האמת....
התחלתי לכתוב תגובה, והתחילה להתגבש מגילה שנכנסה לכל מיני מקומות לא קשורים. (פעמיים)... אין לי כח לנסות להגן על DPSI או משהו כזה, אני כ"כ יגע מכל הכן היה או לא היה. אני יודע מה עשיתי שם ואני שלם עם התפקידים שהיו לי, ולכן אני רק אגיד את זה, מי שלא היה מרוצה מתפקידו בחברה היה רשאי לקום ולעזוב (והיו אנשים כאלה). מי שחשב שהוא עובד תחת בוסים שלא מבינים אותו היה רשאי לעזוב (גם אני הייתי בין אלה ששקלו). מי שחשב שמשלמים לו פחות מדי היה רשאי לקום וללכת. לגבי הרמה.. המשפט הכי נכון הוא: ציפו מאיתנו יותר מדי, בפחות מדי. (והרמה הייתה בת-ז**ה!!) לגבי מי קיבל תפקיד בכיר או לא, וואלה.. לא מעניין אותי, אני עשיתי את העבודה בצורה הכי טובה שאני יכול לעשות וגם זה נמאס (העיסוק הניהולי) ומתישהו ויתרתי על ניהול המחלקה ונתתי את המושכות למנהל אחר, מקצועי, שידע אפקטים (לא שליטה אלוהית, אלא שליטה בסיסית). וזה הספיק יופי, אתה לא חייב מנהל מחלקה שיהיה תותח בתחומו, בשביל זה יש לך עובדים. שאמורים לעבוד בתחומם. זה יכול לעזור. (ובכל יהודי מפעם הרצון לנהל... תאמין לי) יש כל מיני מודלים של ניהול, ובמיוחד של ניהול אומנתי. בDPSI היו כמה מודלים, חלקם עבדו וחלקם לא עבדו, זה בעיקר תלוי באנשים שניהלו או לא. יותר מזה כל העסק בסופו של יום נשען על אנשים. אני כתבתי את מה שהיה לי להגיד, תחפש בפורום הזה ובפורום אנימציה. יש הרבה מאוד טקסט שפוך בנושא. שורה תחתונה, אני חושב שעם ניהול אחר, וטוויה שונה של חלק מהמרכיבים כל העסק היה עובד. הוא גם לא היה רחוק משם. בכל מקרה. אין לי כח לדון במה היה או לא היה שם. עכשיו, לא הבנתי עדיין. "תמיד שמעתי שהרבה מאוד אנשים לא ראויים הסננו לשם אבל זה תמיד מפליא אותי מחדש שאני רואה את הרמה של חלק מאלו שהיו להם תפקידים נחשבים ." בתרגום לפשוטי העם: "התיק עבודות שלך לא משהו... זה תואם למה ששמעתי על האיכות הירודה של הנחשבים, איך נתנו לך לנהל?" או "רוב התפקידים הנחשבים בחברה היו לא משהו, אבל היו כאלה שכן היו משהו" :-o