השקת האתר החדש שלי

drorlazar

New member
השקת האתר החדש שלי

בואו בואו בהמוניכם אני משיק את האתר החדש שלי שיחות עם מפורסמים צילומים של רכבים רינגטונים לניידים אחרי זמן רב (של שלוש שנים בערך) ישבתי ועידכנתי את האתר שלי עיצוב חדש תכנים חדשים הורדות (לא ירידות) הכל חדש, רענן וחינם* * הורדה ראשונה, הורדה שנייה בתשלום מראש עם שלושה ערבים בקיצור בואו בהמוניכם, תביאו את הסבתא, יש מקום גם לקשישים.

eldarinn

New member
בשעה טובה ../images/Emo45.gif

האמת שעבודה בפריימס כבר לא ממש IN אבל שיהיה. גם מבחינה גרפית יש מה לשפר. בהצלחה בכל מקרה.

drorlazar

New member
תודה? ../images/Emo4.gif

ללא ספק התגובה הכי פולנית.... קצת הבהרות (לא הצטדקויות): * פריימים? עובד.. אני לא מחובר לMTV ואני לא יודע מה אין או לא, אני כן יודע שפריימים למבנה הזה של האתר עובד מעולה. הכל נגיש בלחיצת כפתור, הפריים השמאלי לא עולה כל פעם מחדש. מה רע לי בפריימים? (מה גם שאני לא יודע פלאש) * מבחינה גרפית, העיצוב בכוונה נשמר בקו מאוד מאוד פשוט. מינימום אייקונים, מינימום דברים קופצים, פלטת צבעים מוקפדת. הדגש הוא בעיקר על התכנים,ואווירה נעימה ולא רשמית שכזאת.. האתר לא מתיימר להיות סטודיו הפקה או משהו רציני, הוא אתר הבית שלי, דרכו אני אוכל לשמור על קשר עם מליוני המעריצים (והמעריצה הבודדה) שלי. לסיכום, הוא אמור לייצג אותי בכבוד אך לא בכובד... תודה על האיחולים

kobiad

New member
תפקיד בכיר בDPSI ?

אני שום דבר נגדך .. אבל שאני רואה DEMOREEL ותיק עבודות כזה וקורא שאותו בנאדם עשה דברים בכירים בDPSI רק מוכיח מחדש עד כמה מוזר המקום ההוא היה מבחינת גיוס עובדים והשמתם ( שלא נדבר על התנהלות ארגונית ) תמיד שמעתי שהרבה מאוד אנשים לא ראויים הסננו לשם אבל זה תמיד מפליא אותי מחדש שאני רואה את הרמה של חלק מאלו שהיו להם תפקידים נחשבים . סתם הירהור ... ואני מדגיש שאין לי שום דבר אישי נגדך . בכל מקרה האתר נראה חביב ושתהיה לך הצלחה בהמשך הדרך .

טל33

New member
אהבתי - "שום דבר אישי נגדך".

"אתה בסך הכל אחד מאותם "לא ראויים שהסתננו לDPSI", אבל באמת...שום דבר אישי. אז באותו קו - שום דבר אישי נגדך. אני בדרך כלל נותן לאנשים לנהל את הקרבות שלהם, אבל הפעם זה נוגע לא רק לדרור. די נמאס לשמוע אנשים "ששמעו", "שהכירו שכנה של מישהו שעבר פעם ליד.." וכו', מביעים דעה על משהו שאין להם שום מושג בו. לידיעתך, מדובר באחד האנשים היותר מוכשרים, גם בתלת וגם מבחינה אירגונית/ניהולית שעבדו שם. יכול להיות שזה לא כל כך משתקף בדמו-ריל, אבל זה המצב. יכול להיות שלא "שמעת" אבל יצאה הוראה שלאף אחד אסור לעשות שימוש בשום חומר שנעשה שם בשנה ומשהו האחרונות, וזה כולל הצגה שלו בדמו-ריל. נכון שהרמה שם לא היתה אחידה, אבל בין זה לבין להשמיץ (כמובן ללא שום דבר אישי), המרחק גדול. אהבת את האתר - יופי. לא אבהת - גם יופי. אבל אל תחווה דעה על אנשים שאין לך מושג מי הם, ועל דברים שידוע לך עליהם רק משמועות משומשות, יד שלישית, מצב מיכני סביר. (למרות שאולי זה נראה לך כך, אני לא לוקח את זה באופן אישי.סתם מאסתי בשמועות טפשיות ואנשים שלא חושבים לרגע ומפיצים אותן)

3Dead

New member
ואגב ... אתר נחמד .....

(לא נורא פריימים - בסוף אתה תלתיסת לא בונה אתרים ... ) והדמוריל שלך - לא נראה רע. אני תוהה עד כמה הוא מייצג באמת אותך ולא את החברה שבה עבדת ? (כלומר האם שם הכל שלך נטו ? ) תצליח !!

drorlazar

New member
....

מאחר ובעולם האמיתי אין דבר כזה לעבוד לבד. אתה חלק מצוות שמבצע פרוייקט, אתה תורם את חלקך לפרוייקט. לכן.... אם תשים לב מתחת לדמו ריל יש גם קרדיטים, ע"מ לא לקחת תהילה לא לי. ואם תקרא אותם תראה שכתוב בהם בדיוק מה עשיתי בכל אנימציה שמופיעה בדמו ריל.

drorlazar

New member
תודה...תוכל לבאר קצת...

אתה יכול לבאר קצת את ההודעה שלך? היא נורא דו משמעותית. מה שמעת על DPSI? האם הגיוס היה טוב או רע? ומה לגבי הרמה של תפקידים נחשבים? זה טוב זה רע? ומה שמעת ההתנהלות הארגונית שלה? (ואולי גם ממי? לא שמות אלא מיקום בחברה, האם הוא היה מעורב בניהול והכיר את העסק מבפנים החוצה או עובד במחלקה שראה דברים מנקודת מבט שלו),כי השאלה היא האם אתה מכיר את כל הצדדים בעניין? ומה הכוונה בהשמה? (אני נורא מבולבל, אני לא יודע אם זו מחמאה או לא...) ומוזר טוב או מוזר רע? בקיצור, הודעתך היא לי כמו חידה...

kobiad

New member
דרור - הנה כמה תשובות

אני מכיר באופן שישי 9 אנשים שעבדו שם ... 8 עובדי מחלקה ואחד שהיה מעבר לזה אבל אני לא אתן פרטים עליו כי בסך הכל אם אני אכנס לפרטים אני עלול "להסגיר" אותו . אז בכל אני רק אשתמש במה שאמרו "עובדי מחלקה" שחלקם טובים בתחומם וחלקם בינוניים או פחות - אני יותר אתייחס למה שאמרו אלו שהיו טובים במה שהם עשו. היו לא מעט מקרים שבהם עובדים שטובים בתחומם היו כפופים למישהו שמבחינת יכולת היה ממש פחות מהם . וזה דיי היה מתסכל שמישהו שהוא נחות ממך מבחינת יכולת נטו .. יושב עם תפקיד יותר טוב וחוזה הרבה יותר טוב. נאמר שמעטים מאוד מעובדי DPSI היו ברמת יכולת שהייתה הולמת את התפקיד , במילים אחרות , הקורות חיים והתיק עבודות של רבים מעובדי DPSI היה הולך היישר לפח הזבל אם הוא היה נשלח להרבה חברות שעובדות על סרטי תלת מימד בעולם המערבי . למרות שדווקא עבדו בDPSI אנשים איכותיים שמבחינת יכולת היו ברמה גבוהה ... הם היו ממש מיעוט . הרוב היו דיי בינוניים אם משווים אותם לרמה של מדינות אחרות . "הנה בנאדם שהוא עם הרבההההה ניסיון עבודה , אך מביחנת יכולת הוא דיי בינוני בלשון המעטה אבל הממ בואו ניתן לו תפקיד בכיר " היו שם מקרים של תיזמון , מזל ויכולת דיבור טובה (כולנו אוהבים אנשים בינוניים ומטה שיודעים לדבר כאילו שהם מומחים... כן ידע תיאורטי זה נחמד אבל יכולת נטו זה הרבה יותר נחמד) "אוקיי בואו נקצה משאבים ונקים צוות שיעבוד על משהו שלא באמת צריכים ... LETS DO IT THE DPSI WAY ! " התנהלות ארגונית דבילית . הרבה זמן גם שלא נכנסה עבודה ואנשים ישבו שם בלי לעשות כלום . בסך הכל שמקום העבודה הוא 50% עבודה ו50% קייטנה ובית הכשרה לאנשי תלת נכשלים ... זה התנהלות ארגונית דיי מפגרת . בהרבה חברות נחשבות בעולם .. אלו שעומדים בראש מחלקות הם בדרך כלל אנשים שמובילים באותו תחום . בDPSI היו מקרים שבהם זה לא היה ככה . בכל מקרה היה פה מישהו שהגיב ואמר שלא היה מותר להראות בDEMO REEL של אמנים .. הרבה מהדברים שעליהם הם עבדו בDPSI . בואו נסתכל על זה ככה ואולי אותו מגיב יבין קצת יותר טוב ... הDEMO REEL ותיקי העבודות שהביאו עבודה בDPSI להרבה מהאמנים שעבדו שם היה הולך היישר לזבל בחברת אנימציה אחרת ... או אפילו לא היה מתקבל בחברת משחקים עם חצי שם בעולם המערבי . מה לעשות אני מכיר אישית חלק מהאמנים שלא היו משהו משהו והם בעצמם אומרים עד כמה הם מתגעגעים לקייטנה הזאת . מקום מוזר DPSI הזה ...

טל33

New member
אוי... התמימות...וחוסר הידע

דבר ראשון - DPSI לא היתה ולא תהיה פיקסר, דרימוורקס וכו', אז אל תשווה.יש עשרות אלפי אנשי תלת בעולם ומתוכם אלפים בודדים בחברות הגדולות, אז תרגיע קצת. בא ניקח מצב היפותטי - יש לך מחלקה שלשם העניין נקרא לה מחלקת סריגים עמידים למים.אתה כנראה היית שם בראשה את הסורג הטוב ביותר, ברוב המקרים זו היתה טעות. נניח שיש לך סורג פחות מוכשר אבל בעל נסיון רב בענף.הוא יודע לסרוג, אבל גם יודע איזה צמר צריך, איזה מסרגות משתמשים לדברים שונים, הוא גם קצת בוגר יותר ויש לו נסיון בניהול של צוותים . אותו סרגן סופר מוכשר אבל צעיר מעוניין רק בדבר אחד - לסרוג. רוב הסיכויים שהוא יהיה מנהל גרוע בגלל כל הדברים שיש לוותיק יותר. אתה כנראה לא תסכים כי "שמעת" ואתה "מכיר" את מהלך העניינים שם, ויודע טוב מכולם מה צריך היה להיעשות. לידיעתך - היו מחלקות שלא נחו לרגע ואנשים עבדו בהן שעות נוספות כמעט כל הזמן.את זה כנראה לא "שמעת". בקשר לתיקי העבודות - תסתכל על זה לא מהזווית הצרה שלך של "עבדו שם חרא של אנשים" (טענה ששמעתי די הרבה מכאלה שמשום מה לא התקבלו לשם), אלא בצורה קצת שונה. בהרבה מקרים אלה היו האנשים הכי טובים שהיו בשוק באותו זמן.זה לא אומר כמה DPSI היתה גרועה. זה אומר מה המצב הכללי בארץ.כן, אנחנו לא אמריקה. לא באנימציה ולא בכמעט שום דבר אחר.כואב, מעצבן, אבל ככה זה. ועוד נקודה קטנה - היו אנשים חסרי נסיון או עם דמו רילים לא מרהיבים במיוחד שבכל זאת התקבלו. למה ? כי הם הראו כישרון ויכולת להתפתח בעתיד, כי הם יכלו לעבוד בצוות, כי הם יכלו לתרום הרבה בתחומים אחרים. הרבה קרה שם, ואף אחד לא יודע הכל (גם מי שטוען ככה). זכותך לטעון את כל מה שמתחשק לך, להיאחז ב"שמעתי" ו"סיפרו" לי, להצדיק את אלה שהתייחסו למקום כאל קייטנה במקום לעשות משהו (יש לנו זמן פנוי ורוצים שנתאמן, אבל הרבה יותר כיף לעשן בחוץ, לשחק ולקטר), אני רק אומר שתנסה להקשיב גם לדברים אחרים (אני יודע שבמדינה שלנו זה מאוד קשה) ואז אולי תחכים קצת.

drorlazar

New member
האמת....

התחלתי לכתוב תגובה, והתחילה להתגבש מגילה שנכנסה לכל מיני מקומות לא קשורים. (פעמיים)... אין לי כח לנסות להגן על DPSI או משהו כזה, אני כ"כ יגע מכל הכן היה או לא היה. אני יודע מה עשיתי שם ואני שלם עם התפקידים שהיו לי, ולכן אני רק אגיד את זה, מי שלא היה מרוצה מתפקידו בחברה היה רשאי לקום ולעזוב (והיו אנשים כאלה). מי שחשב שהוא עובד תחת בוסים שלא מבינים אותו היה רשאי לעזוב (גם אני הייתי בין אלה ששקלו). מי שחשב שמשלמים לו פחות מדי היה רשאי לקום וללכת. לגבי הרמה.. המשפט הכי נכון הוא: ציפו מאיתנו יותר מדי, בפחות מדי. (והרמה הייתה בת-ז**ה!!) לגבי מי קיבל תפקיד בכיר או לא, וואלה.. לא מעניין אותי, אני עשיתי את העבודה בצורה הכי טובה שאני יכול לעשות וגם זה נמאס (העיסוק הניהולי) ומתישהו ויתרתי על ניהול המחלקה ונתתי את המושכות למנהל אחר, מקצועי, שידע אפקטים (לא שליטה אלוהית, אלא שליטה בסיסית). וזה הספיק יופי, אתה לא חייב מנהל מחלקה שיהיה תותח בתחומו, בשביל זה יש לך עובדים. שאמורים לעבוד בתחומם. זה יכול לעזור. (ובכל יהודי מפעם הרצון לנהל... תאמין לי) יש כל מיני מודלים של ניהול, ובמיוחד של ניהול אומנתי. בDPSI היו כמה מודלים, חלקם עבדו וחלקם לא עבדו, זה בעיקר תלוי באנשים שניהלו או לא. יותר מזה כל העסק בסופו של יום נשען על אנשים. אני כתבתי את מה שהיה לי להגיד, תחפש בפורום הזה ובפורום אנימציה. יש הרבה מאוד טקסט שפוך בנושא. שורה תחתונה, אני חושב שעם ניהול אחר, וטוויה שונה של חלק מהמרכיבים כל העסק היה עובד. הוא גם לא היה רחוק משם. בכל מקרה. אין לי כח לדון במה היה או לא היה שם. עכשיו, לא הבנתי עדיין. "תמיד שמעתי שהרבה מאוד אנשים לא ראויים הסננו לשם אבל זה תמיד מפליא אותי מחדש שאני רואה את הרמה של חלק מאלו שהיו להם תפקידים נחשבים ." בתרגום לפשוטי העם: "התיק עבודות שלך לא משהו... זה תואם למה ששמעתי על האיכות הירודה של הנחשבים, איך נתנו לך לנהל?" או "רוב התפקידים הנחשבים בחברה היו לא משהו, אבל היו כאלה שכן היו משהו" :-o

kobiad

New member
לדרור שוב / וגם קצת לטל

שלום דרור , מצד אחד הכל פה אנונימי ואם אני רוצה אני יכול לומר מה שבראש שלי...אין שום סיבה להתחנף . אני חושב שאתה אנימטור טוב -נקודה- קח את זה כמחמאה..למרות שאני בטוח שאתה יודע את זה עוד ממזמן . התגובה ההיא לא הייתה אישית נגדך , הבעיה שתמיד שאומרים "זה ממש לא אישי" אז זה נשמע כאילו "זה אישי !!!! אבל אני רושם לא אישי כדי להעליב בעקיפין" תשובה לשאלה שלך -בקשר לתפקידים "נחשבים" היו כאלה שלא הגיע להם להיות בתפקיד שחלק לא קטן מהם היה מורכב מאנשים שלא היו ראויים . הבהרה גם לך וגם לטל , אני לא חושב שצריך תותח על בתחומו שינהל מחלקה ספציפית ... מספיק מישהו שהוא טוב אבל עם כישורי מנהיגות ויכולת לעבוד עם אנשים כדי להגיע למטרה . והיו שם כאלה עם פחות ניסיון שהיו מתאימים יותר לתפקיד "נחשב" ... חברה כמו DPSI ששפכה כסף על הרבה שטויות יכלה לבזבז קצת כסף וקצת זמן כדי לראות אם אולי יש גם מישהו שיש לו יכולת טובה במה שהוא עושה וגם עם יכולות שמתאים לתפקיד בכיר / וכל זה לומר "הממ אבל אין לא הרבהההה ניסיון) .

drorlazar

New member
ולסיום סיומת...

אין לי שום בעיה עם אישי, אין לי שום בעיה עם מקצועית. אני מספיק זמן בתחום כדי לדעת שכשמישהו אומר לי "יפה/לא יפה/טוב/לא טוב" אני לא לוקח את זה אישית, עברתי את השלב מזמן. כשאני עובד אני דואג שהלקוח מרוצה. כשאני עושה לביתי אני דואג שאני מרוצה מהתוצר. (וזה לא שאני דג מחמאות, פשוט לא הבנתי. כשאתה קורא טקסט מהמסך הוא יכול להתפרש לכך מיני כיוונים. לעומת להקשיב למישהו שמדבר עם טונציה ספציפית שמתפרשת לכיוון אחד בודד) לגבי DPSI, הסטודיו הזה עבר הרבה מאוד תהליכים, וגם בשלב שהוא נסגר הוא היה באמצע תהליך מאוד חשוב. היו שם הרבה מאוד בעיות ניהוליות קשות, מכל מיני רמות. החל מרמת IDT (חברת האם) וכלה בעובד הפשוט שההעדיף לעשן בחוץ במקום לעשות את עבודתו. אף אחד לא היה טלית. הכסף שנשפך היה בהחלט מבוזבז בחלק מהמקרים. היו אנשים שראו את תהליך הקריסה, את הבעיות השונות וכו'. הם ניסו להתריע, לכתוב מכתבים, לארגן פגישות, מה לא. אבל לא תמיד זה עובד. לא תמיד האנשים מעליך מקשיבים/מיישמים. עולם עסקים. לך תבין... תפקידים נחשבים או לא. אני מכיר שלושה אנשים שהיו מנהלי מחלקות, נמאס להם מזה והם מרצונם החופשי חזרו למעמד הפרולטריון כעובדים מהשורה. זה בסדר גמור, לנהל זה לא תמיד כזה נחשק. (אין כוסיות, והבירה חמה) אתה מוצא את עצמך בסוף היום ממלא דפי אקסל ואימיילים במקום לשבת ולעשות את מה שאתה הכי אוהב לעשות, לעבוד על המחשב. כאמור הרבה טעויות היו שם. עכשיו נשאלת השאלה אם מישהו ישב וטרח ללמוד מהן. או שהיסטוריה זה באמת משהו שחוזר על עצמו.

טל33

New member
קודם כל - תיקון טעות קטן - לא דרור

ולא אני אנונימיים. מגירים ויודעים מי אנחנו (גם אין בעיה לראות בכרטיס האישי. אתה לעומת זאת כן אנונימי, ויכול להגיד מה שבא לך. גם כשזה גובל בשטויות. אמרו כבר פעם - אל תשפוט אדם עד שתלך בנעליו.אז בבקשה ממך וכל אלה שלא היו שם ורק שמעו דברים - זה נחמד ועדיין חוקי להביע דעה, אבל בין זה לבין באמת לדעת המרחק גדול. לא היית שם, אין לך מושג על מהלך העניינים, אז אל תשפוט. אתה יודע שלכל סיפור יש 3 צדדים - שלך, שלי והאמת. כל דבר ששמעת מאחרים נגוע בסובייקטיביות . קח את זה לתשומת ליבך. ישנם אלף ואחד שיקולים למה להעדיף אדם אחד על אחר לתפקיד כלשהו (לצערינו לפעמים דם ךשון גמישה היא אחד מהם), שלא תמיד הוא מודע להם.מה לעשות שנסיון הוא אחד מהם. מה לעשות שבד"כ נסיון מגיע גם עם "בגרות" מסויימת ועם רצון לעשות משהו מעבר למשבצת הקטנה שלך. אני לא מנסה להגן על DPSI . שאל גם את "המקורות" שלך. היו לי הרבה מאוד הערות על דברים שקרו שם ותמיד אמרתי אותן. לא תמיד זה השיג את התוצאות הרצויות ולפעמים גרם לסכסוכים. ההבדל הוא שההערות והטענות שלי באו מידע ולא משמועות.

3Demented

New member
אולי מספיק כבר עם השטויות שלכם.הרי

כולכם תרוצו לנסות להתקבל כשתיפתח DPSI2

למעלה