לא שאלת שאלה משפטית
אתה לא שאלת משפטית מהותית, אתה שאלת איך אתה יכול להיות בטוח שאתה לא מפר זכויות יוצרים.
הייתי יכול לענות לך: "אל תעתיק כלום, אל תתרגם כלום, אל תבצע ביצוע פומבי של כלום ואל תעמיד לרשות הציבור כלום" זה היה בשבילך תשובה נחמדה?
אני לא עונה כדי לעשות לך נעים, אני עונה תשובה שלדעתי תעזור לך להבין. זה לא אומר שתמיד זה מצליח.
אני גם לא עובד אצלך וגם לא בתפוז ככה שאני לא חייב לתת לך תשובות נחמדות.
ואם להרחיב, אתה שאלת איך איך אתה מנתח מצב מבחינה משפטית ואתה מגיע למסקנה נכונה באופן בטוח.
אני רק תוהה איזו תשובה היית מקבל אם היית שואל בפורום רפואי איך אתה מבצע ניתוח אולקוס או בפורום מכונאות, איך אתה מחליף את הבלמים ברכב שלך.
או אם היית הולך לאיזה פורום של שפת תכנות ושואל איך אתה מתכנת באותה שפה תוכנה טובה.
נדמה לי שבכל פורום כזה יגידו לך שאו שתפנה למומחה, או שתלמד את התחום בעצמך.
בהתחשב בכך שהמשפט הוא תחום שרוב הדברים אינם בטוחים, התשובה שקיבלת היא הכי קרובה לאמת.
אתה מעוות כמובן את תשובתי. אני לא אמרתי לך "לך ללמוד משפטים".
אני אנסה לתרגם לך את התשובה לשפה יותר פשוטה, שאולי תהיה מסוגל להבין אותה. התשובה היתה שאם אתה רוצה תשובה הכי מדוייקת שאפשר ואתה רוצה שהתשובה תהיה באחריות, תפנה לעורך דין שמתמחה בתחום ושכבר רכש ניסיון וקבל ממנו יעוץ פרטני. אם אתה לא רוצה ללכת לעו"ד, הדרך היחידה להיות בטוח היא ללמוד משפטים ולהתעמק בתחום בעצמך. מעטים הם האנשים ששולטים בתחום מבלי שלמדו משפטים בצורה מסודרת ואיש לא נולד עם הידע המשפטי בראש.
זה שאתה רואה בתשובה משהו לא נחמד, זו בחירה שלך.
שיהיה לך המשך יום נעים.