השרדות 1413

• פותח הנושא Curr
  • פורסם בתאריך

Curr

New member
השרדות 1413 ../images/Emo58.gif

פרק משובח לדעתי. יאו משחק מצוין את הקלפים שיש לו ביד, חש ויברציות שליליות אז החליט לשחק בזמן את החסינות שלו. יום ראשון הגמר :D

walking

New member
../images/Emo58.gif

וואו! יאו-מאן פשוט אדיר וסוף סוף סטייסי עפה, דחליל יכל להיות מתמודד ראוי כמוה. הייתי בטוח שיאו-מאן יעוף ונראה את הפיינל 5 הכי לא ראוי בתולדות הישרדות אבל הכל טוב. יום ראשון הולך להיות פינאלה מצוין ארל ויאו-מאן ילכו עם בו? עם דרימז? עם קסנדרה? מי ישתמש באיידול? הולך להיות מטורף!

viveros

New member
../images/Emo58.gif 1413

אני חושב שיאו מן החליט עוד הרבה לפני הטרייבל להשתמש באיידול, ופשוט לא הראו לנו את זה. מה שכן, סטייסי לא הייתה צריכה לרמוז בטרייבל שתהיה הצבעה מפוצלת. בקשר להחלטה לתת לדרימז את המכונית - החלטה טובה. אני בטוח שיאו ידע שהוא הולך גם כך להשתמש באיידול בטרייבל הבא, ולכן הוא הרגיש מספיק בטוח ללכת על המהלך הזה, למרות שזה בבירור מהלך שחושף אותו (כמו שדרימז באמת הבין). סוף סוף גם ראינו ניסיון ל-power play מצד דרימז שאפילו כמעט עבד. מעניין אם ארל ויאו ימשיכו אחד עם השני עד לפיינל 3 - הרי ברור שאין להם אינטרס להתמודד בפיינל אחד נגד השני, אבל מצד שני נראה שמדובר בבעלי ברית חזקים מאוד. אם באמת שניהם יגיעו לפיינל 3, לא משנה מי יהיה יחד איתם - הוא כנראה לא יקבל אף קול (אולי דרימז יקבל קול אחד או שניים, אבל לא יותר מזה). יכול להיות שבו ימשיך לזכות בחסינויות כל הדרך לגמר, אבל כמובן שגם זה לא יעזור לקבל ולו קול אחד מהג'וריז.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1413

מדהים. גאונת לשמה ויאו-מן מבחינתי תופס מקום של אחד האנשים הכי מבריקים ומרתקים שהיו אי פעם בהישרדות אם לא המבריק והמרתק שביניהם. פחדתי כל כך שהוא מאבד תחושה של המשחק אבל הפאוסות המותחות בטרייבל פחות או יותר רמזו לי ופשוט ישבתי וצעקתי ונפנפתי ידיים לעברו שיקום וישחק את האליל שלו. לא היה שום סיבה לא לשחק כעת ששני האלילים בידיים של ארל ויאו-מן שנותרו שני מועצות שניתן לשחק בהם עם האליל. ההימור של השבט היה נכון - זה היה המהלך הכי נכון מבחינתם לעשות ונראה באיזה אור זה ישפוך על קסנדרה שכנראה תכחיש שהיא לקחת חלק, כמו גם דרימז שיכחיש. זו עונת טרום המיזוג הכי משמימה שהייתה אי פעם והופכת לעונת הפוסט-מיזוג בין המרתקות והמעניינות שהיו אי פעם. אני עדיין בעד יאו-מן אבל לא אהיה מאוזכב משום תוצאה. אני אהיה במילואים ואראה את הגמר רק בסוף השבוע הבא אז תבלו.

willo

New member
תהנה במילואים

אני הצלחתי לבטל את הצו (גם לי היה לשבוע הקרוב)

willo

New member
../images/Emo58.gif

מה קרה שנזכרו לשחק? אני מקווה שביום א' ימשיכו לשחק ולא שכולם ירוצו עכשיו לארל ויבכו אנחנו הצבענו אתך (רק שלא ראו את הקול שלנו). יאו-מן אליל, פשוט שולט במשחק ומחושב הוא הגיע לנצח (ולדעתי רק ארל עומד בדרכו), ארל משחק חכם הוא מאחורי הקלעים ולא בחזית. יש שתי אופציות ליום א' - [1] אם ארל/יאו-מן לוקחים את האליל אז שניהם ברביעיה, האינטרנס של יאו הוא להשאר עם דרימז (בגלל ההבטחה) וקסנדרה (כדי להציג בגמר שהם היו נאמנים עד הסוף) ולכן אני מאמין שבו הולך אא"כ הוא יגלה כח שכנוע מדהים (מה שאני לא מאמין). [2] החסינות שוב לבו לחילופין קסנדרה/דרימז - בו הופך לכוח מכריע, אני מאמין שהוא הולך עם דרימז וקסנדרה ואז המשחק הוא איך ארל ויאו משחקים עם האליל. לגבי דרימז/יאו - יש לי הרגשה שדרימז, ברביעיה יפסיד בכוונה את החסינות (לקסנדרה או בו תלוי מי שם) כדי לא לעמוד בהבטחה שלו. ואז יהו לנו פיצול של שנים נגד שנים (תחרות בין יאו ללקסנדרה?). מזכיר את עונה 9, משעמם עד הסוף המותח.

../images/Emo58.gif

פרק טוב. הטעות של סטייסי הייתה שהיא לא הלכה לארל ואמרה לו את כל מה שדרימז אמר בנסיון להעיף אותו. זה היה די ברור שיאו מן ישתמש באליל וסטייסי הייתה צריכה לדעת את זה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

שלא לדבר על זה שהיא בעצם איששה את החששות של יאו, כשאמרה שההצבעה תהיה מפוצלת. טוב לא ציפינו להרבה חוכמה מסטייסי

../images/Emo58.gifאגב,

גם קצת התאכזבתי מיאו-מן וארל. אם כבר יאו השתמש באליל, אז שלפחות יעיף את דרימז ולא מישהי שלא מהווה איום כמו סטייסי..

*superstar*

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

זאת הייתה הזדמנות מצוינת להעיף את דרימז סופסוף... מי מבטיח ליאו מן שהוא באמת יעשה את מה שהוא "הבטיח"? הרי כבר ראינו מה היה עם אלכס ושות'.

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק מהנה, אהבתי אותו. יאו מן שוב מוכיח עד כמה הוא ראוי לזכות במשחק, ואני אסתפק בארל כבראנר אפ. מנסה לנחש מה יהיה: פיינל פור- ארל, קנסדרה, דרימז ויאו (אם בו לא זוכה בחסינות) פיינל 3- ארל קסנדרה ויאו (אלא אם כן דרימז יזכה ואז יש סיכוי שיאו יעוף) מנצח בהתבסס על הפיינל הנ"ל- יאו- לו יצביעו רוב האנשים בגלל שהוא חביב ולא בוגד וכל מיני רנר אפ - ארל (עכשיו שחושבים, יכול להיות שהקולות יהיו צמודים) קסנדרה- תקבל 0-2 קולות בספק.. יכול להיות שאפילו רק אחד מדרימז..

rshamir

New member
../images/Emo58.gif

יאו-מן פשוט מבריק ומשחק את המשחק בצורה מעולה. אני מאד מקווה שהוא יגיע לפיינל 2.עם הדרך בה העונה מתנהלת אחרי האיחוד אני ממש לא מתכוון לנסות ולהמר מה יקרה בפרק הבא. אני פשוט מבועס מזה שהם תקעו את הגמר בראשון הקרוב כי אני יודע שלא יהיה לי זמן לראות אותו עד הסופ"ש הבא.

../images/Emo58.gif

אם דרימז לא לוקח את בו וקסנדרה בפיינל 5 ומעיף את יאו-מן/ארל - הוא מטומטם. למה בכלל להגיע לדילמה של הפיינל 4 אם יש לך יתרון מספרי כבר בפיינל 5? מטומטם. זו העונה הכי ארוכה EVER של הישרדות. אני בכלל מרגיש שיש כאן שתי עונות. יצא לי לזפזפ למה שמשודר בארץ ואני לא זוכר את האנשים - ג'סיקה? אריקה? מי אלה?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

אם אני יאו-מן וארל אני מבין שיאו-מן הוא מטרה שסומנה ומנסה לשחק עליה עם האליל הנוסף שנמצא ברשותם וכרגע לפי מיטב הבנתי רק ארל ויאו-מן מודעים אליו. ארל צריך לפנות לקסנדרה ודרימז ולהגיד להם שהוא מבין למה ניסו להעיף את יאו מן ושהוא גם מודאג עקב ההבטחה של דרימז ליאו-מן לגבי החסינות בפיינל 4 ומוכן להדיח אותו. בדרך הזו הם מראש מבטלים כל אפשרות להפתעה אפשרית של השלישיה האחרת ומשאירים לעצמם את השליטה במי יודח מהמשחק. השאלה רק אם זה יהיה בו או קסנדרה או דרימז (במקרה שלבו תהיה חסינות). כאן כבר יש כל כך הרבה אופציות שעדיף לא להיכנס לזה. התסריט שאני הייתי רוצה לראות זה את בו שוב זוכה בחסינות. ארל ויאו-מן מגלים שקסנדרה אכן ניסתה להחליף צד ולהדיח את יאו-מן. קסנדרה מסומנת כמטרה הבאה ובעזרת האליל הנוסף מוצאת את עצמה מודחת מהמשחק. התסריט היותר הגיוני הוא שארל ישר מפנה אצבע כלפי דרימז אותו תמיד תפס כמישהו שאי אפשר לבטוח בו בצורה שלמה. דרימז משלם את המחיר של הנסיון הכושל להדיח את יאו ושוב בעזרת האליל ימצא את עצמו בחוץ.

Sole Survivor

New member
ללא ספוילר

על אף שלא ציפיתי לראות את הפרק הזה- זה היה פרק מעניין אבל אין יותר מדיי לכתוב. ניראה איך התפתח בפרק האחרון אז הפרק ביום ראשון הקרוב? לא יום חמישי?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

התחיל להיות קצת מעניין. ארל ויאו צריכים לזכות בעונה הזו. לפי העריכה (Earl Island) נראה שארל יזכה. אני מקווה שיאו יזכה, ולו רק בגלל העובדה שהוא אסייתי קטן וזקן, שזוכה במלא חסינויות ושולט במשחק
אגב, אף אחד לא התייחס לקללת המכונית. האם יאו הסיר מעצמו את קללת המכונית והעביר אותה לדרימז? האם דרימז הוא כמו אמבר, שקיבלה מכונית (ולא זכתה בה ממש) ולכן גם יכלה לזכות בעונה? האם זה שניים מקוללים שלישי (ארל) לוקח?

adi007

New member
../images/Emo58.gif

השאלה הכי חשובה: האם אי פעם תהיה "השערוריה"?! חוצמזה, היה אחלה פרק. יאו מלך!

Elsewhere

New member
הדבר הראשון שחשבתי עליו../images/Emo58.gif

היה קללת המכונית. אני תוהה מתי יבוא היום בו מישהו יזכה במכונית וינצח ;[.

nir s 23

New member
ואני חשבתי על../images/Emo58.gif

איך דרימז נוהג ללא רשיון!!!!?!?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

שים לב שלא ראו אותו באמת נוהג (בעוד שבעונות קודמות כן ראו את זוכה הרכב נוהג בו).

למעלה