השקרן מוחמד בכרי ממשיך לשקר גם בבית המשפט

השקרן מוחמד בכרי ממשיך לשקר גם בבית המשפט

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/962321.html "באחת הסצנות בסרט נראה נגמ"ש ישראלי שועט לעבר קבוצת פלשתינאים, ומישהו צועק "הוא הולך לעלות עליהם! הוא הולך לעלות עליהם!" מיד אחר כך נראה פינוי של גופות, באופן שלטענת התובעים יצר את הרושם המוטעה כי הטנק דרס את הפלשתינאים והרג אותם. "מדוע ערכת את זה בצורה כזאת?", שאל עו"ד אמיר טיטנוביץ', שהגיש את התביעה בשם חמשת חיילי המילואים, את בכרי. "מעולם לא העליתי בדעתי שמישהו הבין שהגופות שמפנים הן אלה שנדרסו", בכרי ענה. "אז למה זה בסמיכות?" שאל טיטנוביץ', "זה עניין אמנותי", אמר בכרי, והוסיף שהצעקות שנשמעות ברקע הן של הצלם שנבהל מהמהירות בה התקרב הנגמ"ש אל האנשים. "אבל הוא לא עלה עליהם", אמר טיטנוביץ', "לא", פסק בכרי, "אבל ניכר בקול שלו, ההתרגשות שזה כמעט עולה עליהם, שהוא חושש שזה הולך לעלות עליהם. אני ידעתי שהוא לא עלה עליהם. ומעולם לא טענתי שהוא עלה עליהם". .... טיטנוביץ' עימת את בכרי עם ראיונות שבהם אמר כי טעה באופן עריכת הסרט. בכרי עמד על כך שלא טעה ושמעולם לא אמר כי טעה. טיטנוביץ' הקרין ראיון שנתן לערוץ של חברת "הוט" בכבלים בו אמר לגבי אותה סצינה: "אני חושב שעשיתי טעות מרה בזה שחתכתי את הסצנה שראינו עכשיו... אילו הייתי עושה את הסרט מחדש לא הייתי שם את התמונה הזאת רק כדי למנוע את מה שאמרתם עכשיו". בכרי נאלץ להודות שהדברים נאמרו."

מוחמד5

New member
הוא ישאר אדם גדול

כולם שכחו איך הוא יצג את המדינה בסרט הגדול מאחורי הסורגים(הצעירים בטח לא זוכרים את הכתבות בטלויזיה ובעיתונות הכתובה ),כאן ןבחו"ל יצאו מגדרם ...עכשיו הכל השתנה.
צבועים.. פיכסה

mike00

New member
איך שקרן יכול להיות אדם גדול??

כנראה שיש לנו ראייה שונה לגבי תכונות שעושות אנשים לגדולים.....

מוחמד5

New member
../images/Emo24.gif

היה וישאר אדם גדול בעל הישגים גדולים בתחום הקולנוע והתאטרון.

בכרי הוא יורש ראוי........

לווייט הארלאן שהיה הקולנוען מס' 1 של ד"ר יוזף גבלס ו"אדם גדול בעל הישגים גדולים בתחום הקולנוע והתאטרון".
הישגיו הגדולים היו 'היהודי זיס' ו'היהודי הנצחי' שהוקרנו בפני אנשי אס-אס טרם יציאתם ל'מלאכתם' בפיתרון הסופי כדי ליצור אצלם את סערת הרגשות המתאימה. כמו בכרי גם הוא חתך סצנות ושם תמונות מסצנות שונות אחת בסמוך לשנייה. למשל ב'היהודי זיס' את סצנת התפילה של הרב עם ספר התורה בסמוך לסצנת האונס של הצעירה הארית ע"י היהודי החמדן והאלים. סצנות דומות רואים בסדרות האנטישמיות המוקרנות כל הזמן בטלוויזיות הערביות. רק שאת הצעירה הארית מחליפה פלסטין והאומה הערבית. במשפטו אחרי המלחמה התגונן הארלאן בטענות דומות לאלה של בכרי: לא ידעתי, לא שמעתי, לא הבנתי אבל לא טעיתי.

מוחמד5

New member
../images/Emo24.gif

הוא הודה. מה אתם רוצים עכשיו ממנו !!
לפחות הוא הודה.

asparagos

New member
כשהציגו את הראיות החותכות הוא הודה

הוא שיקר בבית המשפט
הציגו בפניו ראיון טלויזיוני בו הוא אמר משהו אחר
ואז הודה, למה מה הוא עוד יכול להגיד? שזה לא הוא היה בטלויזיה? שזה כפיל ציוני מחופש? מחמד, תגיד, האייקון של הקריצה בסוף ההודעה שלך, זה כי נדלקת על אהרן ואתה אוחז בכיורים?

שישלם פיצויים לנפגעים משקריו

פיצויים כאלה שיצטרך לעבוד הרבה שנים כדי לשלמם.

THE WIZARD 55

New member
טוב, עכשיו אני ממש לא מבינה

אם זה כל כך מסעיר. מה קרה שם בדיוק? לא ראיתי את הסרט ולא יודעת במה מדובר. מי נפגע? ולמה

THE WIZARD 55

New member
עכשיו הבנתי

כי הואלתי בטובי לקרוא את כל הכתבה. ולא רק מה שיש בהודעה שלך. לראיין מילואימנקים, שהשתתפו באותו מבצע להראות איך טנק נוסע וישנה צעקה ואז להראות שנגררים גופות..זה לא מעשה כל כך תמים. ולא ענין אומנותי. זאת הטעייה מכוונת, סילוף עובדות. האנשים נחשפו, וכעת עליו לתת את הדין למעשיו. זה לא שקר קטן, והודאה כמו שחשבתי לפני שקראתי:( זה אשכרה לייחס לצה"ל פשע מלחמה, ולגרום למילואימניקים להראות כמפלצות.

THE WIZARD 55

New member
מי לא משקר לפעמים הארן:)

לפחות הוא הודה בטעותו. ומוחמד, אני ראיתי את מאחרי הסורגים,סרט מעפן

מוחמד5

New member
בזמנו היה להיט

לא מתארת לעתמך כמה רעש היה סביב הסרט. אגב אחת הבדיחות על הסרט , בחו"ל חשבו שבכרי הוא השחקן היהודי

למעלה