השרדות- אז מה העונה הבאה שאני הולך לראות? :)

17TheGuy

New member
השרדות- אז מה העונה הבאה שאני הולך לראות? :)

שלום לכולם, מאז תחילתה של התכנית השרדות הישראלית, בעצם גיליתי גם את האמריקאית והתמכרתי לתכנית... התחלתי לצפות בעונות לפי המלצות, וראיתי כבר את עונות 7,8,15 (שהתבררו כעונות פשוט מעולות) והתחלתי לצפות גם ב12 אבל הפסקתי די בהתחלה כי היא הייתה מאוד משעממת. בא לי לצפות בעוד עונה אחת או שתיים, וכמובן אם אתם יכולים לתת לי המלצות אני אשמח מאוד D: תודה מראש..

punky brewster

New member
יש לי כמה המלצות

עונה 6!!! היא מעולה וכמובן עונה 1 שהיא קלאסיקה!! גם רביעית מצוינת עם כל התהפוכות שלה ועונה 10!!! 6 אח"כ 10 ואז 1

17TheGuy

New member
וואלה סבבה...

אני אתחיל מ6 אח"כ נראה אולי אני אזרום ל10 אם עדין לא ימאס לי D:

SPIDER PIG

New member
../images/Emo45.gif

לא ראיתי הרבה עונות אבל ממה שראיתי הכי אהבתי את 13 ו10

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif ההמלצות שלי ../images/Emo13.gif

עונה 13!! העונה הכי טובה
עונה 12- תמשיך לראות! אולי רק השניים שלושה פרקים ראשונים משעממים, אבל זאת עונה ממש טובה. אני גם רואה אותה עכשיו במחשב...
עונה 11, אין לי מה להוסיף לזה
יש עוד כמה אבל אלה ממש טובות!

shaharc0

New member
יש לי שאלה.. איפה אתם רואים את כל העונות?

אתם מורידים? אני איכשהו מוצא פה ושם פרקים לצפייה אבל זה באיכות חרא.. יש לכם מקור טוב יותר ?

יאללה תראה הכל וזהו../images/Emo6.gif

רק תתרחק מעונה 5 כמו מאש!!! אבל בגדול כן, כל העונות טובות ומעניינות.

Insulted

New member
גם אני אוהבת את 9

אולי בין היחידים, אבל זאת אחת מהעונות האהובות עליי. אבל אני מסכימה בנוגע לעונה 5. נוראית!!!

אני גם אהבתי את 9 בעיקר בגלל התוצאה הסופית

וגם בגלל אלייזה וטווילה - נהנתי לראות אותן מתכסחות.

Confide In Adam

New member
המלצות

תמשיך לראות את עונה 12 - באמת עונה טובה, תן לה עוד צ'אנס.. היא אחת האהובות עליי! חוץ מזה תראה את עונה 13 שהיא מעולה, עונה 6 שנחשבת גם לטובה ואת עונות 1 ו-2 כדי לראות איך הכל התחיל.. בגדול אני פשוט ממליץ לראות את כל העונות

shaharc0

New member
עונה 11 מדהימה...!! למה אתם אומרים לו

להתרחק מעונה 5? חחח

../images/Emo58.gif

זה ניהיה צפוי מראש בשלב מוקדם של המשחק, כל המשתתפים ראו מי הולך לנצח ואף אחד לא עשה כלום בנידון, ומזה גם אפשר להבין שהיו חבורת מתמודדים משעממים, תפלים וחסרי להט ומוטיבציה, משהו כמו ההיפך מעונה 7 שהייתה כולה מלאת מזימות, תככים, דקירות סכין והפתעות.

למעלה