Tumor Suppressor
New member
השקת מוצרי בשר אל גאוצ'ו למקפיאים ברשתות
הייתי אורחת באירוע לכבוד השקת סדרת מוצרים חדשה של רשת אל גאוצ'ו בשיתוף עם קבוצת נטו ואף קיבלתי שי עם המוצרים הביתה. רשת אל גאוצ'ו החליטה לעשות מהלך מוצדק בעיניי בשיווק מוצרים קפואים של בשר איכותי. לדעתי אין כרגע במקפיאים של רוב הרשתות בשרים איכותיים לצלייה על אסכלה (אבל עליי לסייג - לצרכים אלה אני בדרך כלל לא פונה למקפיאים הללו). המוצרים כוללים כרגע: המבורגרים, קבבים, צ'וריסוס וסטייק אנטריקוט. כל הבשר מיובא מארגנטינה. רשימת המוצרים מאתר אל גאוצ'ו: קציצות אל גאוצ'ו (400 גרם) - מכיל 11 קציצות עסיסיות מצוינות לבישול או לטיגון בקדירה וגם לצלייה על הגריל. מחיר מומלץ – 23.90-24.90 ₪ ליח'. המבורגר אל גאוצ'ו (300 גרם) - מכיל 2 המבורגרים עבים במשקל 150 גרם, כמו במסעדות ההמבורגר המובחרות. לצלייה במידת צלייה - מדיום וול, על הגריל או במחבת. מחיר מומלץ 20.99-21.9 ₪ ליח'. קבבונים אל גאוצ'ו (400 גרם) - מכיל 9 אצבעות בקר טחון לצלייה על הגריל או על מחבת. מחיר מומלץ - 23.90-24.90 ₪ ליח'. צ'וריסוס אל גאוצ'ו (400 גרם) - מכיל 3 יחידות של נקניקיות דרום אמריקאיות אוטנטיות המצוינת לצלייה על הגריל, מחבת או בתנור. מחיר מומלץ – 23.90-24.90 ₪ ליח'. סטייק אנטריקוט אל גאוצ'ו - נתח בשר מיושן בעל מנעד טעמים רחב. בכל אריזה יח' סטייק אחת, הנמכרת לפי שקילה במשקל משוערך של בין 250 - 300 גרם. מחיר מומלץ – לפי שקילה. על גבי אריזת האנטריקוט מצוין שמדובר בבשר עגל. הנתחים שטעמתי באירוע היו קשים מאוד, ייתכן שהבעיה היתה בצלייה אבל כן נראה לי שיש בעיה גם ביישון (אדווח בהמשך אם מה שקיבלתי קפוא הביתה התנהג אחרת). הצ'וריסוס טעימות מאוד ומתובלות כראוי, כראוי הטחינה גסה אך מדי פעם יש חתיכות קשות שמקומן לא בנקניקיה (סחוסים כנראה). עדיין מאוד טעימות, יותר טעימות מצ'וריסוס אחרות שיצא לי לנסות קפואות (אני חובבת הפיקנט) - קחו בחשבון שהן מתכווצות מאוד בצלייה (בערך חצי). ההמבורגרים הם 100% בקר, הם לא מכילים מים אבל גם לא תבלינים - הבשר טעים אבל ההמבורגר ממש ממש אנמי. בעיניי ראוי לתבל את תערובת הבשר, אבל אני מניחה שבלחמניה ועם רטבים הבעיה פחות אקוטית - והוא יהווה אופציה נחמדה במקום המבורגרים קפואים אחרים. המוצר הכי מוצלח, בעיניי, הוא הקבבים - טעימים, פיקנטיים ועסיסיים, בעיניי התיבול שלהם מצוין - בהחלט עליית מדרגה מאלו שנתקלתי בהם קפואים. בסך הכל הכיוון חיובי, חלק מהמוצרים מוצלחים יותר וחלק פחות.
הייתי אורחת באירוע לכבוד השקת סדרת מוצרים חדשה של רשת אל גאוצ'ו בשיתוף עם קבוצת נטו ואף קיבלתי שי עם המוצרים הביתה. רשת אל גאוצ'ו החליטה לעשות מהלך מוצדק בעיניי בשיווק מוצרים קפואים של בשר איכותי. לדעתי אין כרגע במקפיאים של רוב הרשתות בשרים איכותיים לצלייה על אסכלה (אבל עליי לסייג - לצרכים אלה אני בדרך כלל לא פונה למקפיאים הללו). המוצרים כוללים כרגע: המבורגרים, קבבים, צ'וריסוס וסטייק אנטריקוט. כל הבשר מיובא מארגנטינה. רשימת המוצרים מאתר אל גאוצ'ו: קציצות אל גאוצ'ו (400 גרם) - מכיל 11 קציצות עסיסיות מצוינות לבישול או לטיגון בקדירה וגם לצלייה על הגריל. מחיר מומלץ – 23.90-24.90 ₪ ליח'. המבורגר אל גאוצ'ו (300 גרם) - מכיל 2 המבורגרים עבים במשקל 150 גרם, כמו במסעדות ההמבורגר המובחרות. לצלייה במידת צלייה - מדיום וול, על הגריל או במחבת. מחיר מומלץ 20.99-21.9 ₪ ליח'. קבבונים אל גאוצ'ו (400 גרם) - מכיל 9 אצבעות בקר טחון לצלייה על הגריל או על מחבת. מחיר מומלץ - 23.90-24.90 ₪ ליח'. צ'וריסוס אל גאוצ'ו (400 גרם) - מכיל 3 יחידות של נקניקיות דרום אמריקאיות אוטנטיות המצוינת לצלייה על הגריל, מחבת או בתנור. מחיר מומלץ – 23.90-24.90 ₪ ליח'. סטייק אנטריקוט אל גאוצ'ו - נתח בשר מיושן בעל מנעד טעמים רחב. בכל אריזה יח' סטייק אחת, הנמכרת לפי שקילה במשקל משוערך של בין 250 - 300 גרם. מחיר מומלץ – לפי שקילה. על גבי אריזת האנטריקוט מצוין שמדובר בבשר עגל. הנתחים שטעמתי באירוע היו קשים מאוד, ייתכן שהבעיה היתה בצלייה אבל כן נראה לי שיש בעיה גם ביישון (אדווח בהמשך אם מה שקיבלתי קפוא הביתה התנהג אחרת). הצ'וריסוס טעימות מאוד ומתובלות כראוי, כראוי הטחינה גסה אך מדי פעם יש חתיכות קשות שמקומן לא בנקניקיה (סחוסים כנראה). עדיין מאוד טעימות, יותר טעימות מצ'וריסוס אחרות שיצא לי לנסות קפואות (אני חובבת הפיקנט) - קחו בחשבון שהן מתכווצות מאוד בצלייה (בערך חצי). ההמבורגרים הם 100% בקר, הם לא מכילים מים אבל גם לא תבלינים - הבשר טעים אבל ההמבורגר ממש ממש אנמי. בעיניי ראוי לתבל את תערובת הבשר, אבל אני מניחה שבלחמניה ועם רטבים הבעיה פחות אקוטית - והוא יהווה אופציה נחמדה במקום המבורגרים קפואים אחרים. המוצר הכי מוצלח, בעיניי, הוא הקבבים - טעימים, פיקנטיים ועסיסיים, בעיניי התיבול שלהם מצוין - בהחלט עליית מדרגה מאלו שנתקלתי בהם קפואים. בסך הכל הכיוון חיובי, חלק מהמוצרים מוצלחים יותר וחלק פחות.