

m e i r

New member
טבלה יפה

עם זאת, נראה לי שפספסת דבר אחד בסיסי: אין דבר כזה אורנג´, אלא אם כן אתה צמא. המותג הוא orange. בנוסף, נראה לי נכון לעשות השוואה גם עבור לקוחות קיימים, ולצרף את המסלולים סלקום כדאי וכוכבים, ופלאפון עדיף. כל הכבוד על המאמץ.

wiz

New member
גם Orange זה לא מדוייק

כי מי שמפעילה את הרשת בארץ זאת "פרטנר תקשורת"... wiz, למה להתעסק בקטנות?

m e i r

New member
orange זה כן מדויק

כי כשאני קונה את המוצר, אני קונה orange. פרטנר תקשורת בע"מ, ובשמה הנפוץ, "פרטנר", היא מפעילת הרשת בישראל. בתור לקוח סלולארי, הלקוח משתמש בorange. לשם באותיות הלועזיות יש משמעות מעבר לשם בלבד- זהו מותג בינלאומי, שגם כשאתה באנגליה, תראה אותו, או בהודו, הונג קונג, בלגיה, צרפת, אוסטרליה וכן הלאה. לעומת זאת, אם אתה מתעניין בשוק ההון או בעולם התקשורת בישראל, או אז מעניינת אותך "פרטנר". לפיכך, יש לשנות בטבלה את השם הכתוב.

wiz

New member
אבל זה הקטע...

אם אתה כבר רוצה לעשות את האבחנה, ולהדגיש את עלויות השיחה/שירותים ללקוח, אז מי שמעניינת אותך זו פרטנר. לא אורנג´, ולא Orange. אתה משלם לפי התעריף של פרטנר, שאינו בהכרח זהה לתעריף של מפעילת רשת ה-GSM הצרפתית... בגלל זה, כשמדובר בעלויות צריך לרשום פרטנר. wiz

m e i r

New member
לא!!!

ברור שאתה משתמש בorange. פרטנר היא המפעילה- כשם שאתה לא משתמש באמיגו ולא מירס. ואם כבר ציינת שיש גם בצרפת, אז אפשר לקרוא לזה Orange IL. בכל מקרה, בוודאי תסכים איתי כי לא יהיה נכון להשתמש במינוח שהוא כתב.

wiz

New member
ת´אמת לי זה ממש לא מפריע...

אבל אם זה יעשה לך יותר טוב, אז שיהיה רשום Orange.
wiz

m e i r

New member
אז קדימה לשנות

ותודה לך wiz- אתה רואה, לא צריך הרבה כדי לעשות אדם למאושר

למעלה