השראת לידה

tupshy

New member
השראת לידה

שלום לכן,
בשבוע 37 עכשיו ושבוע הבא אם לא אתחיל לידה לבד יתחילו השראת לידה. בנתיים הבטן גבוהה, צוואר הרחם סגור קשה וארוך.
יש לי כמה שאלות:
פטל- לא שתיתי עד עכשיו, עברתי היום בבית טבע וקניתי- סופר פטל- מיצוי צמחים, המוכרת אמרה שזה כמו התה רק יותר מרוכז. ברכיבים רשום שזה מכיל אלכוהול (30%) האם מותר בהריון? נראה לי זניח לכמות אבל לא בטוחה.
דבר נוסף- המוכרת אמרה לקחת פעם ביום 30 טיפות ובהוראות של החומר רשום 3 פעמים ביום, בהתחשב בזה שאני ממש רוצה ללדת בלי התערבויות (מודעת לזה שהסיכויים קטנים אבל רוצה לנסות) כמה אני צריכה לקחת.
שמן קיק- כמה איך וממתי לקחת?
עוד המלצות?
תודה

טוב,

לאט לאט:
1. פטל לא מזרז. הוא מחזק רחם ומאזן טונוס.
2. מאוחר לך מידי להתחיל פטל, זה לא ישפיע כרגע צריך כמה שבועות טובים בשבילו
3. זה שצוואר הרחם שלך סגור קשה וארוך יאמר לטובתו - זה התפקיד שלו, לשמור על ההריון. ושבוע 37 הוא שבוע שברוב המקרים עוד לא מתחילה לידה, וזה רק אומר שהגוף שלך חכם.
4. אני לא יודעת למה הרופאים רוצים לזרז, אני מקווה ומאמינה שיש להם סיבה טובה.
5. אז מה עושים? בהנחה ובאמת צריך להשרות לידה (להתחיל לידה מאפס), אני ממליצה על טיפולים אלטרנטיביים בתור אפשרות ראשונה, ואם יש לך רק שבוע להכנס בזה - אז הייתי ממליצה על כל יום טיפול - צמחים, רפלקסולוגיה, שיאצו, דיקור - מה שנראה לך שמתאים לך ואפשר לשלב 2. כדאי למצוא מטפל/ת עם נסיון רב בתחום הספציפי של נשים בהריון.
6. שמן קיק - הייתי ממליצה להשתמש בו כמוצא אחרון, רק אם אין ברירה, כי בעצם את גורמת להרעלה, והתנקות של הגוף ע"י שילשולים ולפעמים זה עוזר להתחיל לידה. הבעיה היא שאם זה לא עוזר את נשארת מותשת ולפעמים גם מיובשת. אז אם מחליטים להתחיל עם זה - בהדרגה עם שתייה מרובה.

מצטרפת לכל ההמלצות של דסי ורוצה לחדד בקשר לשמן קיק

אם אין ברירה לנסות קודם במריחה על הבטן (מורחים ומניחים מעל כרית חימום)
שתיית שמן קיק מאד לא מומלצת והיא רק כמוצא אחרון.

משהו חדש שלמדתי על שמן קיק

והיה והחלטנו שהולכים על זה - אז במקום לשתות את השמן - מערבבים רבע כוס ממנו עם 4 ביצים ועושים חביתה. אוכלים לאט לאט עם טוסט. זה מונע את כל החלק של ההקאות.

מאמצת!

אתי77

New member
מחדדת לגבי שמן קיק...

לקחתי שמן קיק בהריוני השלישי, בסוף שבוע 42 כשידעתי שרופאים כבר לא יוותרו לי.
הקאתי את נשמתי, שילשלתי את כל מה שיכולתי, ובאמת התחילו צירים.
אבל הגעתי ללידה מותשת. לא היה לי כבר כוח לכלום.
תדחי את זה ממש למצב שאין לך ברירה.
בהצלחה!
&nbsp

למעלה